Dobro jutro punce
Ej tinaaja, pa jaz sem imela tam pod joškami popolnoma mokro, da se je un trak kr gor pa dol vozil, pa sem probala z gelom, pa z vodo, pa z slino, ma najprej dela, potem pa kr neha in signala tud ne najde več, pa nimam pojma zakaj tako. Me pa ful zanima a je to normalno da ta signal izgubiva, ker se men zdi da to ni čist ok, da bi moral pač signal bit skoz. Pa tud uno zapestno uro sem si dala za modrc pa na hlače pripela, , če slučajn preveč z rokami maham, pa na notranjo stran zapestja obrnila, položila na mizo, kjer sem zraven skakala , pa je bilo isto skoz, tak da ne vem al je un senzor tako švoh al pa jst neki ne delam prav. ampak po moje bo to prvo, ker sem res vse probala. Še baterije sem zamenjala. Pa tako v času 1 ure mi sigurno enih 10× izgubi signal in včasih ga dobi nazaj, največkrat pa sploh ne, sem se tud po 15 min matrala da bi signal spet prišel pa nič. Tako da sem ZELO RAZOČARANA in bom verjetno kr kakšnega drugega kupila, ker vem kaj mi bodo rekl na servisu, ja sej dela, ja valda 3 min, pol pa crkne Sicer pa se je spet pokazal, malo denarja malo muzke Ma res sem ful žalostna zarad tega.