cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: ODLOČNE 37.DAN - vitaminčki

clock-img

08.02.2006, 20:51

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Biba12, ti si faca! Razlaga? Nimam je. Se zgodi. Me pa zanima kaj se je zgodilo s tvojim sadnim dnem, ker tole pa ni tak mali 'mimogrede grehec', ampak kar konkreten jedilnik?

Hothien, jaz dam pa skoraj roko v ogenj, da take driske nisi imela zaradi pomanjkanja čokolade. Dejmo logično pomislit. Čokolado bi pojedla recimo ob 19-ih prejšnji dan, do zjutraj je nikjer več ni. Jaz ne verjamem v tole teorijo s čokolado, pa konec. Ne rečem, če bi bila predpisana po KONČANEM sadnem dnevu za preprečevanje drisk, ne pa en dan prej. No, drugič jo pa vseeeno le pojej.user posted image

Tiktak, Frutek ful dobra ideja! Bom jaz tudi malo pomagala naši tamali spraznit zaloge iz omare.user posted image

Jaz pa danes presenetljivo nisem nič lačna in sem pojedla malo (no, vsaj meni se zdi) sadja. 2 babani, pol malega ananasa in 1 jabolko. To je vse!

Lepo se mejte, Taška

clock-img

08.02.2006, 21:26

clock-img

drus013

pencil-img

53

t_t_y kako to, da mene ni na seznamu? Saj vem, da sem izgubo kilogramov sporočila malo kasneje, ampak to, da sem se iz seznama izgubilauser posted image user posted image , ko bi ti vedela kako ogromna sem, se ti res nebi smela igubituser posted image .

clock-img

08.02.2006, 21:33

clock-img

Mel_A

pencil-img

108

Ja, sej meni je tud tole s čokolado skregano z vsako logiko. Ampak moram povedat, da mam čokolado (posebno tole tapravo, temno) full rada in da me zarad tega prav malo briga, po kaki logiki so jo v dieto vtaknl user posted image
Zdaj se mi je polegla zelenjavna večerja, pa sem šla v kuhno pogledat, če imam kaj tazga, da bi mi pašalo pojest. Pa sem se odločno uprla. Če ne zarad druzga, že zarad ure.
Prejle je moj prinesu tak svež domač kruh iz krušne peči (naša babica ga peče) in je takooooooooooooo dišal, pa še topel je bil. Če ne bi bla na dieti, bi hitro malo pršuta dala gor in njamiiiiii! Ampak, user posted image nič ni blo, kruh se je pohladil, pršut je ostal v hladilniku... user posted image user posted image user posted image juhu zame!


_____________________________

En sam pogled nanj in svet je naenkrat lepši...

clock-img

08.02.2006, 22:24

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mel_A - tako se dela. user posted image
Jaz sem danes tudi že ful lačna (vode sem spila  5 litrov - štejem kar polliterske flaše - bojo mi ledvice odpovedale user posted image ), sadja pa sem se tudi najedla.

clock-img

08.02.2006, 23:09

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Ojla. Včeraj za večerjo sem pojedla dva res velika kosa štrudla, en piškot s čokolado in rebro temne čokolade. Danes sem ga pa malo biksala. Moj sadni dan se je spremenil v: pomaranča, zelena solata in malo kuhanega stročjega fižola, nekaj žlic juhice brez zakuhe, nekaj oreščkov, tanek košček salamice piščančjih prsi in rezina kisle kumarice (sem se nazaj držala ker smo bili na dveh obiskih), dve pomaranči, en grižljaj kruha, namočen v paradižnikovo omako (moj je jedel čufte s krompirjem, tako kot za kosilo user posted image ), 5 suhih marelic.

Kr neki skratka. Sem pa vesela, da nisem navalila na čufte in pire krompir, ker to bi se pa čist skregalo z logiko te diete. Pa ne boste verjele, da sem pred kosilom se ful prepričevala, da bi jedla normalno kosilo, pa nisem mogla. user posted image  No, zgleda, da meni občasno že kontra tolče. Včasih je bilo treba se trudit, da ne bi kaj narobe pojedla, zdaj se bo pa treba potrudit, da bom enkrat pošteno grešila. user posted image user posted image

Biba12, zate pa samo eno vprašanje: a po tem jedilniku ti zase praviš, da si še vedno na dieti??? user posted image user posted image  A ne bi bilo bolje, da se nehaš slepit in prekineš, pa še bolj ti kile padajo takrat, ko normalno ješ. user posted image user posted image


Jutri bo pa pri meni verjetno pršut na jedilniku, pa kake popečene bučke in solata. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

09.02.2006, 00:20

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Drus13, zdej si tudi ti dodana na seznamček.
Ampak punce, kaj nismo zmenjene da se tehtamo in sporočimo podatke ob torkih - sej če mi uspe potem pač popravljam seznamček, ampak vedno mi tudi ne znese. Skratka, brez zamere, ampak če meni uspe seznam pripravit (pa ma moj dan tudi veliko premalo ur - si lahko pogledate kdaj se ponavadi javljam), potem sklepam, da drugim tudi uspe javit če si želite bit na seznamčku. Skratka prosim ne bit prehit užaljene, sej mam res več al manj skoz odprt tale forum, ampak pogledam ga pa samo vsake tolk časa - mi moj mali ne pusti ravno kakega prostega časa, pa spet se učim za en izpit...no pa seveda je treba tud vse ostalo postorit.
Vem pa, da nam je tale seznamček v veliko vzpodbudo, tko da se bom potrudila kolkr se da, da ga uredim tudi če se katera javi kasneje.
pozdravček

clock-img

09.02.2006, 08:58

clock-img

drus013

pencil-img

53

SORRY, če je zgledalo kot da sem bla užaljena. Pri nas imamo devetletnika, ki pa včasih ravno nima posluha, da bi še kdo drug malo rabil računalnik. Pol pa naenkrat nastane gužva pred golom.

clock-img

09.02.2006, 09:07

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Ah sej ni problema, sam sem mogla napisat, tolk da ne bo kera mislila, da nočem sprot popravljat tabelce.
Se nič ne sekiraj, se mi zdi, da nas je večina na istem - tale forum nam je v vzpodbudo kljub temu da ne mormo skos viset na njem. Ampak ker smo pa ODLOČNE, bomo pa tud take male problemčke (ki to v bistvu sploh niso) rešile, a ne?

clock-img

09.02.2006, 15:04

clock-img

drus013

pencil-img

53

Ja menda ja. Pa hvala ti, da si popravla seznam, se pa bom v bodoče potrudila pravočasno javljat. Saj maš prav, če se ti trudiš s seznamčkom, bi se še lahko me potrudle, pa pravo časno javle. V bodoče obljubim, da se bom malo bolj poštelala.
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem