IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja
Mene živčki redijo, morem neki glodat, drugače pa se ne morem učit.
Evo rešitev, namesto čokolad, bombonov, kaloričnih keksov, piškotov, čipsa, smokija, zakaj si ne nabaviš kakšnega suhega sadja, jabolka, marelce, slive,.... sej to se tud da grickat, sladko je pa še tolk slabo ni. Al pa kakšni oreščki, pistacija, arašidi, lešniki,.... Jst kr po tem posežem. Pa nič bit slabe volje, sej bo izpit mimo pa boš spet na konju a ne
No jaz sem včeraj popoldne tud grešila, jedla zelenjavno lazanjo pa solato, sem jo bol mal pojedla a vendar sem se potem počutla ko grešni kozel, pa kaj, mene bol moti to, da sem po taki hrani potem fuuuuul zaspana, pa kr neki zeham, pa nič se mi ne da, tako da sem brala da bi naj to bila posledica hipoglikemije, ko ti cuker ful pade, ampak ok, včeraj še ni bilo tako kritično kot zadnič ko sem jedla polnozrnate testenine s zelenjavo
Sem pa dobila v roke eno knjigo ( no na mail
) o krvnih skupinah in sama sem O in bi naj jedla večino beljakovin in čim manj OH, se mi zdi da mi to kr ustreza, ker če jem B, potem pol tolk nisem zmatrana in zaspana
Moj Zajtrk danes:
- stisnjen sok grenivke z vodo
- 2 kivija
po 20 min
- 3 koščki polnozrnatega kruha s pusto špar skuto in marmelado
- bela kava
Čakam da bo ura 9, da pojem kakšno sadje, za kosil bom pa verjetno jedla trdkuhane jajčke paradižnik in mogoče kak jogurt, pa kak sir, no skratka lačna ne bom.
Držte se punce