za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preveč je knjig da bi se lahko odločila.... mali zmaj pa je definitivno zmagovalec.
05.05.2006, 09:34
arielca
2312
Antoine de Saint-Exupery: Mali princ Mila Kačič: Skozi pomladni dež bom šla Ernest Hemingway: Starec in morje Emily Bronte: Viharni vrh
Pa še in še in še...
05.05.2006, 09:57
san
4176
Robert Fulghum: Vse, kar moram vedeti, sem se naučil v vrtcu Jan Werich: fimfarum Dan Brown: Angeli in demoni in Razodetje angelov in demonov (Simon Cox), Da Vincijeva šifra Donna Leon: vse njene o komisarju Brunettiju Hennig Mankell: Požarni zid
ups, no veliko bi se jih še našlo: od Malega princa, pa Galeb, pa Čokolada, pa Medičejci, pa od Umberta Eca.... Tri je res premalo... lp s
06.05.2006, 18:16
Laubica
4493
koliko se jih spomnim- BELEŽNICA Sparks Nikolas in njegova tudi LJUBEZEN V STEKLENICI
UMETNOST LJUBEZNI po resnični zgodbi od Hong Ying
TRIJE V POSTELJI Reid Carmen,ŽIVLJENJE JE NORIŠNICA
17.05.2006, 14:05
*tasika*
78
IZVIRNO SPOROČILO: smrka
1. Ob reki Piedri sem sedela in jokala 2. Alkimist 3. Peta gora 4. Veronika se odloci umreti Vse od enega in istega pisatelja Coelho-ta.
O, smrka midve pa imava enak okus .
1. Ob reki Piedri sem sedela in jokala - moja naj, naj, naj knjiga, ki sem jo prežulila že velikokrat