cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ste se že kdaj snemali med seksom?

clock-img

13.02.2006, 09:36

clock-img

Anonimen

Midva sva se sinoči in je fuuuuullllll vzburjajoče. Sem gledala posnetke in sem si ga spet zaželela.... Ohhhh.

clock-img

13.02.2006, 09:39

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Ne, ker nimava kamere. Če bi jo pa imela, pa mislim, da bi se tudi ta ideja porodila.....da vidim, kak sem gibčna....kot mačka.....mjau.
user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

13.02.2006, 09:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.02.2006, 09:41

clock-img

Anonimen

ne..uhh..če bi sama sebe vidla sexat pol ne bi hotla sploh več sexat, k bi vidla vs un šeph kako se potresa in zviha..uf! :) že tko malkrat sexava, to bi pa dokonca ubil vse moje želje pomoje user posted image

clock-img

13.02.2006, 09:42

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Zaenkrat še ne user posted image

clock-img

13.02.2006, 09:44

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Objav film na netu user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

13.02.2006, 09:49

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

bi, če bi kamero imela......s fotoaparatom pa posnetek ni ravno fleten.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

13.02.2006, 10:00

clock-img

muha1

pencil-img

666

Sploh nisem pomislila na to. Pa saj tud kamere nimamouser posted image . Drugače pa ne more bit slabouser posted image

clock-img

13.02.2006, 10:32

clock-img

daddy

pencil-img

2574

Seveda smo.

clock-img

13.02.2006, 10:34

clock-img

Maček Muri

pencil-img

235

Ne, nimava niti kamere niti te želje. Sicer pa, zakaj pa ne.

clock-img

13.02.2006, 10:38

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Sva že pomislila,samo ideje pa še nisva izpeljala user posted image  tako da bo res treba probat user posted image  me prav zanima kako bo......

clock-img

13.02.2006, 10:56

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

ne hvalauser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

13.02.2006, 11:03

clock-img

artista7

pencil-img

816

hm... meni to ni kul, ker je to naredil en kolega in je imel potem ful probleme z vsem skupaj, ko sta s punco nehala.. in kaj če se razideta.. vse je namreč možno-- jaz ne bi bila ravno vesela, da bi me potem mogoče izsiljeval s tem, da bo dal na net itd..user posted image
Severinin primer poglčejte.. Mater vsi so se norca delal da ne zna fauser posted image ženska.. pa kolk je tip samovšečen.. Iz teh razlogov jaz nisem hotela nikoli

clock-img

13.02.2006, 12:17

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Ja, sva. Upam, da ne bo pristalo na netu, haha user posted image .

clock-img

13.02.2006, 12:42

clock-img

tipka

pencil-img

386

Sem, dvakrat, z bivšim. Nikoli več. Zdaj mislite, da ste z moškim svojega življenja, da vas ljubi, da bosta vedno skupaj, da on vaših filmov nikomur ne bi dal ali prodal,...... imam prav, ne?user posted image

Moj bivši user posted image  me je imel tako "rad", da me je slikal zgoraj brez na plaži, snemala sva filme, uh, kakšna ljubezen. Ko je šla v franže, sem po strašnih mukah user posted image  prišla do teh kaset. S kakim veseljem sem jih razrezala.user posted image

clock-img

13.02.2006, 12:47

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Še nikoli in mi tudi na misel ne pride.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

13.02.2006, 12:54

clock-img

April

pencil-img

5459

Ne....ste se že kdaj snemali med jedjo?.....samo za primer...
snemam ponavadi tiste neponovljive trenutke, na pa kako seksam.

clock-img

13.02.2006, 13:14

clock-img

Anonimen

sva.. je blo kar ok, razen ko sem mal bolj podrobno pogledala mojo rit...user posted image

sva pa potem tud pogledala ene 2x in zbrisala.. aja, pa sploh ne potrebuješ kamere.. midva to nardiva kar s fotoaparatom.. user posted image

clock-img

13.02.2006, 13:31

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Ne pa tud nevem kako bi to pri nama funkcioniralo. Ko me prime nimam časa še za kamero postavljat pa gledat kje na kavču moram bit da se me bo najbolj vidlo, pa kam nesmem noge potisn't da nebo kaj po tleh zgrmel...bi bilo škoda kamere pa propadlega scenarija.user posted image user posted image user posted image user posted image Nasmejala bi se pa 100%!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

13.02.2006, 14:19

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Imava kamero, a nisva niti pomislila. Ne vem, če bi si bila potem še všeč. user posted image user posted image
Cipresa, prav imaš, bi bila škoda prevelika, če bi kamero po nesreči poškodovala. user posted image

clock-img

13.02.2006, 15:28

clock-img

Anonimen

Hi hi hi...ne povem, ne povemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak se mi je pa porodila še ena dobra ideja

IZVIRNO SPOROČILO: April

....ste se že kdaj snemali med jedjo?...

No v naslednjo bom snemala naše kosilce user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2006, 15:57

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

To da je vzburljivo verjamem, a jaz se tega ne grem več. Sem se že enkrat opekla s čisto navadnim aktom, ki sem ga pozirala mojemu bivšemu. Zelo estetsko, artiš, črno belo... Samo kaj ko potem ni tako izpadlouser posted image

Zdaj pa raje pogledava druge v akcijiuser posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

clock-img

13.02.2006, 22:03

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Tudi med jedjo smo se že snemali, mi se pri vsem user posted image  user posted image  user posted image !!!

clock-img

13.02.2006, 22:04

clock-img

Anonimen

Sva. prakrat. Mojemu ljubemu je to zelo všeč, meni pa niti ne preveč. Priznam pa, da je bilo zelo dobro videt vse skupaj-v bistvu zelo rajclih in zelo estetsko, čeprav sem kar s strahom začela gledat posnetek.
April-kosilo enačiš s seksom? Hecno. No, zame je vsak seks neponovljiv. Čeprav tudi za fotografiranje in snemanje drugačnih neponovljivih trenutkov nisem ravno vestna...raje jih ohranim v spominu.
Snemanje seksa pa ima vsekakor drug namen.

clock-img

13.02.2006, 22:19

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

IZVIRNO SPOROČILO: April

Ne....ste se že kdaj snemali med jedjo?.....

Da.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem