cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bombe...16.dan(S)

  
clock-img

16.03.2006, 07:05

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ojla,
danes pa spet sadje. In jaz bom spet naredila popečene banane z jagodami za kosilo. Prej in potem pa jabolka in pomaranče. PA ananas, če mi ga še danes rata kupit.

lp

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

16.03.2006, 07:15

clock-img

katis

pencil-img

975

Dobro jutro!

Jaz imam pa pmaranči za zajtrk ter ričet za kosilo in večerjo.user posted image  Fajn!

Včeraj je tekla debata o želodcu - meni je bolje, me sploh nič ne matra. Če pa pijem kavo dopoldan, ko je samosadje, mi pa tudi nagaja.

Kar se tiče energije in utrujenosti (ko bi samo poležavala user posted image  in se cartala) je pa tako - sem utrujena, vendar se mi nivo energije po proteinskem dnevu dvigne. Na OH in sadni dan mi pa manjka. Zato grem običajno takrat v fitnes, da se 'razturam'user posted image in pol mam pa dost energije, pa še zebst me nea za tisti dan.

Mene vedno, kadar hujšam zebe. user posted image In najbolj me zebe na vitaminske dni, tudi če jem kaj toplega. Pa nič hudega, vsaj vem, da se kilce topijouser posted image

Pridne bodite!

P.S. Meni grejo po sadnem dnevu kilce vedno fino dol, pol na proteinski dan se malenkost dvigne, a nikoli čez prejšnji nivo!

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

clock-img

16.03.2006, 07:25

clock-img

Maja Z

pencil-img

839

Ojla

jaz bom pa dons jagode, pomaranče, popečene banane, dons seveda s kokosom a la Cukrček, ker prej sem jih brez, pa so ble ravno tako dobre, zdej bojo pa še bolšuser posted image , čez pa zmiksane jagode, kompot bom skuhala in se s tem nacejala in sitila. Aja pa krhlje bom glodala in semena.user posted image

Za vikend pa juhuhu, sami ta pravi dnevi, brez sadja.user posted image

Men pa vedno po sadnem dnevu kilce malce poskočijo, po moje zato, ker skos neki vase bašem, pri ostalih dneh pa imam tiste 3-4 obroke in to je to. Tle pa sadje večkrat po malem jem. user posted image user posted image

Ajde, držmo se, punce bombetke.

Maja

_____________________________

Lepo je biti mamica!.......včasih tudi naporno seveda :)

clock-img

16.03.2006, 08:17

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Joj, jaz sem pa včeraj čisto zabluzila. Sploh ne vem kaj mi je bilo (seveda popoldan in zvečer). Najtežji mi je OH dan, takrat vedno kaj narobe naredim. Pol mi je pa žal. To je verjetno kazen, ker sem bila pametna par dni nazaj na temo "Kaj si delam?". Evo, zdaj bi lahko jaz to temo odprla. Ampak danes sem trdno spet za vami in bom pozabila na včeraj, na naslednji OH dan pa se bom raje ognila sladkarijam, ker jih potem pojem preveč. A je možno, da za večerjo poješ še eno porcijo npr. špagetov?

Drugače pa sem danes eno banano. S sabo imam hruške, vmes bom pa šla še na eno solato. PA NIČ DRUGEGA; OBLJUBIM!!!!

clock-img

16.03.2006, 08:26

clock-img

buni1

pencil-img

93

Ojla!user posted image
Spet sadni dan.user posted image A se samo men zdi, al so res kar naprej ti sadni dnevi?user posted image Ma saj bo. Za kosilo ajmar solateuser posted image , nekje vmes al pa za večerjo si bom naredila pa tiste banane, samo jaz bom zmiksala kivije, jih imam polno skledo, takih domačih.user posted image Zdaj pa malo trebušnjakov, pa kakšna vajica za roke in noge pa bo. user posted image
LP Se tipkamo ČAO ČAOuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2006, 08:56

clock-img

pi

pencil-img

918

Punce jaz pa se poslavljam od vas. Prepričana sem da bom spet imela to dieto, vendar ne vem še kdaj. Moram počakat da punci malo zrasteta, oz, da začneta spati.

Seznam imam shranjen v Wordu, tako da ga lahko pošljem tisti, ki se bo odločila namesto mene pisati seznam.

Lepo se imejte, pa čim manj kilogramčkov vam želim !

clock-img

16.03.2006, 09:07

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Dobro jutro!
Včerajšnji dan je minil po načrtih, tako da sem dan zaključila s sadno rolado in čokolado.
Danes pa se lotim banan ala Cukrček, drgač bo pa za kosilo malce zelenjave, kuhane na sopari in solata, od sadja pa kivi, pomaranče, jabolka, banane, jagode. Bom poskušala pojesti čimmanj vsega.

Pi, žal mi je, da se moreš posloviti, ampak ti že veš, kakšna je situacija! Če se nobena druga ne javi, bom  jaz prevzela sezname. Bi pa raje videla, če se javi katera druga.

clock-img

16.03.2006, 09:59

clock-img

Anonimen

Jutro!:) To je pa blo dobro jutro-sem šele sedaj videla,da tisti težek izpit,ki sem ga šla delat kar tako,da sem nardila s 7!Jupi!!!

Zajterka še nisem mela.Vesela sem,da je spet sadni dan.Zdaj sem varuška,ker je ta'mala zbolela,potem pa grem v šoping v Spar,ker majo tam zame najboljšo sadje.Pa še sprehodim se.No,pa se javim še zvečer,da poročam,kako sem preživela dan...

clock-img

16.03.2006, 10:39

clock-img

Kofi

pencil-img

831

Pozdravček Tinci100 - moji sestrci, ki je dobila pogum, da se nam pridruži na forumuuser posted image user posted image user posted image

Čau čau Pi - pa pridi nazaj ko boš mela več energije!!!
Čau čau nosečki...lepo nosečnost...pa vseeno ne preveč sladkarij user posted image user posted image

Kak je ta recept za banane ala Cukrček...jaz ga v prejšnjih delih te naše nadaljevanke nisem zasledilauser posted image ..naj mi ga kera zaupa!

Danes bom za kosilo gobice in bučke...drgač pa sadje

clock-img

16.03.2006, 10:55

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Dve banani po dolžini prerežeš na pol. Pokapljaš jih z limoninim sokom in povaljaš v kokosovi moki ( lahko pa tudi brez k. moke). Nato v ponvi stopiš malo masla in banane na njem popečeš.  Ko so pečene jih poliješ še z zmiksanimi jagodami.  In potem samo še čakaš naslednji sadni dan, da si končno spet pripraviš banance.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

16.03.2006, 11:07

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Jaz bom tudi neko zelenjavo za kosilo, menda kar zelenjavno župcouser posted image .
Pi žal mi je za tabo, upam da bo kmalu boljšeuser posted image

clock-img

16.03.2006, 11:09

clock-img

Kofi

pencil-img

831

IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK
In potem samo še čakaš naslednji sadni dan, da si končno spet pripraviš banance.



Ha ha ha...ta je pa dobra user posted image user posted image
Hvala Cukrček...zgleda krasno in slastno! bo ziher danes na menuju, samo mojega dragega morem v trgovino poslat user posted image

Še to za tiste, ki jih boli želodec - poskusite ne jest kislega sadja za zajtrk na prazen želodček...tako da raje pojejte 2 banani kot 2 pomaranči al kivije. Še več je sladkega sadja...tko da ga kr poiščite v štacuni...upam da vam bo to pomagalo. Meni je!

clock-img

16.03.2006, 11:27

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Daaan!

Ravnokar sem pri kavici, včeraj je nisem, danes pa ker ni kuhanja je mal dolgčas in sem posegla po njej. user posted image  spi tako, da zdele kavica trpi (madonca shujševalna pa dobr vpliva name še rime sem začela skup spravljat user posted image user posted image ).

Za zajtrk sem imela grozdje, zdele kofe, kosilo in večerja pa sadna solata (kivi,pomaranče,ananas,jagode,banane,grozdje) in bo spet konec dneva, zjutraj bo pa prav luštno stopit na vago user posted image . Sej ne morem, da se ne bi vsak dan tehtala.

Lep dan in uživajte!



_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

16.03.2006, 14:08

clock-img

ELENCA

pencil-img

81

Ojla Bombice,
evo še jst se javljam, no danes je sadje, ko pridem domov si bom pa spekla eno papriko, ker rabim neki slanga, mene tole sadje nič ne nasiti.
Res ne vem kako bom preživela vodni danuser posted image
Zdej pa nazaj na delo...

lp

clock-img

16.03.2006, 14:46

clock-img

Kofi

pencil-img

831

No k je glih govora o vodnem dnevu... jaz ga po vsej verjetnosti ne bom mela, ker še dojim. Bom imela ta dan kr sadni dan.

Ve boste točno na 30. dan imele vodni dan al ga boste zamenjale s sadnim? Ta pade se mi zdi na 28. dan....meni bi blo tko fajn, da ne bi niti spreminjala dnevov...ker če ne bom en dan za vami.
No premislite..

A še kera polno al delno doji, pa ne bo imela vodnega dne?

clock-img

16.03.2006, 15:09

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Ker ste se vse tolk ZAGREBLE za izdelavo seznama, sem se odločila, da kar jaz prevzamem to zadevo. Bi vas pa prosila, če svojo težo pišete kar pod tekoči dan, torej pod sredo, kjer teče debata, pa bom kar od tam pobirala številke!
Če se strinjate, bi tiste, ki so odnehale, kar sproti brisala, ker je drugače seznam dolg kot kača! Bo pa vsak/-a ostal/-a pod isto številko!

Dodala sem že Tinci100, prosila bi te le, če mi pošlješ svoj CILJ, da te vpišem!

Jaz sem ravno včerej gledala te naše vodne dneve in imamo prva dva ravno na MLAJ! Torej bomo še dodatno izgubljale! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2006, 15:39

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Jessy, pridna, da boš delala sezname.
No, jaz tudi nekako preživljam sadni dan. Mi pomaga, ker obožujem sadje.
Pegica, naš prvi vodni dam, mislim, da pride na 29. marec. To je 29. dan diete, točno po sadnem dnevu. Še mal pa bo tu. Bomo že zdržale, kajne?

_____________________________

Letos pa bo!

clock-img

16.03.2006, 16:10

clock-img

katis

pencil-img

975

Zdravo!

Kako kaj, vas še zebe, al ste se že ogrele?user posted image  Jaz sem bo zdaj. Šibam namreč na fitnes. 2x tedensko. Matr sm pridna (se mi zdi, da se nisem še nikol tjo redno v kak šport zaganjalauser posted image ).

Sicer pa sem si skuhala brezmesni ričet. Mnjam. Je prav pasal, ker je še bolj 'zimska hrana' pa me greje.

Lep sadno-zelenjavni dan vam želim!

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

clock-img

16.03.2006, 17:49

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Banane alla Cukrček so nesramno dobre, edino jagod jaz ne bom več dajala gor, ker so mi kvarile okus! Banana, kokos in maslo super pašejo skup! user posted image user posted image user posted image

Morem narediti en test, če mi bo delala tabelca! Jo bom prilepila kar sem! Tiste, ki pa še niste dale svojih podatkov, pa kaj sporočite! Kar nekaj vas je, ki ste samo ime posredovali!


VZDEVEK          CILJ ( kg v - )          T 15.3

1. elanor                    10-15                -3,5




2. CUKRČEK                10-15               -3




3. jana73                         15               -4,5




4. ztomaz                          5




5. tascha                           5




6. CAMPEK                     10                




7. marusa05                    20               -2        




8. tina21                          15




9. irenca                          10              




10. kuharica_uharica         6




11. aljuška                       20




12. kepa*                        30               -5,4




13. jessy                          20               -3,6




14. N30                           17              




15. janja                         15               




16. NR                            20                 -4,4




17. b.j.n.                          8               




18. jana30                     15                 -1,2




19. corfu                          5




20.chips                           7




21.mojchka x




22. pi                               9                 -1




23. Maja Z                10-15                 -3,5




24. petri85                     15               




25. TINALAN                   15




26. Mateja*              10-12




27.Kinokija                     13




28.aljahanzel              8-10




29. Vrtnica1                     7




30. jupiter                      20




31. virea                        10               




32. SašaL                   7-10                 -2,5




34. postavca                 15                  -5                   




35. MEGY_Patricija   15-20




36. Nauša                       8




37. jezek                       15                -3




38. meki                          8               




39. aljaneva                  10




40.Urška*                     15               




41. *hana*                   10




42. biba12                      5




43. ma-ja                        5             -1,7




44. pegica1                   10             -1,7  




45. *barbapapa           5-7




46. Maja0505                  7              -0,5




47. *NaTaŠa*               18               




48. Naja3                        5




49. Mary10                    12




50. katis                        20                 




51. ELENCA                    7                   -2,5




52. buni1                                           




53. aleksandar




54. Boni3                                           



clock-img

16.03.2006, 17:56

clock-img

tinca100

pencil-img

13

Lep pozdrav vsem skupaj. Za Jessy pa nekaj podatkov.
Začela sem 1.3.2006. Začetna teža 72,5 kg. Želim priti na 62 kg.
15.03 pa sem jih imela 71kg, torej -1,5kg.
Napišite mi, katere podatke še rabite, ker nisem čisto na tekočem.
Za Pegico1 pa naslednje: Pregledala sem album in fotke so super.
Lp

clock-img

16.03.2006, 18:15

clock-img

Jessy

pencil-img

6727




Malce sem dopolnila!

VZDEVEK          CILJ ( kg v - )        T  8.3.        T 15.3

1. elanor                    10-15                -3,5



2. CUKRČEK                10-15                - 2              -3



3. jana73                         15                -2,5           -4,5



4. ztomaz                          5



5. tascha                           5



6. CAMPEK                     10                 -2



7. marusa05                    20               -1                 -2        



8. tina21                          15



9. irenca                          10               -1                -1,7



10. kuharica_uharica         6



11. aljuška                       20



12. kepa*                        30               -2                 -5,4



13. jessy                          20               -2                 -3,6



14. N30                           17               -1,5



15. janja                         15                -1,8



16. NR                            20                 -2                 -4,4



17. b.j.n.                          8                -1



18. jana30                     15                  -1                 -1,2



19. corfu                          5



20.chips                           7



21.mojchka x



23. Maja Z                10-15                 -2,2                 -3,5



24. petri85                     15                -3,6



25. TINALAN                   15



26. Mateja*              10-12



27.Kinokija                     13



28.aljahanzel              8-10



29. Vrtnica1                     7



30. jupiter                      20



31. virea                        10                -1,8



32. SašaL                   7-10                   -2                  -2,5



34. postavca                 15                    -3                     -5                   



35. MEGY_Patricija   15-20



36. Nauša                       8



37. lumpi (prej jezek)     15                   -1                       -3



38. meki                          8                   -2



39. aljaneva                  10



40. Urška*                     15                  -3



41. *hana*                   10



42. biba12                      5



43. ma-ja                        5               -1,5                      -1,7



44. pegica1                   10                -0,8                      -1,7  



45. *barbapapa           5-7



46. Maja0505                  7                                            -0,5



47. *NaTaŠa*               18                -3



48. Naja3                        5



49. Mary10                    12



50. katis                        20                 -3,4                      -6



51. ELENCA                    7                   -2                      -2,5



52. buni1                                           



53. aleksandar



54. Boni3                                              -0,1 



55. Tinca100                10,5                                           -1,5 



clock-img

16.03.2006, 18:43

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: pegica1
A še kera polno al delno doji, pa ne bo imela vodnega dne?



ja, jaz user posted image

za enkrat mislim, da bom imela sadni dan saj ga v tistih dneh ni tolk user posted image
S-B-Š-V-B-Š-OH-S bi naj bilo, zato bom imela
S-B-Š-S-B-Š-OH-S user posted image
 
od vode bi me pobralo user posted image

clock-img

16.03.2006, 18:45

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

jana, motiš se. Vodni dan pride za sadnim, ki se ga ne izpusti. Torej bo takrat kar naporno.

_____________________________

Letos pa bo!

clock-img

16.03.2006, 20:34

clock-img

Anonimen

Punce,nisem še mela bolj sitega dneva,kot danes...mogoče pa se mi je želodček že skrčo...in kaj sm zraven nekaj litrov vode še papcala?

Z ob 9.00:1 kivi
K ob 16.30:3 male banane
M ob 18.30:skodelica pistacije(rabla sem slano)
V ob 19.45:1 nashi

A se vam zdi količinsko preveč?Jaz pojma nimam...komaj čakam beljakovine jutri-sm že kupila mozzarelo,za zvečer,za v solato.Njami.In s kolegico,h kateri sm v soboto povabljena na r.d,sem se že dogovorila,da torto nesem domov,za v nedeljo,ko mammo OH dan.men je vsakdan lažje in vsakdan manj kompliciram pri hrani.

In žal mi je za pi!

Gremo naprej...še 74 dni!

clock-img

16.03.2006, 20:48

clock-img

Maja Z

pencil-img

839

Joj, kok ste napisale, sploh ne sfolgam bratiuser posted image

Pi, škoda, da se poslavljaš, ampak je najbr bolje tako. Beri nas pa vseeno in nas spodbujaj, mi bomo pa tebe. Dvojčici, pridno spančkejta in ne mamici nagajatuser posted image .

Jessy, hvala, da si prevzela sezam, če ti kaj zagusti, mi povej, bom kej pomagala.user posted image  Tiste, k se niso nikoli javile, jih kar zbriši in tiste ta "neresne" tudi, pa če se kera slučajno javi pa jo spet vpiši na sezam. Da res ne bo kot jara kača.

Jaz tudi še dojim, ampak ne polno. Kaja je namreč stara že dobrih 11 mesecev. Vodni dan ne vem kako bom speljala, se bom pa zelo trudila, da bi ostal vodni.user posted image

Dons sem bila pa zelo poredna, pojedla sem nekaj čokolade, ampak za kazen sem se odpovedala pečenim bananam in sem pojedla le tri jagode za večerjo.user posted image  To se ne bo in se ne sme ponoviti!!!!

Jutr grem pa mal v shopping in bom kar "zunaj" jedla, najbrž pohan sir. Pol pa jogurt.

Nočko
Maja

_____________________________

Lepo je biti mamica!.......včasih tudi naporno seveda :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem