Trikrat hura za Montignaca!!! Danes zjutraj sem se stehtala in imam prvič po porodu (dobro leto je minilo!) spet 48kg!!! Juhuhu!!! Se mi je zdelo, da občutim tisto eno kilco ali dve razlike, pa sem si rekla, da se moram stehtat. In sem bila prav vesela!
Za zajtrk sem na hitro pojedla polnozrnato žemljico in brezkofeinsko kavo (kivi in limonada sta odpadla) in sem šibala s tamalo v zdravstveni dom, ker sva bili že ob 7h naročeni. Spali smo bolj slabo, ker je imela čez 41 vročine. No, tam sem bila do 10h, potem sem si pa doma privoščila 1 jabolko, 1 breskev + 1 ego. In sem šibala še za 2 uri nazaj v zdravstveni, da so še malo pregledali tamalo. In jutri me čaka nekaj podobnega.
No, za kosilo sem jedla zelenjavno juhico (bučke, cvetača, zelena paprika, blitva), potem pa popečen puranov zrezek in pol in mešano solato (paradižnik, motovilec, kumare). Njamiii. Sva se oba z "v.d. možem" ful najedla in mi je ful všeč, da ne teži s kakšnim krompirjem, ampak mi lepo sledi. No, popoldan sem si privoščila eno neskafe+neke bio piškotke (ki so po moje ok), za večerjo pa sem popila le jogurt, ker je mala ful pozno zaspala.
Sem pa danes pri zdravniku videla eno mlado punco, ki je bila precej debela in sem prav pomislila: "Joj, a si že slišala za Montignaca?" Bi ji kar povedala kako naj se loti! Saj mogoče je ona čisto zadovoljna sama s sabo, ampak meni se zdi ta način prehranjevanja tko super, da bi kar vsem povedala.
Zadnjič smo se pogovarjale kako je smotano, ko te kdo sili kaj jest, kar ti ne bi. joj, meni se je to zgodilo v nedeljo! Pa bi se mogoče še malo pregrešila ampak res nisem bila lačna in pol se mi zdi čist neumno, da bi jedla. Sem imela prav slab občutek, ko sem že 65-ič rekla, da ne bom!
Jaz uporabljam kar ta zelene bučke. Iz njih naredim tudi kakšne omakce za testenine. Mmmm, jaz bi lahko živela od take hrane!
A mogoče katera od vas je kvas? Jaz sem si ga sicer kupila, ampak po pravici povedano sploh ne vem kako ga jesti - kdaj, koliko... A katera od vas ve kaj več o tem?
Pa še to: a se katera spozna na gobe? Moj dragi se je zmotil in je namesto šampinjonov kupil eko gobe šitake. Jaz nimam pojma, če jih lahko naredim tako kot šampinjone! So si pa čist podobne te gobe po izgledu. Bom ful vesela, če mi bo znala katera odgovoriti!
No, jutri me za kosilo že čaka zelenjavna juhica, tašča pa mi bo poslala filane paprike. Solate imam pa tudi za izvoz!
Zdaj bo pa dovolj. Dobro spite in uživajte!