Spoštovanje ? Ali tvoj dragi ve za tvoj skok čez plot? Predvidevam, da ne. In če to, po tvojih besedah, ni nič takega, zakaj to skrivaš oz. si anonimna? Če ni nič takega, potem mu lahko to mirno poveš, potem imata prosto pot za medsebojno varanje samo zaradi seksa, vidva pa še vedno delujeta kot uigran, zaljubljen par. Enim tak način življenja kar uspeva. Samo tu ni spoštovanja. Ljubezen mogoče, še zaupanje je lahko prisotno. Spoštovanje? Dvomim.
Meni v 7 letih še ni padlo na misel, da bi dragega prevarala. Nimam te potrebe. To pomeni, da če najino življenje postane monotono, si to poveva in ga popestiva. Je treba imeti veliko domišljije, ampak gre in meni osebno je on še vedno najbolj privlačen moški na svetu, edini, o katerem sanjam.
Moja filozofija je, da se stvari najprej ureja doma, preden se skače drugam. Torej najprej poskrbiš za iskrice doma, če jih ni več ali se jih ne da zbuditi, to razmerje končaš, šele nato začneš z novim poglavjem. Drugače je prizadetih preveč ljudi, ki si tega ne zaslužijo, če drugega ne, bi jim s tem pokazala moje nespoštovanje. Ampak to je moja filozofija, drugi pa, kakor jim je ljubo.
Drugače pa: Če ti paše, pa daj, kdo ti brani?