Moj dragi od rojstva živi v Jaršah, torej je "otrok BTC-ja"
oz. bi moral biti, po vseh pravilih. No, pa je bil, dokler ni spoznal mene, 5x v City Parku in približno tolikokrat v Hali A, drugje pa sploh ne. Mercator centra in Leclerca ni videl od znotraj, dokler ga nisem jaz zvlekla tja. Pravi, da v nakupovalnih centrih dobi vročino in da se mu tam noter pokvari kompas
, v navadne trgovine pa gre samo po tisto, kar se je doma odločil, in potem takoj ven, pa če ima denar ali pa ne (no, ja, krast ne gre
).
Dedc kt dedc, bi jaz rekla. Mojega spravim v City Park samo tako, da mu povem, da grem v tak shopping, kjer ne bom mogla sama nesti vrečk in da ima samo dve možnosti: ali gre z mano in jih on nese, ali pa naj mi posodi avto. No, in v 99% primerov ima toliko zdrave pameti, da gre raje z mano (nimam vozniške
). Potem me pa počaka v lokalu ob kozarcu Laškega, jaz se pa v miru sprehajam med policami. Če me ne more čakat, je pa dobrodošel pri nabiranju kilometrov po trgovini. Da bi mi ušel? Na-a, dvomim, da upa.
Ker bi si jaz na njegove stroške poklicala taksi za od Interspara do doma, pa je med obema vhodoma cca. 250 metrov razdalje (taksist bi mu zavil vrat).