cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: srčne težave-kaj naj storim

clock-img

04.02.2006, 19:12

clock-img

Anonimen

Res zanimivo, Artista, da škriplje pri tebi, ko pa na forumu s svojimi odgovori vedno daješ vtis, kako je med vama vse olala, pa sta v nebesih in je tvoj totalno in love v tebe, sex so itak sama nebesa...
Zdaj pa kar naenkrat izvemo, da te tvo vara ali pa te ima vsaj namen. Prepričana sem, da te, sploh po tem, kar si napisala. Žal, a take je resnica!
Žal mi je zate, a odpri oči in ne sanjaj več in se ne pojdi  sužnje.

clock-img

04.02.2006, 19:18

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Jaz takega človeka ne bi dolgo gledala ob sebiuser posted image

clock-img

04.02.2006, 20:29

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Punce, Artista je v težavah in mislim, da ji ni potrebno poslušati, zakaj piše po forumu, kako je vse oh in sploh pri njej. Verjamem, da imamo vsi trenutke ko smo v nebesih in ko se nam poruši svet...

Moje mnenje pa je, da pač tvojemu partnerju po vsej verjetnosti ni za zaupat. Žal. Mogoče se motim, ampak kar sem prebrala, me pelje v to smer. Če si res tolk obsedena z njim, pa zamiži na oko in uživaj zvezo v kateri ne boš edina ženska. Če pa imaš kaj ponosa, pa pojdi stran. Mislim, da najdeš tak sms, potem pa še zvezek...(nisem točno razumela, kdo je kaj pisal) s takšno vsebino. To je pa že preveč. Ajd, razumem, da ga sodelavka peca, vendar če bi bila ti njegova in seveda zanj edina, da bi se tega dec zavedal, bi sodelavki dal jasno vedeti, da ga pač v tej smeri ne zanima, ker ima doma partnerko, s katero je srečen. Očitno pa mu je flirtanje prijalo in ni dvakrat za rečti, da ni prešlo še na kakšno višjo stopnjo. Saj veš, da pri moških to ni problem, ženske bolj bremzamo. Njegova sodelavka očitno ne.
Pa ne pusti se mu. Izmislil si bo tisoč in eno laž, da te prepriča. Me pa tako hitro rade verjamemo in bežimo pred kruto resnico.

Meni osebno bi bil že sms s tako vsebino in seveda zvezek čisto dovolj, da končam zvezo, pa me čist briga a je prišlo do sexa ali ne. Slej kot prej ziher bi, jaz bi pa živela v pravljici, kako moj dragi tega nikoli ne bi naredil, drugi bi se mi pa smejali.

Držim pesti zate in ne sekiraj se preveč. Saj veš kaj pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra in to prekleto res drži. user posted image

LP, Petra

clock-img

04.02.2006, 21:06

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Karmy in Artista, če ni skrivnost (neki izven konteksta user posted image ), a vidve sta bili prijateljici, sedaj pa ne več? user posted image

clock-img

04.02.2006, 21:09

clock-img

karmy

pencil-img

2530

tako je

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

04.02.2006, 21:31

clock-img

Anonimen

Punci mislim da tole ni za v javnost in nas nič ne briga kaj sta vidve delali in s čim sta si zamerli ...obstajajo ZS!!!!  Samo dobronamerno opozorilouser posted image

clock-img

04.02.2006, 21:35

clock-img

karmy

pencil-img

2530

ok

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

04.02.2006, 21:44

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Jaz takih stvari NE trpim. Sem hodila s takim primerkom, zame je bila ta zveza premučna in pretrpeča zame. To sem spoznala, ko z njem nisem več hodila. Srečala sem človeka, ki se ujemava, dopolnjujeva, človeka s katerim se bom postarala, to sem začutila takoj. Kaj čutiš TI?
Veš življenje je prekratko, da bi si ga grenili.
Kako pregnati tesnobo? Zamoti se s čim: bejž na kašen žur, da si malo prezračiš podstrešje, zroli si đojnt, pojdi na aerobiko... pojdi med ljudi, za katere veš, da te bodo spravili v dobro voljo, je nalezljivo.

clock-img

04.02.2006, 21:46

clock-img

artista7

pencil-img

816

hvala aleksandrin, ravno danes grem na en žur, ima ena rojstni dan. Hvala vsem puncam, ki ste mi bile v oporo!

clock-img

04.02.2006, 21:48

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

IZVIRNO SPOROČILO: Aleksandrin

Zamoti se s čim: bejž na kašen žur, da si malo prezračiš podstrešje, zroli si đojnt, pojdi na aerobiko... pojdi med ljudi, za katere veš, da te bodo spravili v dobro voljo, je nalezljivo.

Mislim da bi si ga s tem še malo bolj zasmradila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

04.02.2006, 21:58

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Karmy, dej čuti no...
Cipresa: kaj veš, lahko pa rabi malo utrgano spremembo user posted image

clock-img

04.02.2006, 22:02

clock-img

karmy

pencil-img

2530

user posted image ti čuti ...povedala sem svoje, tako kot ona, in bom zdaj tudi nehala...če mogoče nisi opazil...

clock-img

04.02.2006, 22:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.02.2006, 22:19

clock-img

karmy

pencil-img

2530

če bi bila ona tiho, bi bila tudi jaz... pa mejte to v mislih da sem... ko drugi mene spoštujejo tudi jaz njih... ko se pr njih to konča, se tudi pr meni...

clock-img

04.02.2006, 22:27

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Artista7, on ni partner, ki si ga želiš. Ti bi rada imela trdno in zanesljivo zvezo, on pa v zvezek riše srčke in si ne želi biti ustaljen. Nimata istih pogledov na vajino zvezo, čeprav se mi zdi, da te ima toliko rad, da se boji končati vajin odnos. Tudi sam je razdvojen. Ženska iz službe pa ni nič kriva. Tvoj je tisti, ki se je odločil, da ji podleže.

Pa želim ti veliko sreče. Ne pozabi, da moraš biti sama srečna, da lahko še koga osrečiš.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

05.02.2006, 08:28

clock-img

rija

pencil-img

15589

Ja, ja punce, na pravem forumu ste: RINGARAJA!!! muca pa nagaja....

Pa kaj je to? Otroški vrtec ali kaj?user posted image  Dajte se zmenit kot odrasle osebe....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem