cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: ODLOČNE 46. dan (B)

clock-img

17.02.2006, 22:02

clock-img

Anonimen

Jaz sem danes grešila in pojedla za zajtrk 4 (pazi to 4!!!) kose kruha z maslom. Sploh ne vem, kaj mi je bilo, kar segala sem na pladenj in nisem in nisem nehala.

Posledice: najraje bi user posted image , tako mi je slabo!!! In to že ves dan.

Saj ne morem verjeti, sama sebe presenečam. V negativnem smislu namreč. user posted image

clock-img

17.02.2006, 22:15

clock-img

Anonimen

Skutica, podobno bi pa jaz včeraj skoraj naredila. Si v kuhinji sproti maslo na kruh in nosim pred TV, no, zmazala sem dva kosa, nakar pridem v kuhinjo po še in je bil kruh lepo pospravljen v omaro. Zdaj pa ne vem, ali je tastar to zanalašč naredil ali pač. je pa dobro, da je, ker potem ga nisem več ven vlačila.

clock-img

17.02.2006, 22:26

clock-img

Anonimen

Jooooooj, ne mi skominov delat.
Zdajle že tri ure v ekonomu kuham ričet za jutri, pa bo najbrž že, a ne?user posted image
Drugače sem pridna, nič ne grešim, kile so šle dol, 2, pa nazaj gor, zdaj sta šli spet dol. Tako da se skozi nekaj dogaja.user posted image

clock-img

17.02.2006, 22:28

clock-img

Anonimen

Aja, kave z mlekom pa že od septembra ne pijem več, čeprav sem prvič mislila, da bom bruhala. Sedaj pa se mi zdi, da če dam mleko notri, da je kot kava z gnojem. Res, smrdi mi po gnoju!

clock-img

17.02.2006, 22:40

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Aja, kave z mlekom pa že od septembra ne pijem več, čeprav sem prvič mislila, da bom bruhala. Sedaj pa se mi zdi, da če dam mleko notri, da je kot kava z gnojem. Res, smrdi mi po gnoju!



user posted image user posted image  Ja, kaj vse naredi psiha. user posted image  


No, jaz sem se pa danes tako najedla kosila (bučke, sir, solata, kos kruha), da nisem mogla niti solate pojest za večerjo in sem samo en jogurt spila. Ta mi je pa prav zadišal. user posted image  
Sem pa danes po dolgem času spila pravi čaj z mlekom (sem po dooooooolgem času šla celo v kafič, ker je bil user posted image  na uvajanju pri varuški), pa mi je blo čudno tako to, da pijem pravi čaj kot tudi to, da sem v baru. user posted image  Ma, sem čist zblojena ta dva dneva, ko sem začela tamalega uvajat v varstvo. user posted image  Sploh ne vem, kje se me glava drži. Tudi jest se mi ne da, oz. nimam apetita, na zajtrke kar pozabim..... obup. user posted image

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem