cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: ODLOČNE 30 DAN (MESEK, MESEK,....)

clock-img

01.02.2006, 13:57

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Radha - kalgon ima samo 1 kalorijo - kot tic tac bomboni. user posted image

Sicer pa sem se danes ful napokala pečenega mletega meseka (nisem ga hotela pohat), zraven pa pečene bučke in zeljno solato. Za juho pa ni več prostora. user posted image
Če mi otroci pojedo meso (navadno hočeta zvečer jest, kar smo jedli za kosilo), pa bom za večerjo parško z zelenjavo ali pa hrenovko.
Za jutri pa že imam krompirjevo solato (za K in V) - sem jo za tasta za danes delala, pa sem je več naredila.user posted image

clock-img

01.02.2006, 14:11

clock-img

Anonimen

jaz sem jedla pa puranji zrezek z ananasom in zelenjavo.. pojedla sem glih polovico kosila- ful mal.. sploh nisem nič lačna.. mi dons fffffuuuuullll grozdje paše...user posted image

ja, men se u kavbojke tud pozna, modrc pa nažalost isti..user posted image

pa ravno zato sem začela hujšat, da ne bom med nosečnostjo iskala modrcev (že zdaj ga bolj težko dobim)...da bom kao mela mal manjše, da se ne bo med nosečnostjo tok povečalo.. ker če se mi zdajle še povečajo bom poletela, ker me bojo u zrak potegnile..user posted image

clock-img

01.02.2006, 14:38

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Ojla!
 
Jaz sem včeraj uspešno preživela do 18h, potem pa se mi je zvrtelo in sem skoraj skup pala, pa sama z otrokom. Ker si ne morem privoščit, da bi s tamalo v naročju po stopnicah pala zarad black outa, sem pojedla pest mandljev, da sem se spravila k sebi. Potem je bilo bolje, počutila sem se pa, ko da bi celega prasca pojedla...
 
Danes zjutraj na vagi ni bilo čist nič manj, pa ne morem verjet, ker od pesti mandljev pa res ne moreš....mah....počasi se začenjam spraševat, a je z mojo vago kaj narobe, ker se na hlačah pa ful pozna.
Za nameček me je trofila driska in slabost ob 7h zjutraj. Pol se je pa le nekak uredilo, pa še prepečenca nisem smela pojest. Skodelica mleka je pol rešla stvar in banana, ki zapira. Počutim se še vedno ko z valjarjem povožena, upam, da se me ne loteva kaka bolezen.
 
Za kosilo je bila na čebuli dušena govedina in kitajsko zelje na solato.

clock-img

01.02.2006, 15:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.02.2006, 16:35

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Hojla!
Jaz se pa danes, za razliko od včeraj, ne počutim ne vem kako fajn. Vrti se mi malo, nič mi ne paše jest, taka švoh sem.
Za kosilo sem jedla veliko solato potreseno s sirom, zraven pa v poparjene ohrovtove liste zavite koščke dimljenega sira in popečeno na teflonki, pa so se malo zažgali in je bil okus fuuuj. Sem kar pustila in jedla le solato, pa še to sem komaj pojedla. Očitno se mi je želodec skrčil v teh dveh dneh.

Sem pa danes vseeno še enkrat stopila na vago in kaže še 0,5kg manj kot v torek, vendar ne dam kaj dosti na to, itak bo danes-jutri že spet nazaj gor skočilo, ko bom spet jedla. Naslednjič se tehtam v torek.

Pridne bodite, lp, Taška

clock-img

01.02.2006, 16:46

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
Punce, iskrene čestitke za prestani vodni dan. Ful ste bile pridne.
 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
 
 
Jaz se vodnega dneva nisem šla (imela sem B dan), moj pa je vztrajal. In to kljub temu, da je imel rojstni dan. user posted image user posted image  Sem mu pa danes spekla pol piščanca v pečici, pa brstični ohrovt (nezabeljen)  in rdeč radič v solati. Je rekel, da tako dobro pečenega še ni jedel in jaz mu verjamem. user posted image



_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

01.02.2006, 16:57

clock-img

Anonimen

Ja, Radha, zato sem pa zdaj lačna. user posted image
Včeraj res ni bilo časa za lakoto, ves popoldan sem pomagala dimnikarju, danes dopoldan pa pečarju. In je bilo kaj za delat.

Po kosilu (riba, solata) pa me je kar prijelo in sem pojedla še en navaden jogurt. To je edino, kar pogrešam - jogurti - in sem si ga res ful zaželela.
Tisti grozen glavobol pa sem imela jaz na sadni dan popoldan pa sem pojedla 3 banane in vzela eno tableto in je minilo.

clock-img

01.02.2006, 17:30

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Včeraj sem sama sebi full presenetila, ker mi je uspelo ostat na vodi brez problema. Pred tem sem namreč močno dvomila o tem. Danes pa tako ponosnauser posted image .

Žal mi je, da se danes nisem stehtala, sem čist pozabila, sicer se pa itak tehtam samo ob torkih. Glavno je, da kilce letijo od mene, in da se na oblačilih pozna. Pa res se mi precejpozna.

Danes sem pojedla eno banano, za kosilo pa dva mala popečena piščančja zrezka, kuhan korenček, veliko skledo solate (kisane z jabolčnim kisom), pol sovitala in še juho. Kar preveč za moj želodček. Zvečer pa pol manj, seveda.

Katera je stavila, da bodo včerajšnji dan preživele samo tri? Mogoče se pa ravno zato tudi ostale nismo dale user posted image . Se mi zdi, da je ravno obrnjeno.

Jaz sem pa ves prejšnji teden bila skregana z orbitrekomuser posted image , danes pa jovo na novo.

lp

_____________________________

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

clock-img

01.02.2006, 18:01

clock-img

Anonimen

jaz sem pa tok sita, sam se mi tok lušta jest..user posted image

clock-img

01.02.2006, 18:42

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Biba 12, jaz sem pa ful v joške shujšala.user posted image  Ma ni nič več od njih. user posted image  So mi spet prav modrci izpred nosečnosti, pa jih pred hujšanjem sploh nisem gor spravla. Tako da, če ti v tem predelu kaj odveč hodi, lahko meni odstopiš. user posted image

Sem pa jaz med K in V pojedla eno špargljevo kremno juhico. Verjetno je greh. user posted image  Pa mi je tako zapasala.....

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

01.02.2006, 18:58

clock-img

Anonimen

Čestitke, punce, res si jih zaslužite user posted image
 



Cmokec , ti pa tvojega TAKOJ enkrat kušnit v mojem imenu. user posted image  je pa karakter, res. Svaka čast.

clock-img

01.02.2006, 19:08

clock-img

Anonimen

punce, kaj pa RAVIOLI??!?!? s sirom, pršutom?? a se sploh lahko?? ravioli so testenine, se pravi OH, sam sir pa pršut pa B.. torej??

clock-img

01.02.2006, 19:17

clock-img

Teni_

pencil-img

6466





Torej...ne.

Meni je pa danes nekaj slabo, tako, da bom večerjo izpustila.


clock-img

01.02.2006, 22:50

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Danes sem bila pa dosti manj lačna kot sem pričakovala. Za kosilo sem pojedla samo polovico jetrc ki sem si jih pripravila in zeljnate solate. Za večerjo mi pa sploh niso dišale in sem raje pojedla en navaden LCA jogurt in malček sira. Vem da bi morala tudi za večerjo jesti meso, ampak ga enostavno nisem mogla. Sicer pa oboje spada med beljakovine in tega niti ne štejem za prekršek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem