cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kako vaši malčki pokličejo sami sebe?

clock-img

08.02.2006, 20:51

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Filip sebi pravi BIBIP....Ati reče lepo ati ali pa Izi, meni pa reči mami ali pa mamina, ker mu jaz rečem čigava rožica je in on reče "mamina"!

clock-img

09.02.2006, 13:31

clock-img

dory

pencil-img

8852

moj mal tezje govori ampak poklice se pa miiiij...mene pa poklice ejga ejauser posted image ...ja no sej bo bols :)

clock-img

09.02.2006, 22:33

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Teja, moja prijateljica ima fantka, po imenu Mai. In ga moj Filip tako lepo kliče...Mai, Mai, Mai!!! Full lepo izgovori in še poudari na koncu tisti I. user posted image
F pa ne izgovori in takoje Filip- Bibip.

clock-img

17.02.2006, 20:51

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Če našo Emo vpraša, kako ji je ime, reče, da je Ana. Prišlo je pa od tega, ker je na začetku govorila, da je Ena, potem je pa začela tako hitro izgovarjati, da je na koncu nastalo Ana in zdaj je samo še Ana. Če ji pa rečeš, naj ponovi Ema, pa reče Nena.

clock-img

24.02.2006, 13:35

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Če jo vprašaš kdo je na sliki reče "jst" in se potreplja po prsih. Svojega imena pa ne izgovarja. Mucek bleki je Bleble, muca Maca je Mica, pes Zala je po novem Lala (je pa že bila Zala), od sorodnikov le teto Evo kliče po imenu. V vrtcu pa imajo vsi kratka imena in ji gre vse prav iz jezika.

user posted image  

clock-img

24.02.2006, 20:13

clock-img

bini

pencil-img

1623

naša sebe vzorno kliče ANA, ker je pač ana user posted image

clock-img

24.02.2006, 21:15

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

Ha,ha...zgleda,da je Ana res nalezljivauser posted image
Naše je bila tudi ene dva meseca Ana.Za razliko od pikabu jaz nimam pojma,od kje ji to.Celo nobene Ane ne poznamo,da bi jo večkrat videla.Ena punčka je sicer Ana,ampak jo zelo malo vidimo,tako da?...
Kar na lepem je rekla,ko smo se peljali na dedka mraza in sem jo jaz malo pripravljala,da se ne bo jokala.rekla sem,da jo bo vprašal,kako ji je ime,ona pa.." Ana."
In od takrat dalje je bila Ana.Če je bila hudo dobre volje,je bila pa ANI.
Šele zdaj,ko je v vrtcu,se je naučila,da je BEKA.

Smešno mi je pa to,da je pa Tamara,ko je bila stara 1 leto govorila,da je NIna.Ona pa je dobila za prvi r d punčko Nino in je bilo to zato.

...čist kontra od tega,kar sva se spomnla midva...ubogi otrociuser posted image user posted image user posted image

............ja,takle mamo..;)

clock-img

25.02.2006, 16:36

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mirna sama sebi reče Mina. user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem