cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: kaj pa fantki?

clock-img

15.03.2006, 22:11

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Zakaj bi se pa hecala in zakaj si tega ne upaš vprašati naravnostuser posted image ?

clock-img

16.03.2006, 10:02

clock-img

Anonimen

Moj bo Sven (ce bo se en pa Nejc)user posted image  

Sam se user posted image  bo treba glede Nejca prepricatuser posted image  Sicer imam pa se par let casa ;)

clock-img

16.03.2006, 10:29

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Meni so všeč
Gal
Sean
Enej
Žiga

Če bo fantek bo verjetno kar Gal, čeprav je meni najbolj všeč Sean pa moj nekaj štrajka glede Sean-a

clock-img

16.03.2006, 10:41

clock-img

Anonimen

Nejcko, kaj pa vem. Mi je preveč nenavadno. Saj Tibor je tudi, ampak Taras je pa še bolj. Tibor je nekje na meji, Taras pa že malo čez ...user posted image

clock-img

16.03.2006, 10:41

clock-img

Anonimen

Jaz pa bi izbirala med imeni kot so Filip, Rok, Peter, verjetno se bi še našel kakšen.

clock-img

16.03.2006, 17:38

clock-img

Anonimen

še eno ime mi postaja vedno bolj všeč Tilenuser posted image

clock-img

16.03.2006, 21:01

clock-img

Anonimen

alo kaj ti si ime krasnodar spoznala pri uri književnosti?
jst bi pa mela:
LAN
ŽAN LUKA
ŽAK

clock-img

17.03.2006, 09:18

clock-img

Anka

pencil-img

34

Imena, ki so mi všeč:
Izak, Jakob, Peter, Tobija, Filip, Aron, Samuel, Benjamin.

clock-img

18.03.2006, 00:00

clock-img

sovica3

pencil-img

121

Naš pobček bo Enej. To ime imava izbrano že 1 leto, se pravi od prve nosečnosti.

Ime Enej izhaja iz latinskega imena Aeneas, to pa iz grškega z domnevnim nekdanjim pomenom »ki je hvaljen, vreden hvale«. Enej je bil po grškem mitu sin Anhiza in boginje Afrodite in znamenit junak v trojanski vojni. Po Vergilovi Eneidi je Enej po padcu Troje z očetom in malim sinom Askanijem odšel iskat novo domovino. Po dolgem iskanju je prišel v Latium v Italiji. Tam je po težkih bojih ustanovil novo državo, njegov sin Askanij pa je z imenom Jul postal praoče rodu Julijevcev. Ime Enej je v hrvaščini Enej, Eneja; v italijanščini Enea; v Nemščini Äneas; v francoščini Enée; v angleščini Eneas. Po italijanskem koledarju godujejo osebe z imenom Enej, Eneja 20. januarja ali 9. februarja.

To je prepisano iz Leksikona imen, avtorja Janeza Kebra. Ogromno imen je notri, za vsakogar nekaj...

pa pa

clock-img

18.03.2006, 01:40

clock-img

Anonimen

Vsa ta hojladri imena kot so neki Tarasi, Marasi so kar nekaj.
Dajte otroku normalno ime, izzivljajte se pa pri mackah in psih.user posted image

clock-img

18.03.2006, 02:00

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Meni sta imeni od mojih fantkov všeč: Tilen in Tijan.

LEpa so mi tudi: Anej, Rene,  Mark...od malo starejši so mi všeč:Martin, Daniel, Simon. Ampak sinu verjetno ne bi dala tako ime.

clock-img

23.03.2006, 15:13

clock-img

*tasika*

pencil-img

78

Aleksander in Emanuel.

clock-img

23.03.2006, 19:04

clock-img

magnolija

pencil-img

214

Viktorij.

clock-img

23.03.2006, 23:21

clock-img

mami od Filipa

pencil-img

65

Če naš ne bi bil Filip, bi bil Lovro, ali pa Janez

clock-img

24.03.2006, 00:05

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vsa ta hojladri imena kot so neki Tarasi, Marasi so kar nekaj.
Dajte otroku normalno ime, izzivljajte se pa pri mackah in psih.user posted image

Od kdaj pa je Taras hojladri ime??? Mislim???

Si že slišala za Tarasa Kermeunerja, gospoda, ki šteje kakšnih 80 let? Ali pa za Tarasa Buljbo, naslovnega junaka Gogoljeve novele?  Takrat se gotovo niso zmišljevali kr neki imena.

Če se ne motim, je Taras staro židovsko ime. Moram pa preveriti, da ne bom krive vere učila, definitivno pa ni kr neki.

clock-img

24.03.2006, 01:26

clock-img

Anonimen

Taras, Maras, Šaras
to je za kako Litvo dobro, ne pa v Slovenijiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem