cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ime za punčko

clock-img

17.02.2006, 14:48

clock-img

April

pencil-img

5459

kaj pa mislite o Izabeli?

ja, zdaj, ko sem napisala, mi je pa prva asociacija zabelauser posted image

clock-img

17.02.2006, 15:57

clock-img

Max-Mara

pencil-img

29

Ce bo nasa puncka,  kar pa se ne vemo, bo Julija! Sicer ima 6 crk, ampak samo tko, v vednost in predlog! :)
LP

clock-img

17.02.2006, 16:15

clock-img

mačica

pencil-img

85

Če bi jaz rodila deklico pred 8 meseci bi bila Ema, kar se tiče Neli je tud luštno... Mi je pa tud preprosto in simpatično tudi Nina in Kaja.

Poznam eno Piko, ki je ful fletna punčka pa še z mojo Niko sta prijateljici pa se tko fajn sliš Pika-Nika, kaj češ ljudje smo si različni in bog ne daj da bi nam vsem bilo všeč isto a si predstavljate pol kako bi blo???user posted image user posted image

ČAu, mačica

clock-img

17.02.2006, 17:18

clock-img

ajat

pencil-img

312

Ciao
se bom oglasila še jaz :)

Neli je tako nežno, ampak, meni osebno ni preveč všeč. Kaj pa Leni?

Meni so lepa imena še: Ula, Ela, Luna, Taša, Teira, ...

clock-img

17.02.2006, 19:18

clock-img

copka

pencil-img

1117

Neli je ok, pa se nobene ne poznam.

Livia, a tebi je prav tako ime ali je samo nick na ringaraji? Ker meni je to ime tako vsec, da ce bom imela nekoc puncko bi ji rada dala to ime.

clock-img

18.02.2006, 12:15

clock-img

Reja

pencil-img

545

Neli je luštno ime.

Glede Pike...moja sestrična ima muco Piko, njena sestra pa je tako dala ime svoji hčerki. Malo se mi je zdelo čudno, posebej ker poznam veliko kužk, muc, papagajev, ki jim je tako ime.

Ko sem spraševala svojo sestro, katero ime ji je všeč, pa je tudi sramežljivo priznala, da Pika.

Meni sicer ime Pika dobro "zgleda" na otroku. Ne vem pa, kako bi reagirala, če bi prišla nekam v službo in bi imela neko strogo avtoritarno direktorico po imenu Pika.

clock-img

18.02.2006, 12:38

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Mojemu možu je bilo najlepše ime za punčko Neli, samo imamo že eno Neli v družini in sva se zato odločila za Nejo. Pa še ob imenu Neli se vsakič spomnim na risanko Slončica Neli.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

18.02.2006, 13:00

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Meni je sicer ime Neli lepo, vendar bi sama raje izbrala imena kot so Iza, Iva, Ema, Hana, Marja,... Pa moj absolutno noče slišati za njih. Vedno jih s kom primerja in to se mi zdi popolnoma nelogično. Če daš otroku ime po neki osebi, še ne pomeni, da bo imel iste lastnosti, to vsekakor ni odvisno od imena.

clock-img

19.02.2006, 12:13

clock-img

Tejcha

pencil-img

840

Mi bomo meli pa Mašo, če bo punčka. Všeč so mi imena s šumniki: Špela, Nuša, Neža, Tjaša... vidim pa, da trenutno nanje ni nekega ful navala, :)

LP

clock-img

19.02.2006, 13:07

clock-img

G in T

pencil-img

953

men so všeč...
-Hana
-
Lia
-
Pia
-
Sara
-
Zala
-Eva
-Neja
-Gaja
...
....
.....

clock-img

20.02.2006, 08:51

clock-img

livia

pencil-img

2395

Copka,
Livia je samo moj nick na RR. Je bilo pa prvotno to ime mišljeno za najinega user posted image , samo nama sedaj ni več tako všeč. Bo verjetno kar Neli.

clock-img

20.02.2006, 09:21

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Najlepše je Daša user posted image . Neli mi je tudi všeč, je nežno in preprosto. Pa spominja me na učiteljico likovnega iz OŠ. Mi je pa še všeč Nataša (v moji generaciji jih je sicer miljon, ampk v zdajšnji pa redko), Vanja, Janja, Marja, Tjaša, Petra, Nina, Višnja... Jaz sem sicer na začetku nosečnosti hotela imet Zofijo/Zofi, pa so me vsi čudno gledali, z mojim dragim na čelu user posted image .

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

clock-img

25.02.2006, 22:45

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Neli=user posted image
Kaj pa.......  Alea( Aleja), Tobia, Erin, Inja, Kara, Biba, Ajla, Ruth, Alena,..?

clock-img

26.02.2006, 00:40

clock-img

Anonimen

user posted image

clock-img

27.02.2006, 08:39

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Anonimna, tvoj zadnji predlog za ime je naravnost fantastičen!user posted image  Svašta...

Drugače pa, Livia, Neli je lepo ime. Po dveh tednih, ko boš vašo user posted image  pogledala in poklicala boš itak vedela, da ji edino in točno to ime najbolj pristoji - tako pač je.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

02.03.2006, 17:07

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

joj pri nas majo pa sosedo kužiko neli pa mi mogoče zato ne potegne ime user posted image  kr spovnem se na kužija neli če pomislim na to ime user posted image
meni pa ta imena kot jih ve naštevate sploh ne potegnejo najbol mi od teh potegne maša ostala imena mi pa kr niso všeč ne vem če bi dala svoji hčerki kdaj ime ajla ker me spominja na zajlo user posted image  upam da mi nobena ne zameri ker so itak okusi različni user posted image
mi bomo pa imeli vesno če bo punčka user posted image

clock-img

09.03.2006, 12:34

clock-img

pupika

pencil-img

2132

No pa še moj seznam:

Naja
Lana
Taja
Ana
Ema
Ella

Če bo punčka bo verjetno Naja al pa Lana.

clock-img

09.03.2006, 19:34

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

user posted image Meni je najbolj vsedc ZOJA ampak mojemu možu nikakor ni...

Všeč pa so nama še:
ALIN
LUNA
ZARJA
LANA
TIJA
TIJARA
VITA
AMELI
MELANJA
MINJA
...user posted image

clock-img

10.03.2006, 15:47

clock-img

zaliga

pencil-img

241

Meni pa je ful všeč Zoja, pa Zala (moj pravi, da je voda in noče niti slišat), pa Ranja!
Še tri mesece imamo čas, da se odločimo za tadrugi del imena; jaz želim, da ima naša pupa dva imena!

Vsak dan za nas sije sonček, pa čeprav dežuje...

clock-img

14.03.2006, 20:07

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Hana bo. To ime imam izbrano že od nekdaj ... user posted image

clock-img

20.03.2006, 17:01

clock-img

luna100

pencil-img

5

Neli mi je všeč.

Kaj pa mislite o imenu NILA?

clock-img

20.03.2006, 18:58

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Kaj pa vem.... jaz sem najprej pomislila na krokodila...user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

20.03.2006, 19:33

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Nilauser posted image , no meni ni všeč.

:)

clock-img

20.03.2006, 21:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: luna100

Neli mi je všeč.

Kaj pa mislite o imenu NILA?

niti malo mi ni všeč, brez zamere ampak vedno bolj se mi zdi, da si ljudje kar sami zmišljujejo imenauser posted image , par črk zmečejo skupaj in ja tako bo ime njihovemu otrokuuser posted image

clock-img

20.03.2006, 21:19

clock-img

Anonimen

Nila je kr neki. Ali pa mogoče okrajšava za Polivinilo?user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem