U, zdej ste pa kr neki naklofle.
Ja, Al1 jaz pišem diplomo, furam tole naše gospodinjstvo (beri perem, perem, likam perem.....brišem, pospravljam, kuham, ,strežem....) Groza. Tamaladva sta non stop naspidirana, pokakana, lačna, zaspana.... Poleg tega pa se ubadam še s preddiplomskim izpitom, pa s pripravo na poroko julija, pa vmes je treba še v kak šoping, ko mi vsega zmanjka, aja pa še desetar pri gasilkah sem in imamo v celju občinsko tekmovanje konec maja, tak da so še gasilske in organizacija tam....
Ja res ne vem, od kod mi energija in čas! Po moje je tole zaradi montija, ker če bi jedla vse tiste ogljikove hidrate in cuker, nebi mogla bit tolk v moovingu. Poleg tega da še spim ne veliko, ker tamali rastejo zobi in že kak teden cele noči ne spi in jo potem pestujem, pa mi na rokah spi, da vsaj malo spi..... Res upam, da ne pride kej za menoj. Se bom mogla mal umirit. Potem avgusta, ko gremo na morje, bom pa vse tak prštimala, da bom lahk imela celih 10 dni roke in noge v luft!
Jaz sem se pa po onelih praznikih in vsej peki in kuhi vagala in opazla kilco gor - pa me je spet prijelo, da se sploh ne spomnim na grešne zadeve. Upam, da me vsaj kak mesec drži, da pridem že enkrat do cilja.
Veliko uspeha tudi vsem ostalim in čim več -kg!
Aja še to - a proseno kašo lahko jem? Katera že ima tist link za GI?
Pa eno fajn kuharsko knjigo sem vidla - jo je tašča iz knjižnice prinesla- in sicer je naslov Božanske sladice (mislim da ). V glavnem gre se zato, so notri vse jedi po montignacu - iz polnozrnate moke ... tudi sladice, palačinke... Noro, si jo morem nabavit za potem, ko neham hujšat in začnem drugač živet, ne več z onimi požrtijami bele moke! Upam, da mi bo vsaj približno ratalo potem res tak žvet, da bom ohranla doseženo težo in ne bo treba nikol več hujšat!
No zdej pa res grem... čao!!