Dobro jutro punce
Najprej anja upam da čim prej dosežeš kilažo ki si jo želiš in pozdravljena Se mi tvoj jedlinik zdi super, no čist ok, samo izogibaj se koruzi, kuhanemu korenčku in krompirju se mi zdi od zelenjave. Če imaš pa možnost pa kar kuharju mal receptov nes pa ti naj skuha in razvaja, jaz bi bila takoj za to A ja pa za zajtrk tud ne vem če boš lahko skoz sam kruh pa marmelado žulila, kaj pa kakšni musliji al pa ovseni kosmiči,.... tud to je primerno.
Sama sem po starem, bila sem na poroki, kjer sem kršila predvsem s pecivom pojedla sem pa tud dost sadja, kruha nisem jedla, prav tako ne krompirja, sem pa pojedla malo zelenjavce, štruklje in pust svinski zrezek, ja pa valda mal solate. Pa spila sem fuuuuuul vode ponoči, večinoma sem sam vodo pila, malo vinčka a večinoma vodo. Tako da kej velik kršila nisem. Potem sva se utala ob pol enih in sem imela svoj protokol z grenivko, kvasom in sadežem, potem pa sem pojedla kosilo - filana paprika, pa čeprav je bil bel riž noter, pa mami je zgostila s polnozrnato moko in je bilo čist ok.
Danes pa jovo na novo, auf sem bila že ob pol štirih, ko ga je tamal neki sral in ni hotel več spat, pa potem ob petih jedla sok grenivke, kvas, nekatrina, 2 kosa kruha s skuto in marmelado (pa je nekam čudna ratala je pa domača iz marelc in jabolk )
Nič mejte se