cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Sem preveč popustljiva?

clock-img

17.04.2006, 13:26

clock-img

SSARA

pencil-img

67

Ko berem tele poste se mi zdi kot da sem med najbolj strogimiuser posted image ...a vseeno se mi zdi (zgolj mnenje), da otrok potrebuje meje. Ne predstavljam si kako vse to izgleda. Naša ta mala je stara nekaj čez tri leta in ji vseh naštetih reči nismo nikoli pustili "na tak način" kot si opisala ti. Poizkusili smo na način, da smo ji zadevo ponudili ji razložili - potem pa ji je zadeva postala nezanimiva - celo se zgodi da mi prinese daljinca in reče "oči pospravi". Mogoče je rešitev za mobitel igrača mobitel - kaj pa vem?Pri enih vžge pri drugih spet ne. Glede stolpa - je tudi poizkusila s tipkanjem in obračanjem gumbov - pa sem stopil vmes in ga dal naglas z daljincem - od takrat morda še en dva poizkusa. Je pa res, da morata enako odreagirati oba mamica in očka in včasih je težko. user posted image  

clock-img

25.04.2006, 23:54

clock-img

Anonimen

Meni se edino to ne zdi vredu, da mu ti vse to dovoliš, tvoj mož mu pa 100x na dan reče ne. Po moje bi bilo fajn, da otrok ve kaj lahko in da se kake bolj drage ali pa nevarne zadeve res odstranijo od njega user posted image  Samo moj predlog.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem