Ah, sem vedla da bo šrot napačno razumljen. Ni blo mišljen kot slabe/butaste knjige, ampak zakaj se matrat s knjigami, ki so manj kot 3/5 na tvoji lestvici. pri meni se to kvalificira za šrot pa teme in vsebine sploh niso pomembne. Če že sem prva bralka šrota/plažne literature, ker je pač moja najljubša zvrst kriminalka.
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi
Felicita kje se ti je zataknilo?
Težko rečem točno določeno točko... mislm da mi je blo dost tam na uni žurki, ko jo pride Christian iskat. torej pred kakršnimkoli seksom.
Okrog okusov se pač ni za prepirat. in opazke, kot so šrot, podn, glih niso na mestu, za eno Felicito, ki je strašna intelektualka in bere samo izbrano literaturo. Kaj čem ti rečt?
lol, če pogledaš mojo bralno zgodovino v tej temi, boš vidla da nism nikakršna intelektualna bralka. Lahko naštejem 500 načinov kako koga fentat, to ja, ampak intelekt? Časi mojega branja ruskih (in drugih) klasikov so že davno mimo (pa mi je žal... samo res se mi ne da več kakih resnih in intelektualno zahtevnejših knjig brat. Knjige so mi pač samo in izključno za sprostitev.)
Jaz berem tisto, kar mi ljudje priporočajo. včasih preberem do konca, včasih ne. 50 odtenkov je za prebrat. če si jo odložila po 50 straneh, tvoj problem. meni pa ni bila tako zelo slaba.
ne vem, jaz ne vztrajam pri knjigah (ne glede na pomp in priporočila), ki bi jim dala 3/5 oz. mogoče bi to še nekako (jest mam lestvico do 10 in more bit vsaj 7
), ampak kot rečeno - se niti ne matram s knjigami, ki mi na prvo žogo niso všeč. Siva mi ni bila všeč že po načinu pisanja, mogoče tudi zato, ker mi že njena 'mama' (Twilight) ni bila.
verjetno ti samo seks, erotika in vse kar je s tem povezano, ne leži. sožalje
Ti pa nisi brala (ali gledala) Igre prestolov, a?
@mateyka - men je bla že 1. knjiga noro dobra, pri drugi me samo velikost skrbi (pa ne da ne bi zmogla prebrat... ampak kako to fizično okol prenašat
zato tudi razmišljanje o kindlu
noble and children respected their elders.