Ojla! Uf, kako pridno pišete! Super! Tekla sem (no, pa hodila) 40 minut. Bi šla še malo večji krog, pa me je malo strah iti sama (se bojim medvedov, pa še česa...), tko da čakam pon, ko greva s prijateljico skupaj (ja, sja vem, da me ne bo mogla rešit pred medvedi ). Pa upam, da bo šlo res kaj dol. Me je pa moj dragi potolažil, da imam noge malo bolj napete (kot bi bile otečene), ker sem začela s tekom in je to normalna reakcija in naj malo počakam, pa bodo prišli rezultati. Saj vem, da sem se sedaj skoraj 2 leti redila in ne more biti kar čez noč tako kot prej, ampak vseeno... Joj, Dulcinea, si pa boga zaradi noge. Grozno! Upam, da boš kmalu dobro. Držim pesti!
Za korenček sem pa res vesela, ker ga imam rada - sploh pa surovega! Nisem pa vedela tega o makaronih - da naj bi bili čim manj kuhani in hladni. Ravno danes sem imela tako slastno solato za kosilo:
paradižnik, motovilec, kumara, mocarela, sirček, polnozrnati makaroni (hladni in al dente!) + malo soli, malo olivnega olja, malo bučnega olja in malo kisa. Mnnnnjamiiii!
Za malico sem pojedla en ego + hruško, za večerjo pa mi še ni uspelo nič pojesti, tko da bom zdaj kakšen jogurt. Grem hitro pogledat na stran od Marinke (?), da dobim kakšno idejo. Vem, da je že malo pozno, a bom še nekaj časa pokonci.
No, pridne bodite!