Joj dans sem tako žalostna... sem prišla iz LJ, Tomažičeva full zadovoljna in me sploh več ni naročila, ker je rekla, da se itak v porodnišnici vidiva... Potem pa sem bila v porodnišnici in joj. CTG sicer super, ampak UZ... G je dobila kar tak resen obraz, ko je pogledala... In vpraša sestro: kakšne so bile meritve zadnjič? Vaš otrok ni dovolj zraste oziroma skoraj nič... Posteljica pa je že full zrela... Sicer me je poslala domov, vendar mi dala kar vedet, da naslednji teden pa več ne grem domov. V glavnem, otrok je premajhen, čez rok ga ne smem nosit, ker je posteljica že tako rekoč zrela... Kva sedaj. Nič mi ni ekstra razlagala, jaz v paniki tudi nisem več nič vprašala, ampak sem zapadla samo v to gnilo, žalostno razpoloženje. Sem se kar odločila, da bom ta teden žrla... MA vseeno mi je že za vse. Škodit nekaj ekstra ne more, mogoče pa bo pomagalo, da naš Timon zraste.... Ima katera podobne izkušnje?
Joj Bonda, kot vidiš še ne rojevam... ;) Ma kljub vsemu oprosti... sicer pa saj bo... A ne? Na koncu bom imela krepkega, 185 cm visokega sina, z lepo postavo, ki bo pameten kot šus, vzoren mož, očka in vse kar spada zraven... he he... ma že daleč naprej razmišljam he he...
Ajde pišite kaj, pa se še beremo;)
Pa pa