Dobro jutro punce.
No dalinc sama ti ne morem ne vem kolk pomagat, ker po montignacu nisem izgubila več kot 1-2 kilce jih pa nimam tako pretirano veliko, tako da izkušnje so že itak punce povedale. Se pa meni zdi Montignac veliko boljši kot ločevalna, samo v primeru, da se ga tud po tistem ekstrenem hujšanju v večini držiš, potem se po moje ne moreš več ne vem kolk zredit, da se ti pa presnova spremeni pa kr ne verjamem, ker če greš ti nazaj na tisto staro prehrano, valda se boš spet zredil. Tako da jaz pravim da je edin način da shujšaš in obdržiš težo, da se mal paziš in pravilno kombiniraš, pač sprememba vsega tistega kar se je delal prej. Ločevalna mi je pa čist mim, ker se mi zdi da tam pa punce fuuuuuul stradajo pa čeprav bi lahko več jedle, sam ko vidim takle jedlnik:
Z: 2 kivija
K: popečena puranja prsa s solato
V: jogurt
Se mi kr Jaz bi pri taki prehrani umrla in se ne čudim da potem punce po 90 dneh dobijo nazaj kilce.
No sama za vikend nisem bila pretirano pridna, v petek smo mel dekliščino, sicer sem jedla sam pršut pa purnja prsa v ovitku in zelenjavo pa mal francoske, sem pa kr neki peciv pojedla pa spila sem 2 borovničke, 2 tekile s soljo in limono, pa me je ponoč takooooooooo trebuh bolel, pa zdaj ne vem al zarad tega ker je bilo pretirano vnašanje nezdrave hrane, ki je moje telo ni več vajeno al pa sem pretiravala s pijačo, sam se mi zdi da drugo ne bo, ker ko sem spila potem še 2× po 2 dcl vode je bilo kr bolje. Potem pa smo še torto pozabil pojest, pa smo jo še cel vikend hodl k punci jest, tako da ja grešila sem in krivo se počutim Ja pa še mleka mi je zmanjkal, tako sem kr domčaga pila, mah vse je bilo na kupu. Študiram da bi uvedla en vitaminski in potem 1 vodni dan, sam dvomim da mi bo ratal.
No danes sem spet jedla kr polnomastno mleko s misliji, pa seveda pred tem 1 stisnjeno limono 2 žlički kvasa, 1 jabolko in 1 kivi. mah bo že.
ja pa noge me danes grozno bolijo in gruntam če so krive une afroditine hlače, ker me preveč stiskajo skupaj ko telovadim