cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: ODLOČNE_45.dan(sadje)

clock-img

16.02.2006, 21:34

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Cel dan sem na sadju, zdaj sem pa že tako lačna. Ampak sem odločna. Moji  so celo popoldne hodili iskat 'nekaj sladkega'. Vse so že izropali. Jaz pa samo sline požiram in se sprašujem:kaj pa mi je tega treba? Potem pa si rečem, - za vitko postavo user posted image , in se mi ne lušta več. user posted image

clock-img

16.02.2006, 22:11

clock-img

Anonimen

Danes sem bila tako zelo zelo srečna!!!

Zjutraj sem ugotovila, da mi je moje dete edine kavbojke, ki sem jih še premogla, zamazalo z barvo za steno. Nastala je panika, kaj naj oblečem v službo, ker sem vse ostalo imela v pranju. Pa sem pogledala med prednosečniška oblačila in poskusila hlače - IN VSE SO BILE PRAV!!!!!!!

Skoraj sem jokala od veselja. Nisem mogla verjet, da hlače, ki sem jih že hotela dati komu drugemu, končno pridejo čez mojo rit in da jih celo lahko zaprem! Sicer je bilo v službi malo težko, ko sem se usedla, ampak nič ni zato, ker so mi sicer prav!!! In lahko sem jih zaprla!!!

Spet imam novo voljo do hujšanja, čeprav že vaga skoraj tri tedne stoji na istem mestu.

clock-img

16.02.2006, 22:29

clock-img

rikica

pencil-img

294

Skutica,vem kako je to fajn filing,ko lahko oblečeš hlače,ki jih nisi že nekaj časa.Jaz dobim gor hlače,ki jih nisem več let nosla,tako da imam zdaj naenkrat polno omaro oblek,prav cool je.Saj v bistvu niti ni toliko pomembno koliko kil shujšaš,glavno je koliko centimetrov se skrčišuser posted image Sem pa tudi jaz bila pridna,brez grehov danes.Zdaj pa grem spat,da mi ne slučajno kaj ne pade na miseluser posted image .Pa lahko noč!

clock-img

16.02.2006, 22:36

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Rikica, se strinjam s tabo, da ni važno koloko kg shujšaš, pač pa koliko cm. Pa ne zato, ker sem na dnu lestvice po izgubljenih kilah. user posted image
Čeprav se mi na kg ne pozna toliko, pa se mi na hlačah - to pa šteje največ. user posted image user posted image

Grem raje spat, ker moram nekaj 'grist', čiguma pa je že ful bljek.
Lahko noč do jutri, ko je zopet na jedilniku mesek.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

17.02.2006, 07:25

clock-img

Anonimen

O, Skutica, poznam ta občutek. Neizmerno lepo,, a ne? Bravo zate in za vse ostale. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem