cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Materinska šola

clock-img

06.03.2009, 13:58

clock-img

beby09

pencil-img

9

Ojla user posted image :)

Mene pa zanima, koliko plača partner, če ni obiskoval šole za starše? In še eno vprašanje..ali je pozno da začnem sedaj hoditi v mš, čeprav imam konec aprila rok?

Vnaprej se zahvaljujem za odgovoreuser posted image

clock-img

06.03.2009, 17:03

clock-img

Lsica

pencil-img

1745

Nikoli ni prepozno. Glede plačila majo pa različne porodnišnice različne zneske, ene celo ničuser posted image .

clock-img

06.03.2009, 17:40

clock-img

Doll

pencil-img

1726

če ni obiskoval okrog 25 evrov,z Mš pa okrog 19

clock-img

16.03.2009, 13:46

clock-img

monty

pencil-img

421

če lahko vprašam o kakšnem plačilu pa se pogovarjate? to je najbrž za prisotnost pri porodu a ne?

a katera ve ali je v Celju MŠ samo dopoldan?

midva dopoldan ne vem kako bi kaj šla pa moram najt nekaj za popoldne!

hvala

clock-img

22.03.2009, 11:42

clock-img

taši84

pencil-img

319

ojla! tiste ki boste obiskovale MŠ v lj. 6.aprila me zanima kok prej se morš javit v sprejemni pisarni? ali se je možno na isti dan? ker mam ravno 6.aprila ob 12.30 pregled, na predavanje pa bi loh šla že ob 16.00. če ne morem ekstra v lj. da se prjavm tm. prosim malo informacij.

hvala

**Septembra bomo trije....**

clock-img

22.03.2009, 22:08

clock-img

mlinčka

pencil-img

1387

Taši84, mislim, da boš brez problema kar tisti dan uredila user posted image . Ti skopiram, kar sem našla na netu:

Kako se vpisati?

Ljubljanska Šola za starše ima sedež v nizki leseni stavbi za porodnišnico v Ljubljani (Babiška šola). Pred začetkom tečaja, ki ga boste izbrali, se je potrebno oglasiti v sprejemni pisarni, kjer boste opravili administrativni sprejem. Sprejemna pisarna je locirana v pritličju nove porodnišnice na Šlajmerjevi 4. Vpis poteka od ponedeljka do četrtka od 8.00 do 15.00. V petek in dan pred praznikom pa se lahko vpišete v Šolo za starše od 8.00 do 14.00. S seboj imejte kartico zdravstvenega zavarovanja. V sprejemni pisarni vam bodo izdali posebne nalepke, ki jih imejte s seboj na tečaju.
Nalepke vsebujejo podatke nosečnice, ki jih potrebujemo za plačilo predavanj. Stroške izobraževanja nosečnicam plača zdravstvena zavarovalnica. Nosečnica naj bi to uredila pred začetkom obiskovanja tečaja. Lahko pa tudi nalepke prinese, ko s tečajem že začne. Za dvig nalepk v sprejemni pisarni nosečnica potrebuje kartico zdravstvenega zavarovanja.

In vendarle so bile štorklje...

clock-img

23.03.2009, 09:47

clock-img

taši84

pencil-img

319

mlinčka hvala za informacije. bom dons ko imajo na voljo informacije med 13 in 15. uro kar poklicala in vprašala. pomojem se tut da. sam zanč ko sem imela en poseg so se prov trapast obnašal v sprejemni nove porodnišnice. bo že. če ne pa grem na nasledn termin v kolikor bi kj kompliceral.

lp

clock-img

23.03.2009, 10:42

clock-img

Pani79

pencil-img

3

Živijo,

mene pa zanima ali katera ve kdaj se začne MŠ v Domžalah in kje je?

clock-img

23.03.2009, 15:37

clock-img

taši84

pencil-img

319

mlinčka! sm klicala tja in so rekel da ni problema. loh pridem 6.aprila.

clock-img

24.03.2009, 10:34

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

Taši vidim da greš 6 aprila v šolo za starše... midva greva tud 6 aprila ob 18h
Kje pa so predavanja v babiški šoli ali v stari prodnišnici?

clock-img

24.03.2009, 10:38

clock-img

lananai

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: monty
a katera ve ali je v Celju MŠ samo dopoldan?

Mislim, da je v CE samo dopoldan - od 9:30 do 13:30. So ene punce že iskale tudi po okoliških krajih, pa prav dosti konkretnega niso našle... Na žalost. Ne vem, kaj pričakujejo, da smo nosečke kar doma na bolniških?? user posted image  Jst sem si za tiste 3 dni pač vzela dopust.

clock-img

24.03.2009, 16:04

clock-img

taši84

pencil-img

319

anci banci! midva bova šla ob 16h. predavanja so v stari porodnišnici v predavalnici.

clock-img

25.03.2009, 15:47

clock-img

vim

pencil-img

795

jaz bom šla tudi 6 aprila, vrjetno ob 18h, bi zmogla tudi ob 16h, a bo kaj manj gužve..... A morda katera ve, ali je dvorana v LJ porodnišnici ful polna?

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

clock-img

25.03.2009, 16:10

clock-img

linaema

pencil-img

60

midva sva hodila že nekaj marca, nekaj bova še aprila;
načeloma je najmanj gužve v dopoldanskih skupinah, tisti dve ob 16 h in 18.15 naj bi bili bolj polni;
predavanja so nekaj v stari babiški šoli, nekaj v predavalnici star.porodnišnice;  ko sva šla midva je bilo vedno dovolj prostora, da smo vsi sedeli.

LinaEma

julija dobiva najinega sončka!

clock-img

27.03.2009, 12:25

clock-img

Špela30

pencil-img

442

MŠ v Domžalah - ZD je (za pozno nosečnost) 6.majauser posted image

lp

< Sporočilo je popravil Špela30 -- 27.3.2009 12:26:21 >

clock-img

27.03.2009, 13:19

clock-img

Pani79

pencil-img

3

Špela 30 hvala lepa, sem uspela tudi sama že izbrskat podatke, da se je  tokrat začela že 25.03. (do sedaj je bilo 1. predavanje vedno 1. sredo v mesecu) in bo naslednja runda šele 06.05.

Bom pač morala do takrat počakati :(

clock-img

14.04.2009, 08:55

clock-img

Tanchy

pencil-img

360

Pozdravljene,

vidim, da gresta tudi Špela30 in Pani79 v MŠ v Domžale user posted image user posted image user posted image .

Se bom tudi jaz pridružila, samo zanima me še ob kateri uri se začne, če seveda kaj vesta. Sicer bom verjetno prišla samo po potrdilo, saj sem enkrat že bila (dobri 2 leti nazaj) in je zadeva še kar sveža - imam pa tudi zapisano kako in kaj user posted image .

LP

Najlepše je živeti za svoje otroke!

clock-img

14.04.2009, 15:56

clock-img

baby28

pencil-img

143

Živjo Špela30 in Pani79 n Tanchy!

MATERINSKA ŠOLA za starše se začne res 6. maja ob 17.00.
Ali mi lahko ve poveste kolk prej naj bi šli na to šolo. Jaz bom rodila
s cr konec julija. Ali naj grem zdej na MŠ ali naj še čakam?
Hvala za mnenje. Lp
Pa kar se da 100% izkoristite sonček.
papa

clock-img

14.04.2009, 18:24

clock-img

Tanchy

pencil-img

360

Živjo, baby28 in ostale!

Najprej ti hvala za dodatne informacije user posted image . Jaz naj bi rodila konec avgusta, vendar bom šla prej v šolo, ker nikoli ne veš kdaj ne boš mogel iti (se pravi z začetkom 7.meseca). V prvo, ko sem bila, so bile bodoče mamice in očki že od nekaj mesecev in do skoraj zadnjega hipa na predavanjih.  Ti pa priporočam vsa predavanja, če še nisi bila user posted image , je kar zanimivo pa še za prakirat je user posted image . Na tvojem mestu ne bi čakala - pa se vidimo user posted image .

Najlepše je živeti za svoje otroke!

clock-img

15.04.2009, 10:11

clock-img

baby28

pencil-img

143

Živjo Tanchy!

Full hvala za napotke. Pridem. Glede termina predavanj, pa
upam, da bodo kej prej obesili na oglasno desko v ZD.

Super. Se vidjamo. lpuser posted image

clock-img

20.04.2009, 09:33

clock-img

DeLucia

pencil-img

30

Živjo dekleta.

Se opravičujem, samo še eno potrditev bi.....torej materinska šola se v ZD Domžale prične 06.05.2009 ob 17.uri in samo tja prideš in poslušaš.......? Je tako?

Hvala za odgovor.
Se vidimo na predavanjih.

clock-img

20.04.2009, 09:39

clock-img

Anonimen

Punce, kje se da dobiti informacije o materinski šoli v ZD Domžale?

clock-img

20.04.2009, 09:40

clock-img

DeLucia

pencil-img

30

Aha pa še eno vprašanje. Se mogoče ve že tudi za naslednje datume v maju kdaj bodo predavanja? Katere dneve bomo imeli?

Hvala.

clock-img

22.04.2009, 10:56

clock-img

muca*maca

pencil-img

407

Živijo!

Zanima me, kje vse v Ljubljani potekajo šole za starše?
Sem namreč slišala, da so tudi po zdravstvenih domovih (npr. Vič), pa razmišljam, če ni bolje iti na glavno v staro porodnišnico..?

Hvala vsem za odgovore!

user posted image

clock-img

22.04.2009, 13:46

clock-img

vim

pencil-img

795

Ne vem kaj je bolje jaz sem bila s predavanji v porodnišnici LJ zadovoljna.

Vem, da ga uzvajajo tudi ZD in sicer zagotovo tudi Vič-rudnik.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem