cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: odločne_50.dan(B+tehtanje)

clock-img

21.02.2006, 18:35

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Tejčica, mislim, da se puterci pravilno reče majniška solata user posted image . Mi ji tako rečemo, ker je mehka ko puter. user posted image  Tista najbolj mehka solata.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

21.02.2006, 18:57

clock-img

Lejči

pencil-img

520


bravo Suzi user posted image user posted image user posted image . iskrene čestitke!!! pa jasno user posted image tudi vsem ostalim, ki se tako uspešno bližate svojim ciljem.

Lelaval, tudi pri nas majniški solati rečemo puterca user posted image

hja, kar pa se kilc tiče, se ne morem ravno hvalit, ker mi kar skoz niha 2 kg gor in dol user posted image , pa nič kaj ne grešim, edino kavo pa res pijem z mlekom user posted image , ne morem brez. mogoče  so moje porcije prevelike, ali je to še kaj povezano z dojenjem, ne vem, res mi ni več jasno.  menda se bo pa ja spet kaj premaknilo, me tole že kar najeda user posted image .

pridno hujšajte še naprej.

lp

















clock-img

21.02.2006, 20:53

clock-img

Pia67

pencil-img

1098

Živjo!

Suzi, čestitke user posted image user posted image user posted image Brez komentarja, bom preverila kak zrak dihaš na oni strani Krke user posted image Si mi pa res za vzpodbudo.

Pri meni -0,8 kg (od petka, ko sem nabavila novo vago). Ker pa vaga kaže 2 kg več, sem še vedno dolžna sebi, da oklestim 9 kg do BMI 21. Žal. Skupaj torej 2,8 kg minusa od 1.2. Se je mal za zamislit.

V vzpodbudo so mi hlače, ki mi lezejo dol in to, da lahko 3/4 ure laufam ne da bi imela kakršnokoli krizo (na začetku so me močno bolela stopala in kolena). Naslednji vikend grem v hribe in so mi že omenjene hribovske hlačiče prav (bolj za silo ampak bo šlo).

Se beremo,

Damjana

clock-img

21.02.2006, 21:21

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Pozdravljene odločne, po grešnem vikendu sem bila danes pridna:
K:jogurt
V:kos sira

TAbelce vam pa še nisem poslala, ker bom počakala, da se še akkšna javi. Pri meni pa kilaža stoji.

lp

clock-img

21.02.2006, 21:32

clock-img

Maja0505

pencil-img

168

Živjo punce. Jaz sem očitno ostala sama pri tutkahuser posted image . Pa mi ni do tega, da se sama sebi hvalim in sama sebe vzpodbijam, razen nekaterih izjem, ki prijadrajo na tutkine strani. No včeraj sem uspešno prestala prvi vodni dan in izgubila do zdaj -4,5 kg.user posted image  Sem vesela, čeprav me skrbi, kaj bo naprej. Ko sem prvič hujšala po tej dieti, sem se po enem mesecu naveličala. Upam, da se zdaj ne bom. Sem skoraj že na polovici. Rada bi namreč izgubila še 5,5kg. Kaj pravite mi bo ratalo?user posted image

Ej pridne ste, ko ste nekatere uspele shujšat 10, 12 kilogramov.user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2006, 21:52

clock-img

paris

pencil-img

1304

Maja, ti se nam kar pridruži, več nas je bolj je luštno!user posted image

Bianka, lej, kaj te čem kregat, sej maš že sama dost slabo vest, aja, pa še to ti lohk na uho pršepnem, če boš grešila po moje ne boš vesela, ko bo treba na vago stopit!user posted image


_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

21.02.2006, 22:21

clock-img

rikica

pencil-img

294

Oj!Jaz pa spet nisem nič vesela.NIti en gram ni šel doluser posted image user posted image Pa mi res ni jasno zakaj?Ok,saj mogoče se enkrat v tednu kaj pregrešim in še to kakšno malo malenkost in pridno telovadim.Ne vem no,kaj je zdaj to!!!Samo grem do konca in sem prepričana,da še BO šla kaka kila dol.Fajn bi bilo še 5.
Torej t_t_y v tabelo lahko napišeš isto kot prejšnji tedn.
Ostalim pa čestitam,ker vam tako lepo kile grejo doluser posted image user posted image

clock-img

21.02.2006, 22:26

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Ej, punce, hvala za čestitke!! Ful ste fajn! Brez vsakodnevnega branja vaših vrstic, vprašanje če bi pregurala do 50. dne in do teh kilc. user posted image  Kapo dol!

Pia, ti kar večkrat preveri, kakšen zrak dihamo na našem bregu reke Krke. Lahko kdaj mimo pritečeš pa se kaj oglasiš! Imam pa prav slabo vest, ko se ti tako lepo rekreiraš in hodiš drsat in v hribe.....jaz pa edino kar naredim je sprehod in kakšen trebušnjak. user posted image  Se bo treba kam zbrcat! Komaj čakam toplejše dni in da gremo vsi 3je kam v hribe. user posted image


Sem pa danes kljub načrtom, da bom grešila, bila pridna. user posted image  Matr sem čudna, kaj? user posted image  Za K je bila zelena solata (putrca user posted image ) in notri narezan sir+kos kruha, za V pa samo jogurt, ker enostavno nimam apetita.



Maja 0505, ti se nam kar pridruži! Jaz verjamem, da ti bo šlo še teh 5,5 kg dol. Tut ti boš uspešno prilezla do cilja!

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 21.2.2006 22:29:53 >


_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

22.02.2006, 00:38

clock-img

drus013

pencil-img

53

Na hitro, da se še jaz javim, meni vaga kr stoji, torej še zmeraj -6kg, pa kaj je zdaj to, kaj gre meni res najbolj počasi dol. Nekatere, ko imaste za zgubit toliko kot jaz imate že nekatere -10kg, zdaj pa kr štrik pa na korenje.
Pa saj nemore biti res. No bomo vidli saj smo šele na polovički, no malo čez bom vstrajala, kr sem odločna, pa bom na koncu vidla če se je splaaačalooo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem