cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: ODLOČNE 63.DAN

clock-img

06.03.2006, 22:09

clock-img

tiktak

pencil-img

268

Še jaz se javljam....da se izpovem starih grehov. Takole: vodni dan sem lepo izpeljala, potem sem pa 3 dni grešila. Grešenje se je začelo na B dan, ko sem zvečer spila 4 tekile ?!? user posted image  in je doseglo vrhunec na OH dan, ko sem pojedla za kosilo makarone, za poobedek tortico in belo kavo, za popoldansko malico torto in za večerjo makarone + gres + čokolado. Ja vse to sem pojedla.user posted image  Potem sem se skulirala, sadni dan po pravilih, današnji tud.

Imam tudi jaz že poln kufer te diete, ampak se bom potrudila. Pa še računalnik je fuč in mi ful manjka, da se ne javim vsak dan oz. da vas vsaj preberem.user posted image

clock-img

06.03.2006, 22:31

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Ojla ODLOČNE - se mi samo zdi ali smo res vedno manj vredne svojega imena?
No, sej ni več tako dolga pot pred nami...dejmo zdržat, da upravičimo ime - pa da do konca poredimo našo Kunigundo.

Jutri nas pa čaka dan T - tehtanje seveda, meni kg zdej skoz nekej skačejo, me prav zanima če se bo končno premaknilo kaj navzdol.

pozdravček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem