cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: AJŠA od Luse in Edina

clock-img

17.03.2006, 13:48

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Super. Bravo mala lepotička. user posted image

Zdaj bo šlo pa vse zelo hitro samo še na bolje. Ko bo mala princeska doma, bo še bolj pridno papala in 5 kilc bo tiktak tukaj.

Lepo cartajte svojo malo borko in vso srečo.

clock-img

17.03.2006, 13:51

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Wau! Krasna novica!!
Bravo Ajša!! Za vsakim dežjem posije sonce!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2006, 14:13

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Suuuper!!!! Držim pesti,da gre drug teden domov!!!! Ajša,kar tako naprej!!!
Vsi mislimo na tebe!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2006, 14:31

clock-img

dory

pencil-img

8852

Temu pa pravim prekrasne novicke...bravo mala user posted image

clock-img

17.03.2006, 19:16

clock-img

LONA13

pencil-img

776

user posted image
user posted image

Fuull sseeeem veesssseeellllaaa!
Končno bo mala Ajšika doma!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

clock-img

17.03.2006, 19:30

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Ajša, kar tako naprej!!! Juhuuu!user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2006, 20:05

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

To so pa res lepe novice, user posted image  Ajša, da bi čimprej prišla domov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

17.03.2006, 20:46

clock-img

Adelina

pencil-img

962

user posted image user posted image user posted image  BRAVO AJŠA!user posted image  Ko boš pa doma, bo šlo pa itak samo še na bolje, ko te bodo vsi tako razvajali in crkljali!user posted image

clock-img

20.03.2006, 09:18

clock-img

Anonimen

Kar sem prebrala sedaj,je ena najlepših novic!!!!
Ajša bo končno spoznala svoj domuser posted image user posted image user posted image V domačem okolju bo lepše napredovala!!!!!AJŠA mala deklica,prvi boj je dobljen!!!user posted image user posted image
user posted image

clock-img

20.03.2006, 12:55

clock-img

arielca

pencil-img

2312

SUPER!!!!!! user posted image  Koliko lepih novic!!!!! user posted image  Res sem zelo zelo vesela! user posted image  Samo tako naprej!!!!!! user posted image  Pri nas mislimo na vas... user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

20.03.2006, 13:46

clock-img

casandra

pencil-img

101

Kaj je mogoče mala pupa že doma????
(upam da je)

clock-img

20.03.2006, 16:52

clock-img

benika

pencil-img

7793

user posted image Bravo mala borka in velikoooooooooooooooooooooo sreče!!!

clock-img

20.03.2006, 17:32

clock-img

Anonimen

Že neki časa spremljam vašo pot, pa 8se mi zdi) se še nič nisem oglasila.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za malo borko, in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mamico in očija, ki sta se borila z njo vred.

A ste že doma?user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2006, 20:55

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Ne na žalost še nismo doma ,mi je pa vseeno nekako lažje ,da je vsaj blizu mene in da lahko grem vsak dan k njej.
Ima močan kašelj ,vendar po krvni sliki se ne vidi nič ,tako ,da ne vemo kaj bi bilo.Sve pa danes lahko prvič šle ven na balkon in ajša je kar zaspala v tem prelepem sončnem dnevu.
Teža pa je 3550g tako ,da se naša princeska ne DA.

lp
p.s.:moja ščitnica pa je že ozdravljenauser posted image očitno me je psiha tako zdelala

clock-img

20.03.2006, 20:59

clock-img

Anonimen

Za vsak drobcen napredek princeske sem tok vesela user posted image user posted image user posted image . Pa tak cukrček je na zadnjih slikcahuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2006, 21:01

clock-img

lutka

pencil-img

1323

Super , kako lepo je slišat dobre novice

tole je pa za Ajšo user posted image  lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

clock-img

22.03.2006, 14:00

clock-img

casandra

pencil-img

101

Zdravo!
Kako je mala pikica??? Kaže kaj da bo prišla domov???? Držim pesti da ja...

clock-img

22.03.2006, 21:08

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Casandra na žalost ne bo šla domovuser posted image .Sem prav besna.V petek je že grozno kašljala in danes po dolgem času se je zdravnica le odločila ,da ji slika pljučka in bi naj imela bronhitis in spet potrebuje kisik.Sem jezna kot user posted image .Popeniš.Teža je že 6dni enaka 3550g.Samo ,da ji teža na pade dol.Zaenkrat še ima apetit.

4.4 pa tako greve spet v lj.Imave UZ srčka in okulista.

lp

clock-img

22.03.2006, 22:34

clock-img

natalina

pencil-img

127

presneto, presneto....Veš kaj Lusa, če ste zmogli do sem pa do teh kilc, ma ni vrag, da premagamo še tale bronhitis!!

Poljubčke in glavo gor!

clock-img

22.03.2006, 23:28

clock-img

Anonimen

Ves čas berem, napišem bolj malo, ampak stalno držim pesti za Ajšo... Odkar vem zanjo, nisem še niti za trenutek podvomila... Do zdaj se je izkazalo, da sem imela prav... In vem, da bo Ajša še naprej tako močna, kot je bila do zdaj... 4. aprila se pa definitivno vidimo... Toliko časa se že menimo... Igračko za Ajšo imam pa že ves čas pripravljeno...
Drži se, punca... saj pol Slovenije drži pesti zate...

clock-img

23.03.2006, 09:34

clock-img

Anonimen

Še malo potrpljenja bo potrebno.Ampak Ajša je prvo bitko že zmagala.user posted image
Redi se,tudi je,napredujeuser posted image
Mi smo še vedno z vama!!!!!!!!!!user posted image

clock-img

23.03.2006, 09:43

clock-img

casandra

pencil-img

101

Škoda da sonček ni doma, mi je kr hudouser posted image user posted image user posted image . Pa saj bo premagala tudi to (kar vse že je je zanjo nek bronhitis mala malica) Nič držim pesti še naprej v upanju na najboljše. LP

clock-img

26.03.2006, 20:56

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Lusa saj bo, kaj pa je bronhitis v primerjavi z vsem kaj je že dala skoz. Kak teden pa bo ok. Sporoči. Mislim na vas.user posted image

clock-img

26.03.2006, 21:24

clock-img

ameli

pencil-img

871

Nataša, kako ste kaj? Kako kaj mala lepotička, pardon, kako sta kaj mali lepotički? Javi, tukaj nas je polno radovednic, ki čakmo na lepe novičke.

clock-img

26.03.2006, 23:01

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Draga Lusa,
vesela sem, da se je Ajša končno začela redit user posted image Upam, da bodo pljučka kmalu vredu, kašelj pozdravljen in da bosta v LJ dobro zrihtale - je že res skrajni čas, da vam gre na bolje. Držim pesti zate, za tvojo družino in predvsem za malo Ajšo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem