cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Slovenska imena

clock-img

04.04.2006, 13:50

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

IZVIRNO SPOROČILO: Selena

Ah, pojma nimate user posted image
tole so slovenska imena:

http://www.hervardi.com/imena.php

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, pa bi bilo meni ime Stranka in ko bi me prijateljica klicala bi pogovor potekal tako: "Zdravo, je Stranka doma?" "Ne, k stranki je šla na termin." user posted image

In naša družina bi lahko bila nekako tako: Nosimir, Nebomir in Motimirauser posted image

clock-img

04.04.2006, 13:51

clock-img

copka77

pencil-img

158

Moja punčka bo pa Dobrožizna (dobrozizna) ali Goloslava (naga Slava )ali pa Ljuta - Ljutica!!!user posted image

clock-img

04.04.2006, 13:57

clock-img

Anonimen

meni je zelo všeč ime Andraž...kar verjetno tudi bo če bo F...
lp vsem user posted image

< Sporočilo je popravil tinyP -- 4.4.2006 14:00:31 >

clock-img

04.04.2006, 14:49

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: April

ej CatJa pa sej nisem ravno tebe mislila. Saj je že blo na enem drugem naslovu govora o mili. Al si tud ti tam odgovarjala. user posted image

Sicer pa meni tud po srbsko diši. To pa ne pomen, da mi ni lepo ime.

Sej ne vem, kaj mi je, da se tolk spuščam v ta imena user posted image    Kakorkoli že, saj mi ime ni slabo, sam moja hčera ga ne bo imela, pa je čist vseen od kod izvira user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem