cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: krvomočnica - kolikokrat na dan

clock-img

10.05.2006, 08:37

clock-img

Maj78

pencil-img

254

Ja meni so tako svetovali

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

clock-img

13.12.2007, 13:45

clock-img

*Pikyca*

pencil-img

41

Pozdravljene,

tukaj berem zelo različne informacije o tem, kolikokrat na dan naj bi se pilo ta čaj. Ene pravite 1x na dan mlačnega, nekateri 3 skodelice na dan, spet drugje berem 2.5 dcl na dan....
Kaj je torej najbolje? In, ali je važno, kdaj se pije (zjutraj na tešče, zvečer), pa še to, ali je med user posted image  potrebno prekiniti s pitjem čaja?
Jaz sem ga danes nabavila na tržnici in ker gospe ni bilo, je nisem mogla vprašati.

Je katera dobila navodila?

Hvala, punce

clock-img

13.12.2007, 13:59

clock-img

*Pikyca*

pencil-img

41

Sem pravkar izvedela vse, kar me je zanimalo.

LP

clock-img

13.12.2007, 14:03

clock-img

sončk1

pencil-img

87

Pikyca,

mi lahko zaupaš kje je ta gospa na tržnico, tako, da se vsaj približno znam orientirati...

Hvala in Lp,S

mi bi radi mel dojenčka

clock-img

13.12.2007, 14:17

clock-img

*Pikyca*

pencil-img

41

Če prideš s Prešernovega trga greš mimo arkad (tam prodaja gopsod časopis, potem so stekleni izdelki,....), na koncu teh arkad tik pred začetkom pokritega dela tržnice je štant, na katerem boš takoj videla polne vreče zelišč.
Danes gospe ni bilo dopoldne tam, pa sem vzela čaj in jo poklicala na GSM, ki je napisan na stojnici in mi je vse prijazno razložila.
Sem pa dala 4€ za eno vrečko čaja.

clock-img

13.12.2007, 14:52

clock-img

Tiara123

pencil-img

362

IZVIRNO SPOROČILO: *Pikyca*

Sem pravkar izvedela vse, kar me je zanimalo.

LP

Mene tudi zanima user posted image

clock-img

13.12.2007, 15:02

clock-img

*Pikyca*

pencil-img

41

Saj ni nič takega, sem kar gospo, ki prodaja ta zelišča poklicala in mi je rekla, da je treba spit 1 skodelico zvečer, oba s partnerjem.
Eno žličko zelišč preliješ z vročo vodo in pustiš 15 minut, potem precediš in spiješ.
Sem jo vprašala, če moraš med user posted image  prenehati s pitjem, pa je rekla, da ne.

To je to.

clock-img

13.12.2007, 16:25

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

Noro, vsaka zeliščarka pove po svoje user posted image ! Sej več nevem kako kaj naj pijem.

clock-img

13.12.2007, 17:33

clock-img

Lea2007

pencil-img

248

No še jaz pristavim svoj piskrček....

Ne komplicirat... Jst dan eno zvrhano čajno žličko v šalco 2 dl in pustim pet min-včas pozabm, pa ostane 10-15, potem pa počas pijem. Pač čaj je čaj...
Jst si ga skuham popoldan, da me ves apetit mine, ker je obupno zanič.
Pijem ga toraj enkrat na dan. (navodila čaja iz sanolaborjaa-vič-spar)

clock-img

13.12.2007, 19:51

clock-img

snežinka7

pencil-img

523

Jaz ga pijem enkrat na dan in dam dve čajni žlički v 1/4 l vode ko zavre nato pa pustim pet minut potem pa precedim in ga pijem po požirkih. Vsaj tako piše na vrečki.

clock-img

13.12.2007, 21:19

clock-img

Lea2007

pencil-img

248

Snežinka ali si ugotovila kake spremembe telesa od kar piješ tale čaj. Mene zdele že dva dni skoz neki špika, pa se mi zdi, da je o pršla pet dni prej kot ponavadi.

clock-img

14.12.2007, 08:47

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

Jaz sem krvomočnico pila en mesec in nisem čutila nobenih sprememb. Res je da je to obdobje prekratko, naj bi jo pili vsaj 3 mes.
Zdaj pijem rman, drug teden pa začnem spet z krvomočnico.

clock-img

14.12.2007, 09:19

clock-img

janney

pencil-img

154

ojla punce

Še jaz imam eno vprašanje ali bi bilo kaj narobe če bi jaz pila ta čaj ker jem Klomifen in Aglurab?

papa

Janney

clock-img

14.12.2007, 10:19

clock-img

Lea2007

pencil-img

248

Jaz mislim, da ne bi bilo nič narobe, saj čaj le krepi sluznico. Mogoče pa lahko pokličeš G in ga prašaš.

clock-img

14.12.2007, 15:16

clock-img

varci

pencil-img

194

Ojla, jaz sem ga kupila v zeliščni lekarni na tržnici Koseze v Ljubljani. Pijeva ga oba s partnerjem prvi mesec in to 1 skoledico na dan.
Bomo videli, če je kaj pomagalo konec decembra, ko je ne pričakujem.

Bodite pridne user posted image

clock-img

19.03.2008, 12:40

clock-img

lunica 85

pencil-img

737

kako zdaj pijete ta čaj.

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

clock-img

19.03.2008, 13:09

clock-img

cleopatra

pencil-img

215

čaj se pije: ena skodelica po požirkih čez cel dan. Več si lahko preberete v Knjigi od Rudolfa Breussa.

clock-img

19.03.2008, 14:00

clock-img

mausilein

pencil-img

142

zdravo,tukaj berem,da pijete čaj krvomočnice.me zanima ali katera ve, če bi to dobila lahko v samostanu stična?

clock-img

19.03.2008, 14:13

clock-img

lunica 85

pencil-img

737

IZVIRNO SPOROČILO: barbyka

zdravo,tukaj berem,da pijete čaj krvomočnice.me zanima ali katera ve, če bi to dobila lahko v samostanu stična?

ja kolikor sem jaz brala kaj punce pišejo ga lahko dobiš tudi tam.jst ga bom kupila ko grem v olimje v samostanu.sigurno ga majo lai pa v žički kartuziji.
jaz sem ga kupila v sanolabor-ju in dala zanj 2,12e

clock-img

19.03.2008, 14:23

clock-img

mausilein

pencil-img

142

grem dans pogledat,ko grem domov.koliko čaja pa je v vrečkici?nekje sem zasledila,da je ena v samostanu plačala okoli 13€ za 200g.

sem pa ravno z eno stranko govorila,ki se ukvarja z zelišči in je rekel, da je ta čaj zelo učinkovit pri driski!!! user posted image

clock-img

19.03.2008, 14:38

clock-img

lunica 85

pencil-img

737

IZVIRNO SPOROČILO: barbyka

grem dans pogledat,ko grem domov.koliko čaja pa je v vrečkici?nekje sem zasledila,da je ena v samostanu plačala okoli 13€ za 200g.

sem pa ravno z eno stranko govorila,ki se ukvarja z zelišči in je rekel, da je ta čaj zelo učinkovit pri driski!!! user posted image

jaz sem dala v sanolaborju za 70g 2,12e(se pravi da daš za 200g 6,36e)

nisem vedela da je tudi za drisko.za mene bo veliko če mi bo pomagal da zanosim.in ti a piješ ta čaj
in kako dolgo delalta že na user posted image .

clock-img

19.03.2008, 15:25

clock-img

mausilein

pencil-img

142

ne,ne pijem ga še.sem šele prej zasledila to temo.bom pa še ta mesec počakala,da vidim če se bo kaj prijelo brez čaja.user posted image
z user posted image  sva začela nov.2007,pa se je prvi mesec prijelo,vendar se je žal končalo s prazno gv.Upam,da bo naslednji mesec boljši rezultat,ker sem ravno konec 2user posted image  po abraziji.
Kaj pa ti, koliko časa že delata na user posted image ? Že piješ čaj?

clock-img

19.03.2008, 20:54

clock-img

lunica 85

pencil-img

737

ja glih zdle sem začela piti čaj prvi dan.je kr dobrega okusa.bomo vidli kako bo.midva pa delava že na bebici leto in pol.pa še nč ni saj sem imela pol.jajčnike in malo pregrado,sedaj pa začnem pri tej m s klomifenom

clock-img

09.04.2008, 06:50

clock-img

mausilein

pencil-img

142

ojla,punce.danes bi šla kupit čaj krvomočnice.mogoče katera ve, če  imajo na viču rdečo krvomočnico? ali je bolj sigurno iti h gospe na lj.tržnico?hvala za odgovor.

clock-img

10.04.2008, 08:27

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

midva z mojim user posted image  sva ga tudi začela piti včeraj. kupila sem ga v Sanolaborju v City parku. Ena stvar me pa zanima. Jaz ga malo sladkam z medom. Ali mislite da med lahko "zbriše" učinke oz ga je bolje piti nesladkanega? hvala za odgovore, lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem