IZVIRNO SPOROČILO: al1*
Točno, polnjene paprike ali pa paradižniki. Jaz imam rada paprike polnjene z kus - kusom, ampak to verjetno ni najbolj priporočljivo
Kuskus za 1. stopnjo ni priporočljiv
, za 2. stopnjo pa ne vem
Jz sem pa imela za kosilo
"piščanca v zelju": na pogled in za pripravit zelo podobno kot segedin, vendar je piščančje meso namesto svinjskih rebrc in sladko (sveže) zelje namesto kislega.
Rožica, a si ti tudi že na 2. stopnji? Tvoj recept za tuno se mi sliši ful "njami"
pa čist simpl za pripravit. Le korenje in vinček bi jz za 1. stopnjo izpustila (jz sem na 1. stopnji).
A bi mogoče katera imela možnost skenirat knjigo z recepti od Montija v pdf.format pa da jo potem deli z nami? To sprašujem čisto potihem, naj ostane med nami...
...sej veste, kršenje avtorskih pravic...
Jz se neki trudim z zbiranjem receptov in imam namen narediti scripto z enostavnimi recepti. Bi sicer kupila knjigo z recepti po Montiju, ampak imam feeling, da vsebiuje polno "eksotičnih" sestavin
, ne vem pa ne, ker jo sploh še nisem videla. Samo mislim tako...
Drugače pa: na plano z najbolj enostavnimi recepti (ki so prirejeni Montiju!)! Bom pridno delala in zbirala recepte, potem pa vam scripto pošljem po mailu. Ja? Ste za?