cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: nuhalna svetlina

clock-img

27.11.2007, 20:58

clock-img

cofek2

pencil-img

16

Punce a ma katera tel.št od dr. Uršule Reš -Postojna ali dr. Antonič Babnik - Postojna za nuhalno? Kolko časa je pa čakalna doba? Hvala za vsakršno informacijo

clock-img

30.11.2007, 16:14

clock-img

jancika

pencil-img

54

A res nobena nič kaj ne ve, kako je s filmčki pri Strahovi, Pelkičevi oz. Mohorkotovi?
Bi res lepo prosila za informacijo, ker se bo potrebno počasi nekam prijavit, pa si ful želim filmček in se bom odločala na osnovi vaše pomoči.
Hvala!

clock-img

30.11.2007, 22:11

clock-img

TinKiCa1

pencil-img

213

Ojla!
Nuhalna pa filmčk pr Strahovi? Sigurno ne...jst sm bla pri njej na NS, pa ni blo nch...mislm, da sm dobla dve slikci. Je pa res,da je nism nch vprašala..ubistvu od ostalih punc tega skor ne slišš. Mogoče pa pr ostalih dveh kaj več sreče:)

clock-img

03.12.2007, 13:50

clock-img

seneka

pencil-img

4

Pozdravljene!

Noseča sem 10 tednov. Naslednji teden imam pregled pri ginekologinji. Je še dovolj časa, če se prijavim za pregled nuhalne svetline po pregledu pri G, ali naj se prijavim že prej. Kakšne so čakalne dobi pri sr. Pušenjaku in dr. Babnikovi?

clock-img

03.12.2007, 14:23

clock-img

lilija*

pencil-img

145

Danes sem se naročila pri Strahovi, pa je rekla sestra, da lahko posnamejo filmček!

clock-img

03.12.2007, 16:25

clock-img

adams

pencil-img

1

ali je kaj narobe, če opravim dve nuhalni svetlini? Naročila bi se pri ginekologu, ki ima licenco in pri svojem ginekologu, ki nima licence vendar vseeno opravlja ta pregled user posted image

clock-img

04.12.2007, 15:13

clock-img

seneka

pencil-img

4

Še eno vprašanje: sem se naročila za pregled NS pri dr. Mujezinoviću (je iz Maribora in vsako soboto opravlja preglede v zdravstvenem domu Dravlje). Ga katera pozna? Je že kaj slišala o njem? Ful hvala za vsako informacijo.

clock-img

05.12.2007, 14:39

clock-img

IVAI

pencil-img

7

• Oj, sem v sestem tednu in teden dni od danes imam prvi pregled. Zanima me ali je prezgodaj za NS, opstaja cakalna doba in Gz licenco na obali.

Hvala in lp

clock-img

05.12.2007, 14:59

clock-img

seneka

pencil-img

4

Pozdravljena!
Prvi obsežnejši pregled pri ginekologu se opravi 9-11 teden, NS pa 11-14 teden. Če ginekolog, h kateremu želiš iti na NS, ni prezaseden, je dovolj da se naročiš 2 tedna prej. Jaz sem klicala skoraj cel mesec prej k Antončič Babnikovi, pa je imela že vse polno. Enako Pušenjak. Pri drugih pa ni panike.

clock-img

05.12.2007, 15:16

clock-img

IVAI

pencil-img

7

JE VSEENO KOMU GRES NA NS?
JE PROTI PLACILU, STARA SEM 29 ?
KAKSNE PREGLEDE TOCNO NAREDIS NA PRVEM PREGLEDU ?
SEM NOVA V TEM IN NE VEM SE VSEGA
HVALA ZA INFOMACIJE

clock-img

06.12.2007, 22:55

clock-img

tavelka

pencil-img

3

Meni je NS delal dr. Mujezinović v Dravljah. Bil ful prijazen in vse naredil b.p. Otrok je zdrav. user posted image Sicer sem pa za vsak primer sla se na DHT na Polikliniko. Se splaca.

clock-img

07.12.2007, 14:49

clock-img

seneka

pencil-img

4

A je lahko na pregledu pri G partner zraven?

clock-img

07.12.2007, 15:21

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Na NS...seveda. Redko katera user posted image pride brez njega. Jaz sem bila v Dravljah in je očku vse lepo razložila.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

07.12.2007, 19:58

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Hojla,
ali imate vse napotnico svojega ginekologa za NS? Ali v tem primeru plačate ali ne? Je plačilo odvisno od starosti ali od št. zarodkov? Meni je namreč OG dal napotnico, ker sem noseča z user posted image user posted image . Rekel je tudi, da bo glede na rizično nosečnost zastonj. Ko sem poklicala tja, pa mi je sestra rekla, da je treba plačat, ker sem stara le 33 let. In da glede na to, da imam dva, bi morala kvečjemu dvojni znesek plačati, ne pa nič user posted image . Sem pa v LJ v porodnišnici.

200% MAMI

clock-img

11.12.2007, 14:11

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Napotnica je samo če si nad 35 let..ali 36 let, ne vem točno. Ko se odločiš za AC ali NS. Drugega zavarovalnica ne krije..tudi nosečnost s user posted image user posted image  ne. Hm..se mi zdi da so punce pisale, da so plačale NS enojno.user posted image  Ampak ne v Lj porodnišnici.

clock-img

14.12.2007, 11:20

clock-img

sbrata

pencil-img

2

Tudi jaz sem se sprva po priporočilu ginekologa prijavila v Lj. porodnišnici. Ko pa sem ugotovila, da so mi dali rok v 9 tednu, sem poklicala malo naokrog. Vsi so mi odgovarjali, da je to čisto prezgodaj. Sedaj sem se naročila pri dr.Strah v Domžalah in sestra mi je določila datum v 12 tednu. Ker jaz najprej na to nisem bila pozorna, vsem bodočim mamicam predlagam pazljivost pri tem.user posted image

clock-img

14.12.2007, 11:43

clock-img

mate0ja

pencil-img

1606

Pri dodatnih testih je zavarovalnica zelo mačehovska. Tako da kar pripravite evrčke. Mal debelo sedaj gledam, ko vidim, da so v cenah kar razlike.

Ni mi pa niti za en euro žal, ker je bil enkraten pregled. Bila sem pri dr. Jožefi Kežar v zasebni ambulanti Bežigrajski dvor. Na ultrazvoku sem bila cca 45 min in v tem času sva si ogledali vsak prstek posebej. Ves čas razlaga kateri delček telesca opazuje, kako je razvit ... Res super. Pa ne pozabite vzeti partnerja s seboj. 

clock-img

17.12.2007, 16:51

clock-img

Lunce

pencil-img

17

Najprej lep pozdrav vsem.

No tudi midva bova zibala. Imam pa eno vprasanje. Narocena sva na NS v Dravlje pri dr. Nataši Tul Mandič. Je že bil kdo pri njej? Kakšni so vtisi?

Cena naj bi bila 60€, če pa posnamejo CD pa še dodatnih 15€. Je to ok?

Hvala za odgovor.

clock-img

21.12.2007, 23:02

clock-img

moya

pencil-img

292

Ojla, tudi mene zanima ali ima katra izkušnje iz porodnišnice v lj ? Koga priporočate?
lp

clock-img

22.12.2007, 12:29

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Cena naj bi bila 60€, če pa posnamejo CD pa še dodatnih 15€. Je to ok?

Podražili so ja. Ko sem bila jaz oktobra tam je bilo 50, za CD 60.

clock-img

25.12.2007, 12:45

clock-img

Lunce

pencil-img

17

Podražitve nastopijo z novim letom. sicer ne vem zakaj toliko (še posebej za cd) ampak...

clock-img

25.12.2007, 13:43

clock-img

Lunce

pencil-img

17

Pa še to:za NS sva naročena pri dr. Nataši Tul Mandič. Je že bil kdo pri njej? Kakšni so vtisi?

clock-img

27.12.2007, 20:26

clock-img

moya

pencil-img

292

oj,
ali ima katera izkušnje pri Šejini ali Pušenjaku?
lp

clock-img

06.01.2008, 18:25

clock-img

peri

pencil-img

12

Pozdravček.Jaz sem naročena za nuhalno v Domžale k dr.Kseniji Šelih Martinec in me zares zanima, če ima katera kaj izkušenj z njo.Namreč sploh nisem zasledila, da bi katera napisala, da je opravila pregled pri njej.Res lepo prosim za kakršnokoli informacijo in še to.Ali katera ve, če tudi posname cd?Hvala že za vnaprej in želim vam kar se da, čim bolj brezskrbno nosečnost.Čavuser posted image

clock-img

06.01.2008, 18:56

clock-img

lindy

pencil-img

937

Peri sigurno Šelihova opravlja svoje delo dobro, ker je čist prijazna, še psebno ko je treba plačatuser posted image , pa tud filmček ti verjetno posname, ker ima telo sodobno opremo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem