cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: AJŠA od Luse in Edina

clock-img

27.03.2006, 09:12

clock-img

Anonimen

Pozdravljena Lusa!
Od zadnejga tvojega sporočila je minilo nekaj dni.
Kako je kaj z Ajšo?Upam,da je v teh dneh prebrodila krizo in da se je bronhitis unesel.Čakam na tvoje poročilo.user posted image

clock-img

27.03.2006, 12:10

clock-img

casandra

pencil-img

101

Kako je mala pupa??? Kaj boljše??? Teža napreduje?? Držim pesti da je boljše

clock-img

27.03.2006, 12:52

clock-img

Bučika

pencil-img

128

Bom jaz poročala namesto Nataše.Ajši že tri dni stoji teža na 3550g.Ima redne fizioterapije zaradi bronhitisa,je pa boljše ,le čakali so predolgo,ko bi lahko že prej jo uštimali.
Toliko za zdaj,kaj več bo pa povedala še Nataša,ko bo imela čas.

Drži se Ajšauser posted image  mislimo na tebe in na tvojeuser posted image

clock-img

27.03.2006, 15:10

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Lusa, vztrajaj... Zdaj ste res že blizu cilja! In res sem vesela, da si tudi ti zdrava.
Ajša, mislim nate, mala borka! user posted image

user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

27.03.2006, 21:20

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Bučika hvala ,da sodeluješ:-)

Ajša ima 3650guser posted image ,tako da nekako gre.Imela bi naj kakšno virozo oz.bronhitis.Ma sami ne vedo ,kaj ji je in se sploh ne čudim ,da je kaj prek dobila ,ko pa imajo na strežaj odprta vrata in bacili kar skačejo noter.user posted image Prejšnji teden je bilo tu v bolnici ogromno nekih bronhitisov in virusov.To ni tako ,kot v Lj ,da so vsi oddelki extra ,tu je vse skupaj.V glavnem moram vam povedat ,da je lj špica ,čeprav nekatere niste zadovoljne.Ljubljana je kot en tim ,vedno smo skupaj reševali probleme ,tud sestre so imele pri odločitvah velik pomen.

Tu ,tu niti približno ni tako.Niti moj glas ,ko tako zelo poznam Ajšo ni segel v doktarčino uho.Na žalost.Sem 5dni razlagala ,da z Ajšo nekaj ni ok ,dokler je niso v torek ponoči spet priklopili na kisik in zjutraj je dr. le ukrepala.

Sem upala ,da bo mi tu bolj fajn in ,da jo ne bom dala v mariborsko bolnišnico in za vraga sem dobila ravno mariborsko zdravnico.Odkar so mi v Mariboru pri 8 ali10letih hoteli vzet eno ledvičko ,jim ne zaupam.Na žalost.

Malo sem se vam morala razpričat.Bi pa lahko kar cel roman napisala.Pa saj ,kaj veš,kdo vse bere to ,za kakšne nepridiprave pa en lep pomurski pozdrav.

pa,pa

clock-img

28.03.2006, 08:46

clock-img

Anonimen

Pozdravljena!
Pa ste vseeno na dobri potiuser posted image izboljšanju in zdravju naproti.Teža naraščauser posted image
Mala borka vstraja!!!!!!!!!!!!!!user posted image

clock-img

28.03.2006, 10:11

clock-img

casandra

pencil-img

101

Čuj bi tvoja mala Ajša vzele kako kilo od mene???? Njej grejo glih tko hitro gor kot men dol.... Tko da če se da zmenit dam. Dost šale. Sam da se napreduje. Kar se pa zdravstva in njihovih delavcev tiče pa.... Eh saj ni vredno zgubljat besed. Res da se tu in tam najde kak zdravnik-ca ki je vredn te besede in tudi kaka sestra ki je pravi angel. A kaj ko so v majšini. Tko da mala Ajša bravo za pridoljene gramčke, premagano virozo - bronhitis (karkoli da si premagala ti že veš če že zdravniki ne) pa le tako naprej. Pa čimlepše v LJ opravi. Najlepše želje še za v naprej in pa lep, topel in sončen pozdravček tebi mala pupa in pa tvojim.
LP

clock-img

28.03.2006, 20:46

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Ajša, dobro ti greuser posted image user posted image . Čim prej še virozo oz. bronhitis pozdravite pa bo  spet veliko bolje.

Mislim na vas...user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

28.03.2006, 21:55

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Bravo - super ste, držim pesti.user posted image

clock-img

29.03.2006, 10:00

clock-img

casandra

pencil-img

101

Luša kaj pa kak nova slikica tvojega angelčka?

clock-img

31.03.2006, 21:36

clock-img

casandra

pencil-img

101

Luša kako mala princeska in ti????

clock-img

04.04.2006, 09:54

clock-img

Anonimen

Pozdravljena!!
Že nekaj časa se nisi oglasila.Kako je kaj z malo princesko?Napreduje?
Pa bronhitis,se je pozdravil?Upam,da ja,da so težave mimo.
Lep pzdrav obema,oziroma vsej družini!!!!user posted image

clock-img

04.04.2006, 10:11

clock-img

Bučika

pencil-img

128

Spet poročam namesto Nataše,ker ona nima časa saj je skos pri Ajši,zvečer pa pade v posteljo skupaj z Luso.user posted image
Takole je: Ajša in Nataša sta danes odšli z rešilcem v LJ,ker ima kontrolo srčka,v četrtek pa okulista.Mala se dobro drži,zredila se je spet in ima 3700user posted image
Bronhitis se je pozdravil,je že 4. dan brez kisika,inhalacije še ima kar ni nič narobe,samo dobro za njo.Nataša mi je rekla,da je začela fokusirati pogled in da ne "šviga" več toliko z očkamiuser posted image

Torej,spet gre na bolje in držimo pesti za njo. v imenu Nataše se vsem zahvaljujem,ki tako mislite na malo Ajšo in njene.Tako vemo vsi,da ji bo uspelo.user posted image user posted image user posted image

lep dan vsem

clock-img

04.04.2006, 10:37

clock-img

Anonimen

Dan je lepši sedaj po tako spodbudnih novicah.Hvala za poročanje,in seveda še naprej držimo pesti,da bosta le kamlu v domauser posted image čem okolju.

clock-img

04.04.2006, 10:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.04.2006, 11:11

clock-img

casandra

pencil-img

101

Super čudovite novice. Le tako naprej mala pupauser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2006, 17:18

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

Tudi midve z Alino držima pesti!!!user posted image user posted image

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

clock-img

06.04.2006, 15:05

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Krasne novice!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.04.2006, 15:33

clock-img

arielca

pencil-img

2312

user posted image SUPER! user posted image

Še naprej držim pesti! user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

06.04.2006, 19:50

clock-img

casandra

pencil-img

101

Kkšna novička??? Kaj so rekli v LJ. Držim pesti

clock-img

08.04.2006, 08:32

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno se vam javljam ,včeraj sem prišla iz lj in sem bila tako utrujena ,da me je v mumentu vrglo v posteljo,tako da sem vam hotla že napisat včeraj pa sem na polovici omagala.
ajša  je na žalost ostala tamuser posted image .So mi jo hotli domov dat ,vendar ji niha kisik in sem zaprosila ,da bi jo še pregledali pulmologi in so mnenja ,da je bolje ,da ima kisik-ampak čist malo ga ima samo za vzorec.Ima pa ga zato ,ker ima brez kisika preveč veliki utrip in se ne more tako redit.

Sem tako vesela ,da smo na pediatrični ,ker tukaj smo res kot ekipa in moj glas tukaj nekaj veljauser posted image

Glede bronhitisa je ok.Ima 3960guser posted image Si lahko mislite?Srček še je zaenkrat tudi ok,očke se tud izboljšujejo.Operacijo pa bo imela najverjetneje prvi teden v juniju.user posted image Vse potrebne preiskave za op. pa bodo takoj po prvomajskih praznikih.

Bučika hvala!user posted image vam vsem ,ki spremljate mojo zgodbo na RR se pa tudi zahvaljujem in vedite ,brez vas(in seveda tudi brez meneuser posted image ) Ajši ne bi uspelo.
Srečna sem ,da vam lahko pišem o Ajši in da mi stojite ob strani v dobrem in slabem.

lp
casandra:novejše slikice bom še danes dala v album.Pa KAJ SI TAKO RADOVEDNA!ha-ha-hauser posted image Z veseljem ti jih pokažem.Drž se!

clock-img

08.04.2006, 09:47

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

user posted image  mala Ajšika user posted image

le tako naprej! user posted image

Ela ti pošilja eno mokro puso! user posted image

clock-img

08.04.2006, 09:48

clock-img

ameli

pencil-img

871

Nataša samo tako naprej user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo Ajšika čimprej dala skozi vse potrebne operacije in da bo vse OK.
Upam tudi, da bo kmalu tako zdrava, da jo boš lahko dala v vrtec, kjer se bo lahko igrala z mojim Markom. Ja, to bo pa res super, a ne?

clock-img

08.04.2006, 09:58

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Oh Ameli
Kje še je za nas vrtec.Žal še je Naš sonček na nivoju 2mesečnega otroka in ko pride domov nas najprej čaka ogromno fizioterapije in nasploh vsega in odkrito  povedano se še zaenkrat v naprej nočem obremenjevat,ker nas čaka zares huda operacija -mogoče bosta potrebni dve.

Je pa zares lepo slišati,da tako verjamete vanjo.

papa 

clock-img

08.04.2006, 10:40

clock-img

Anonimen

Nataša,do sedaj si bila stršansko močna oseba.Ne popuščaj,ne obupaj..ah kaj govorim,saj vem,da ne boš nikoli obupala!!Ajša dobiva bitko za bitko,mala zmagovalka je.Vem,da te stršansko skrbi,kako ti je pri srcu,niti na daleč ne morem vedeti,če tega nisem doživela,lahko si samo predstavljam tvojo stisko,ki je neizmerna.Do sedaj sta uspešno prebrodili vse krize.
Le tako naprej,vem da bosta veliki zmagovalki,iz vsega srca vama to želim.
Ne pozabi,da bomo v tistih kritičnih dnevih vsi z vama,ne bosta same.
Ajši želim vse najlepše v življenju,da bi se ji njena do sedaj trnava pot
zgladila in namesto trnjev posula z cvetnimi lističi.
Z vama smo!!!!!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem