cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Izvenmaternična nosečnost

clock-img

15.01.2010, 15:57

clock-img

Anonimen

No, pa sem res imela IMN in dala laparoskopijo čez. Danes, 2. dan po operaciji pa krvavim. Pa ne vem če lahko ali ne, zdravnica je rekla, da ne smem, da naj takoj pridem na urgenco, tisti, ki me je pa operiral, pa je rekel, da bom zakrvavela, ker se mora odebeljena sluznica odluščiti. Vsaj zdi se mi tako, ker sem bila še malo omotična in ne vem kaj točno je rekel. Je pa res izgledalo tako, kot si napisala:).
Barbchen: Kdaj si ti zakrvavela oz dobila menstruacijo?

clock-img

17.01.2010, 20:45

clock-img

barbchen

pencil-img

194

Anonimna, jaz sem po operaciji zelo malo krvavela, potem pa sem redno menstruacijo dobila po 28 dneh in jo imela takoj redno kot pred IMN. Upam, da ne krvavis prevec, ker to pa res ne vem kaj narest. Ce bo krvi veliko, bi jaz poklicala tja kjer so te operirali ali pa bi poklicala na urgenco. SRECNO!

Carpe Diem!

clock-img

16.07.2010, 17:03

clock-img

mala.

pencil-img

70

mene pa zanima koliko časa ste počakale s spolnimi odnosi po laparoskopiji?
odstranili so mi jajcevod zaradi izvenmaternične nosečnosti, naslednji dan po operaciji sem šla že domou...
vem da moram z nosečnostjo počakati vsaj dva meseca, kako pa je samo z odnosi.
Zdravnica mi je rekla, da 14 dni nič, ampak jaz se četrti dan po operaciji počutim dobro, boli me skoraj nič.
Ali je kakšna druga nevarnost?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem