cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Dvoletnik-neposlušnost

clock-img

14.03.2006, 13:41

clock-img

beti 1

pencil-img

1684

Če se bo katera spomnila nazaj pogledat, predvsem pa za tiste, ki bodo imele ali imajo podobno težavo. Po dveh dneh, ko smo bili skupj doma, se je zadeva zelo umirila in po enem tednu je fante bolj priden, kot preden sem rodila. Zgleda je veliko k njegovi zahtevnosti prve dva dni prispevalo dejstvo, da je bil štiri dni pri tašči in zaradi situacije kot je bila ni videl niti moža, pa še bolan je bil. Je moral malo razvajanja not prnest. Zdaj je prav priden, saj še ima napade trme in podobno, ampak se ga da pomirit. Malega user posted image  je tudi lepo sprejel, malo ga moramo še naučiti, da so dojenčki občutljiva bitja, da imajo radi mir ko spijo in jih ne moremo  kar udariti, če nam kaj ne paše,...

clock-img

15.03.2006, 10:40

clock-img

bini

pencil-img

1623

šele zdajle sem tole našla tudi jaz... mi bo koristilo zelo kmalu user posted image ...
sicer pa sem glede tiste navezanosti naše male name tudi že ugledala malo napredka - v bistvu sem razčistila sama s sabo.. ko se zdaj hoče limat name, jo enostavno odlimam in porinem k očiju s katerim se trudimo, da vedno delata nekaj kar ima zelo rada - kopanje, igranje v kurilnici z neigračami,... razmišljava, da bi te zadnje dni moje nosečnosti počela čimveč stvari samo onadva.. morda bo pomagalo, morda ne, vsekakor pa je najbolj važno to, da smo zdravi a ne?
srečno še naprej! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem