cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: ODLOČNE, 58. dan - VODAAAAAAAA

clock-img

01.03.2006, 21:30

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Jaz sem tudi ZMAGALA!!! user posted image

Sicer se je dan začel z glavobolom in tudi nadaljeval, ampak zato je pa farmacija pogruntala tabletke proti glavobolu.user posted image  Ki delujejo!!!

Ful sem ponosna sama nase. Popoldne je bilo malo krize, zdajle sem pa čist OK, nobene lakote, nobenega glavobola več.

Nočko, Taška

clock-img

01.03.2006, 22:29

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

No, bravo. user posted image user posted image  Vse ste bile pridne, zdržale na vodi in čajčkih, ...bom pa jaz tista, ki bo pokvarila povprečje. Jaz se namreč danes nisem šla vodnega dneva. Prvi dan v službi in voda mi enostavno ni šlo. user posted image  Pa že od 5ih sem bila budna (drugače spala do 9ih) in je blo čist preveč. Zjutraj ob 8ih mi je že tako krulilo po trebuhu, da sem mogla pojest jabolko, ker si nisem mogla privoščit, da bi mi na sestanku pozneje krulilo. user posted image  Bila sem pa na sadju in zelenjavi (za K ogromna solata s tuno in sirom...njammmm), pa malo riža zvečer zraven solate. Tako da sem zabluzila na celi črti. Ločevala sicer sem, ampak samo pri obrokih. Pa zgleda da ste ostale pile namesto mene, ker jaz sem definitivno premalo. user posted image  Jutri pa nadaljujem z B dnevom.  Ma, saj vem, da me bo tole teplo, pa ful sem žalostna, ker vam je vsem ostalim uspelo meni pa ne.... user posted image user posted image

No, je pa vsaj prvi dan v službi minil prijetno. user posted image  Vsi strahovi so bili odveč. Zjutraj sem se sicer počutila, kot da sem priletela v službo z drugega planeta, po službi mi je bilo pa že skor tako kot da bi bila odsotna samo par tednov. user posted image  Tako da vse, ki vas služba čaka v kratke, le pogumno!!!!user posted image  

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

01.03.2006, 22:58

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Ojla, evo, še ena odločna, ki je zdržala današnji dan. Me pa ful boli glava in upam, da mi bo vsaj tehtnica jutri to poplačala, saj sedaj že tretji teden ne gre nikamor.

pozdravček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem