Dobro jutro punce in za tiste ki ste pridne in ki ste se odločile za tole obliko, pa za tiste, ki še ustrajate z majhnimi greški, sej bo šlo, sam prepričat se je treba.
Sam sem danes jedla polnoznrat prepečenc kljub temu da vsebuje tudi belo moko, ampak treba ga je pojest, ja pa nabavla sem si zdej končno kocke za juho tiste bio, brez konzervansov. Moj zatrk danes je bil standard, nič posebnega, včeraj sem si naredila nekaj novega zmešane jajčke s čebulo, paradižnikom in grahom, pa še hrenovke sem noter narezala, zraven sem pa jedla kisle kumarice. Ja pa valda sem pila kavico s smetano Ena že ne bo naredila tolk krize. Sem pa potem bila zvečer pridna tud telovadla, ko že dolg nisem od prejšnega torka je bilo tolk priprav na poroko, da ni bilo časa, tako da danes še potelovadim, jutri mal pavze pa še četrtek in petek, pa 2 dni pavze.
dulcinea nič kej velik grešit, probat pa itak vse .
saša30 čestitke za zgubljeno kilco, le tako naprej
tinaaja dobrodošla in vem kako je to da bi zvečer pojedel celga hudiča, sam povem ti da ko zjutraj začneš jest in tako potem do večera zmanjšuješ, sej veš, zjutraj jej kot kral, opoldne kot meščan in zvečer kot berač, potem tudi zvečer nisi več lačen, sploh če imaš 3-5 obrokov
anČa_banČa samo toliko da prepečenc vsebuje tudi belo moko, no vsaj tist ki ga imam jaz doma, tako da preveč ni dober, je bolje kak polnoznrat kruh, smo našle punce samo pekarno grosuplje, ki peče tak ta prav polnoznrat kruh brez raznih dodatkov bele moke. Sama imam takole razporejeno
4:50-5:00 sok grenivke/limone/pomaranče, sadež, 2 žlički kvasa
5:30: zajtrk
8:30-9:30 malica, tako kot ti 2 sadeža
11:30-12:30 prirejeno kosilo, sem namreč v službi, tako da ponvad jem kake solatke, al pa polnozrnat kruh pa gor skuta in kakšna zelenjava (paradižnik, kumare, paprika), tuna v konzervi, jogurte,.... pol urce prej kak sadež
15:00-15:30 jogurt ali 2 (ponavadi navadni EGO, LCA, un od LM z 0,1% maščobe) noter si dam mešanico semen, lešnike, orehe, mandlne, suhe fige, suhe marelce, rozine, no ne vse tako mal kombiniram,
ko pridem domov: žlička kvasa
17:00-18:00 najprej pojem sadež, potem pa večerja kakšne polnozrnate testenine-to bol redko, jajčka in zelenjava na vse mogoče načine, puranja, piščančj prsa, zelenjavo kot prilogo, solato, kisle kumarice,.... no to je bol podobno kosilu.
po 18:00 ne jem več, telovadim pa tam okol 20:00, ker baje da je dobr da vsaj 2 uri prej ne ješ. Pa seveda okol 3 litre tekočine na dan, zjutraj predvsem voda, popoldne pa še zeleni čaj. Pijem pa tud 1 kavico popoldne po večerji brez sladkorja in mleka , me včasih premami smentana, pa kaj rabimo tudi kaj za pocartat, pa baje kofein dobro učinkuje na maščobe, če jih topi ne vem. Ja pa ne napokam se pri nobenmu obroku do fula, vedno je še nekaj rezerve, tako da vem da bi lahko pojedla še nekaj ampak ne se ne prenajem, ker tist občutek, ko maš trebuh tak kot sod mi je grozen.
Se pa trudim predvsem zjutraj pojest večino OH, popldne pa B, če pa še OH, pa s čim manj maščobe. B pa M se pa itak prepletajo.
To je to, če bo kateri v pomoč, sicer ni čist po Montiju ampak se mi zdi da je kr dobr narejen načrt.
Pa še L-karotin iz DM-a sem si nabavla tako da pred samo telovadbo zdej pojem eno kapsulo, baje da potem se potem maščobe bol topijo, ma bomo vidl kako bo, zdej sem šele 1 kapsulo pojedla
Pa punce, večji pokazatelj hujšanja je merjenje, kot pa da hodiš nostop na vago. Men kaže vaga tako različno da groza, se pa merim vsako soboto od peta do glave (meča, stegna, boki, trebuh pod popkom, trebuh v pasu, joške, bicepsi)