cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Poroka na prostem - nujno!!!

clock-img

17.05.2006, 22:35

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Midva sva se tudi poročila v Bistri pri Vrhniki, pa je bilo zelo lepo. Tako, da sva se pravilno odločila. Sploh pa, ker sem si tudi želela imet civilno poroko na prostem. Samo v primeru slabega vremena, pa mislim, da poroko prestavijo v dvorano.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

31.05.2006, 15:52

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

midva pa sva se odločila za poroko na gradu Štanjel. Midva se bova poročila v galerji, možno pa se je poročiti tudi na prostem in sicer na prelepem ferarijevem vrtu...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

clock-img

05.06.2006, 21:28

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Tako, sedaj pa res zadnja odločitev. Poročila se bova v Vili Široko Šoštanj na prostem in tudi pogostitev bova imela tam. Všeč mi je bilo, ker je na samem in v zelenju - primerno za poroko poleti, pa še več zasebnosti imaš kot v Logarski, kjer zaradi gostov še glasbe ne moreš imeti, ker je takrat sezona. V Vili so mi pripravili super menu, kanapeje, pecivo... pa še sam lahko prineseš vse, kar želiš - od aranžmajev, sadja, peciva. Vam avgusta sporočim, kako je poroka potekala in posredujem tudi par slikic. LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem