Seveda ne vem, kje ste ta trebuh gledale, ker sem bila "odsotna". Si pa predstavljam, da pogled res ni lep. Vendar pa mislim, da če je kdo nesrečen, je to ta dotična ženska, ki res trpi in je najbrž imela svoje razloge, da se je fotografirala.
Če sem prav razumela, je bila ta fotka na RR-ju v albumu. Torej, je najbrž fotka pod "moj album", kar jaz razumem, da si alhko v moj album dajem vse fotke, ki jih želim, pa če so okusne ali ne. Tebe, ki pa to moti, pa takšnih stvari raje ne glej in bodi srečna, da ne spadaš med enake.
Joj, joj, če bi se jaz nad vsako stvarjo zgražala, le kam bi pa prišla? Ljudje smo različni, začnimo se tega zavedati.
maja_, zelo bi bila vesela, kakšen profil nam je "obesila" tvoja dr. Najbrž mora biti res zelo sposobna in bo še marsikaj dosegla, če še ni, kajti razviti in prepoznati " profil" skoraj 14.000 uporabnic, pa res ni mačji kašelj. Nevarnosti, da bi se ti zlila s tem profilom, pa res ni, si namreč drugačna in dosti boljša, kot me in tvoj nivo očitno ni za te forume.
Želim ti vse lepo......