cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Idejo prosim...

clock-img

13.02.2006, 15:38

clock-img

Erin

pencil-img

7060

user posted image .........Emma Hana Fartelj, Emma Nina Fartelj, Emma Sara Fartelj, Emma Danaja Fartelj, Emma Lisa Fartelj, Emma Rebeka (Rebeca) Fartelj, Emma Maia Fartelj, Emma Vanesa Fartelj, Emma Lejla Fartelj, Emma Nicole Fartelj, Emma Žaklin Farteljuser posted image , Emma Valentina Fartelj, Emma Elisa Fartelj,...

user posted image .........Jean Patrick (Žan Patrik) Fartelj, Alan Mark Fartelj, Simon Vid Fartelj, Dejan Maj Fartelj, Oskar David Fartelj, Tilen Alen Fartelj, Erik Aleks Fartelj, Jon Davor Fartelj,...

Veliko veselja pri izbiranju imena ter seveda z otročičkom...

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil teejaa -- 13.2.2006 15:39:40 >

clock-img

13.02.2006, 21:07

clock-img

Anonimen

Emma Julija ali Emma Luna Fartelj?

in

Alex Fatelj

clock-img

13.02.2006, 21:10

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Zdej, Emma Julija se bolj "spevno" sliši,mogoče celo bolj pristoji, če me razumeš, meni osebno se bolj dopade Emma Luna, čisto iz tega razloga, ker mi je Luna lepo ime.

Alex je pa lepo dominantno ime za fantkauser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

13.02.2006, 22:51

clock-img

Anonimen

Ja, super, hvala za razlago.Želim vama, da bi ratalo čimprej in da si mogoče že user posted image . Te pa tudi občudujem, da si se, kljub težkemu porodu, tako hitro odločila še za enega user posted image . Zakaj jaz nisem tako pogumna???user posted image user posted image  Povej recept.user posted image

clock-img

14.02.2006, 09:08

clock-img

Anonimen

Blacky jaz šibam rodit naslednjič v Avstrijo z EA. user posted image  Samo še moram prej skočiti k moji doktorci, da mi naredi teste za alergijo. Pa tudi mislim si, če sem enega spravla ven, bom pa še drugega. Pa če bom spet tam vse preklelauser posted image .
Poleg tega je pa Max Luka tako zlat, da če ga bom slučajno pojedla, da bom imela še enega user posted image user posted image

clock-img

01.03.2006, 11:00

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Emma Amelie

za fantka pa Alex

clock-img

01.03.2006, 11:06

clock-img

Reja

pencil-img

545

Meni je všeč Emma Neva.

Če mi pade tudi za fantka kaj lepega na pamet, ti sporočim.

Sicer pa čestitamuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem