cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ODLOČNE 37.DAN - vitaminčki

  
clock-img

08.02.2006, 00:38

clock-img

Mel_A

pencil-img

108

Živjo, danes jaz odpiram novo temo. Ne vprašat, kaj še delam tule ob tej uri... Sem eno uro zdej porabla, da sem prebrala, kajs ste vse napisale včeraj. Se mi zdi, da je končno ratalo malo več postov kor ponavadi.

No, danes sadje, zelenjava, klorofil, vitamini,... user posted image pa malo maščobic v obliki oreškov in sladkorjev v obliki suhega sadja. Sem pogruntala, da nas je kar dost zapšretiravalo z večerjo, jaz sem še zdaj sita. Sem uničila en krof, par flancatov, en lumpijev puding in še par mandljev oblitih s črno čokolado. Mislim, da sem jaz rekorderka v papanju sladkiš nocoj. Ne bom več tako delala, mi bo pa to danes pomagalo prebrodit sadni dan.

Ni mi ratalo še javit minusa, pa sem vidla, da je t_t_y že naredila tabelco. Prosim, če me lahko dopišeš. Ta teden samo -0,4, skupaj torej -4,9kg (je blo pa po vodnem že -5,5). Ja no, odlično, kaj naj rečem. Sem pričakovala, da sploh ne bo minusa (in sem se bala, da bo kak plus!!!), pa ne zato, ker bi grešila (ker res nisem), pač pa sem imela tak občutek. Sem full napihnjena in se počutim prav ogabno. Pred pol ure, pa sem prišla do dna temu počutju. Je pršla user posted image . Ok, itak mi ponavadi v tistem času kaže kake 0,5kg več...



_____________________________

En sam pogled nanj in svet je naenkrat lepši...

clock-img

08.02.2006, 00:55

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Ojla MelA, ne nisi samo ti ob tko čudni uri pokonci, jaz se zdaj ko sta mi možek in sinko zaspala odpravljam likat (no medtem ko pišem se mali že prebuja). Na seznamček te bom dodala, se mi je kr zdelo, da se boš javila bolj pozno, sam pol sem kr poslala, k te ni in ni blo. Če se ne motim si me zadnjič ti spraševala za našo Kunigundo koliko tehta, pa žal še vedno nisem uspela predelat vseh tabelc + zdej se bolj počasi redi.
Skratka, danes pa sadje - ja po Oh dnevu se sadnega vedno veselim.

pozdravček

clock-img

08.02.2006, 06:11

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Dobro jutro odločne.
Jaz sem se tudi odločila, da bo danes na vrsti le sadje. user posted image user posted image  Saj jem vedno le sadje (ne mešam zelnjave zraven).
Sem pa včeraj celo gibanco zmazala user posted image , p še rafaeloti so me klicali, in rum-kokos bomboni - sem jih kar zamenjala z jedilno čokolado.

clock-img

08.02.2006, 09:35

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Očitno je bilo včeraj nekaj v zraku, saj smo si za večerjo vse privoščile prevelike porcije.

Danes pa sadje, sadje sadje in še enkrat sadje. Pripravljen imam kivi, jabolka, hruške, banane in mandarine. Sicer ne vem če bom pojedla vse to, ampak pomembno je da je zaloga dovolj velika če bo kaj krize.

clock-img

08.02.2006, 09:49

clock-img

Mel_A

pencil-img

108

Ja, tejčica, očitno je bla kaka zakasnela luna ali kaj takega. Jaz sem bla še dolgo pokonci, ker nisem mogla zaspat od vsega cukra v krvi user posted image
Za danes imam pomaranče, hruške, jabolka, banane in posušene jabolčne krhlje in suh ananas (za slučaj krize). Če mi bo pa popoldan ali zvečer full mraz, si bom brez oklevanja skuhala eno vročo zelenjavno župco. Sicer sem ravnokar ugotovila, da pa bi se mogoče ravno tako dobro obnesel kompot iz jabolk. S full cimeta in podobnih začimbic. user posted image
Bomo vidli no. Zgleda bit full mraz zunej, mi pa še sadni dan tolčemo. Joj.

t_t_y: ne sekiraj se za Kunigundo. Pomembno je, da se baba deblja!user posted image Pa čeprav počasi. A veš, sej pravijo, da se ni dobro hitro zredit, ker spoka koža. Bo uboga babnica dobila še strije. user posted image Najprej jo hočemo zredit, pol pa bi ji rade še strije naredile??? Ne, ne, nej se kar počasi (ampak vztrajno) zdebeli. Do naslednjih kolin bo lih taprava pujsa user posted image user posted image user posted image Ja, nej se ti zahvalim, da tko lepo skrbiš za naše tabelce za motivacijo. Sem včeraj prebrala, da je bil tvoj začetni BMI full podoben mojmu (29,4), ampak tebi je šlo že full dol, meni pa gre zlo počas. Sem prilezla šele do 27. Ti si pa že pod 26. No ja, sej vem, zdej nastopi una user posted image faza. Ampak, res sem zadovoljna zate. To, da vam gre nekaterim lepše dol, me ne mori (čeprav bi rada, da bi tud meni šlo bolj hitro, ampak kaj čmo), pač pa me motivira, ker mi dokazujete, da se da in da dieta v resnici deluje.

No sm spet navdihnjena za romane pisat... sej prav, danes je kulturni dan user posted image user posted image user posted image

Se beremo kaj bolj pozno. Lep dan pa močno voljo vam želim!





_____________________________

En sam pogled nanj in svet je naenkrat lepši...

clock-img

08.02.2006, 10:05

clock-img

paris

pencil-img

1304

Dobro jutro Odločne punce!
Tud jest sem se včeri za večerjo nabasala sladkarij, kot, da ne bo nikol več nič sladkega nikjer!user posted image Mi je pasalo ko vrag, kaj naj? Bom pa danes spet pridna na sadju in zelenjavi in oreških!! Me kar jezi, da ponavadi sadni dan pride glih na vikend ali praznik, ko smo doma in imam res čas kuhat! Pol pa kakšne dobrote kuham za mojadva, jest pa sline zraven cedim, ko ne smem nič jest- hudič frdaman no!!user posted image

Se res, a se boste danes kaj kulturno izobraževale? Baje so zastonj ogledi muzejev in galerij?


_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

08.02.2006, 10:11

clock-img

tadejaa

pencil-img

121

Jaz sem včeraj popoldan pojedla pet žlic nutele kar
iz lončkauser posted image . Sladkor mi je padel...
No, pol si pa zvečer nisem nič več privoščila.
Danes pa veselo v sadni dan user posted image .

Uživajte!

clock-img

08.02.2006, 10:50

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Dober dan. Jaz se tolažim s kompotom.
Včeraj sem pozabila kupiti sadje, zdaj pa imam doma samo suho sadje in neka zgubana jabolka, kaj hočem iz tega - kompot, a ne?
Včeraj zvečer nisem sladice, ampak zelje. Mama je skuhala tak dobro, da se ti zrola. Pa seveda čokolade nisem preskočila.
Ob osmih sem že spala, tak da krize ni bilo. Danes jo seveda spet pričakujem, kot vedno ob sadnih dnevih. user posted image
Ampak imamo načrte se nekaj potepat, tak da mogoče se zamotim.

P.S. Če ne bo kmalu konec te zime, bom res znorela user posted image .

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

08.02.2006, 11:16

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Ku-ku!
Tako, po včerajšnjem večernem pretiravanju, sem danes ODLOČNO SADNA! Mislim, da mi ne bo težko zdržat! Matr, lažje zdržim sadni, pa še vodni dan, kot to, da za OH večerjo pojem le 1 kos torte. Pa pustimo zdaj to za nazaj in gremo odločno naprej!

Vsem lep, kulturni pozdravček! Taška

clock-img

08.02.2006, 13:14

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Dober dan, punce!
Pozabljiva kot sem, sem pozabila da je danes praznik in nimam skoraj nič (!!!) sadja doma user posted image user posted image user posted image ... Hvala bogu sem v hladilniku našla vloženo sadje alpa če  vodni dan "užgem" user posted image user posted image user posted image ... Ma ne sej bo, bom pa mojmu rekla naj od doma prinese kaj, če majo user posted image user posted image ...
V enem tednu ko imam to dieto sem že dala dol 1 kg, se pravi mi jih ostane "samo" še  7...user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.02.2006, 13:31

clock-img

Teni_

pencil-img

6466




Pozdravljene. Danes pa sadje. Ravnokar jem breskve iz kompota brez sladkorja. Doma še imam banane in kivi. Zaenkrat še ni sile. Smo se zdaj potepali, potem pa še dobimo obisk, pa verjetno ne bo problema.


clock-img

08.02.2006, 14:11

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Ojla odločne

Ja danes pa je spet sadje. Zdele sem ravno panano pojedla, ostali pa so imeli rižoto, meni pa so se cedile sline, ko sem jih gledala. A kaj za to, važno je le da bodo šle odvečne kile stran.user posted image

clock-img

08.02.2006, 14:16

clock-img

paris

pencil-img

1304

Mojima dvema sem naredila čevapčiče, pomfri in solato, seb pa kuhano zelenjavo!
Ja šit no, kdo mi je pa kriv?user posted image



_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

08.02.2006, 14:35

clock-img

drus013

pencil-img

53

Ojla diklince, da se še jaz javim, mi včeraj ni uspelo prit do računalnika, beležim pa -1,5 kg, pa prosi, če me dodate na seznam. 
To je torej -6 kg, je blo po vodnem dnevu že -7 pa je šla ena kilca nazaj gor.Kaj češ tak pač je. Danes pa vesel sadni dan oz. jaz imam ponavadi zelenjavnega je res dosti lažje vsaj zame, čeprav imam ful rada sadje se mi zdi da sem po sadju lačna. Psiha pač, moram nekak prelisičit možgančke.

clock-img

08.02.2006, 16:45

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Upam, da se mi po tej dieti sadje ne bo zagabilo. Mi že pri uhah ven gleda.
Ene jete na B dan jogurte, če se ne motim. A lahko jutrijšnji dan jem le jogurte? Se mi že ful luštajo.

clock-img

08.02.2006, 17:39

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

JA, jaz sem doslej že dvakrat na B dan jedla jogurt. Sam jogurt (1,3%mm). Pripravila sem si 2 po 1/2l, ampak sem pojedla samo enega. Res pa je, da se nisem držala časovnega razmika in sem jogurt popila po požirkih (vsake tolk časa).

pozdravček

clock-img

08.02.2006, 17:55

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Jaz danes mešam sadje in zelenjavo. Za kosilo sem jedla blitvo s česnom in gentile solato, ker smo bili na kosilu pri mojih. Oni so seveda še ribe in krompir jedli.
Za zajtrk sem pa imela suhe marelice (mater so me pognale), za večerjo pa bo sadna solata iz ananasa, banan in jagod iz manj sladkega kompota, ker sem že doma in si ne morem blitve delat - ker je nimam.
Včeraj sem namesto sladice raje malo kruha in posebne, ker se mi ni luštalo prav nič sladkega, pa še doma nisem imela nič razen čokolade iz Rustike z 80% kakava. No to sem si potem malček privoščila (2 rebri). Pomoje ni panike, ker so v torticah in podobnem, kar nam je na OH dan dovoljeno, tudi beljakovine in škrobi in maščobe in vse mogoče packarije, kot v kruhu in posebni.
Je pa res, odkar je Seven povedala o teh visokokoncentriranih kakavovih čokoladah, me sploh več ne premamiš z milko, ker se mi zdi sama mast pa mleko. To z 80% kakava pa lahko 1 košček počasi ližeš pol ure in fuuul je dobra, res ima okus.

clock-img

08.02.2006, 18:36

clock-img

Anonimen

Jaz sem do zdaj pojedla suhe marelice, malo mandeljnov, zelenjavno juho (kremno, iz cvetače in korenja) in radič. S temi oreški in suhim sadjem se čisto fino da zdržat. Samo ob svežem sadju pa ne bi zdržala.

clock-img

08.02.2006, 18:41

clock-img

tiktak

pencil-img

268

Jaz sem danes tudi pridna. Pojedla pa sem do sedaj: 1 žlico sezamovih semen, nekaj mandljev, juice iz 3 pomaranč, 2 hruški, 1 frutek, malo indijskih oreškov in jabolko. Bom pa še pol banane (saj bi celo, pa je nimam), pa verjetno še kivi, ker grem danes še na fitnes. Se mi ne ljubi, ampak grem, ker sem odločna.

Danes smo šli na izlet v Piran, smo šli jest in pazi zdaj to: za Elo smo naročili blitvo s krompirjem ( nič začinjeno, seveda), jaz pa sem pojedla njen frutek, ker nisem imela nobenega svežega sadja pri roki. Narobe svet.user posted image user posted image .

clock-img

08.02.2006, 18:52

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Jaz sem s hrano za danes že zaključila. Pojedla sem 2 kivija, 4 mandarine, 2 banani, 2 jabolka, za večerjo pa sem rabla nekaj bolj konkretnega in sem jedla kislo zelje. Sem tako prijetno sita, da bi kar zalegla. Pa je treba še otroka skopat, nahranit...

clock-img

08.02.2006, 18:54

clock-img

Mel_A

pencil-img

108

Ojla, punce. Jaz danes bla pridna, dopoldan na sadju, popoldan še malo sadja, zdaj za večerjo sem si pa skuhala mineštrco iz brokolija, svetače in špinače z eno zelenjavno kocko. Pa malo pečenih bučk iz mikrovalovke zraven. Zdaj sem pa tolk sita, da je želodček prav zadovoljen in "prede".
Za jutri imam segedin z mesom (oz. obratno). Zvečer pa grem na eno predstavitev loncev in kozic, tak da bom tam probala kaj mesnega sunit. Pa malo zelenjave, itak.
Upam, da bojo imeli tole na razpolago, da mi ne bo treba grešit.
Jaz tud lažje zdržim sadni dan, če jem tud zelenjavo. Ker jo lahko narediš "na toplo". Sicer se tud sadje da, ma mi zelenjava nekak bolj sede.



_____________________________

En sam pogled nanj in svet je naenkrat lepši...

clock-img

08.02.2006, 19:24

clock-img

Anonimen

Joj babe... user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem pa včeraj pozabila pojest malo jedilne čokolade in možno, da je blo ravno to krivo, da sem prej mela takoooo hudo drisko, kot takrat, ko sem salmonelo fasala. user posted image  Poleg driske (več kot pol ure sem bla skupaj na WCju) sem mela grozne krče, slabo mi je blo (v rokah sem držala pripravljeno vedro), kr tresla sem se, bela sem bla pa kot stena s črnimi podočnjaki. user posted image
Nikol več ne pozabim jest čokolade!!!!
Sicer pa vztrajam na sadju in kile so se spet malo premaknile. user posted image  
Komaj čakam jutri, kaj bom jedla še ne vem, ampak ciljam kr na pohan sirček!!!! user posted image

clock-img

08.02.2006, 19:35

clock-img

Anonimen

ha, ha... mene pa dieta mal zajebava..

včeraj zjutraj sem imela 62 kg..

danes sem jedla: Z: čokoladni krof
                           K: matevž, zelje in hrenovke
                           V: marelični navihanček in kapučino..

torej, čist izven tistega, kar naj bi jedla..

se vagam mal prejle- se pravi zvečer in imam 61 kg...

kaj user posted image  naj si mislim?!?

clock-img

08.02.2006, 20:15

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

IZVIRNO SPOROČILO: biba12

ha, ha... mene pa dieta mal zajebava..

včeraj zjutraj sem imela 62 kg..

danes sem jedla: Z: čokoladni krof
                          K: matevž, zelje in hrenovke
                          V: marelični navihanček in kapučino..

torej, čist izven tistega, kar naj bi jedla..

se vagam mal prejle- se pravi zvečer in imam 61 kg...

kaj user posted image  naj si mislim?!?



da več ko grešiš, bolj boš suha user posted image  - ko bi vsaj držalo.... user posted image

clock-img

08.02.2006, 20:28

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Hothien, jaz sem do zdaj samo 2x jedla čokolado po sladici, pa nisem imelatežav. Enostavno pozabim nanjo. (se vidi, da nisem ljubitelj čokolade). user posted image  Sem pa včeraj namesto čokolade jedla rafaelo in rum-kokos bombone. Mi bolj pašejo, kot pa jedilna čokolada. user posted image  Pa kalorij imajo tudi znantno več. user posted image

Biba12 - ti pa ga  biksaš. user posted image  Mi v torek posodiš svojo vago? user posted image

Sem za jutri razmišljala o jogurtih, pa mi je ena naredila lušte s segedinom, pa ne vem, če si ga ne bom naredila.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem