Punčica ne, tole kar si ti jedla ni po montiju. Osnovno je to, da se moraš za vsak obrok najest. Jaz ti predlagam naslednje dokler ne proučiš knjige:
Z: najprej kako sadje, po 10-20 min pa polnozrnat kruh z 100 % marmelado ali pusto skuto.(jaz si kr one namaze od lm kupim lihgt)
M: kake oreščke, sadež ali pa sir, čimbolj pust.
K: najprej predjed - kaka trdo kuhana jajčka ali solata ali zelenjava, potem pa glavna jed - bodisi nemastno meso s prilogo zelenjave in s solato, ali pa kakšne polnozrnate špagete s paradižnikovo omako, ali s kako zelenjavno omao, in solata. Pazi tu, da ješ ali beljakovinsko kosilo, ali pa ogljikohidratno.
M: podobno kot prej
V: najprej zelenjavna juhca, potem pa kaki polnozrnati špageti z zelenjavo in solato, ali pa jajčka na tisoč in en način.....
Jajca lahko ješ tudi zjutraj, ali pa kako meso tudi, samo potem ne smeš kruha zraven.
Kruh samo zjutraj, pri drugih obrokih ne, izogibaj se piva in sladkih pijač, kofeina, polnomastnega mleka, banan, belega riža, bele moke v vseh oblikat, krompirja, korenja (kuhanega), koruze, pese.
Upam, da ti bo kej lažje, vsekakor pa si preberi knjigo.
Pozdravljena 2mak - a ti si prepričana, da moraš hujšat?, Ker monti pravi, da bodo kg šli dol samo do normalne teže,al neki takega. A si tako mala, da ti pristoji tako malo kg? Vsekakor dobrodošla, sam me res zanima, ker jaz sem imela na začetku veliko več kot ti, skor dvakrat tolk . Je pa res, da sem med večjimi in bi bilo zame idealno tam pod 70.
Pozdravček tudi vsem ostalim in zdržte.