cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Odločne_22.dan(škrob in T)

clock-img

24.01.2006, 21:19

clock-img

tiktak

pencil-img

268

taška30, dober plan. user posted image  Jaz sem tudi rekla, da bom na B dan za kosilo sir, za večerjo pa jogurt. Ga res pogrešam, ga nisem že jedla od začetka diete.

Samo, kako boš pa v primeru, da ti kile stojijo vedela, da je to zaradi tega, ker ne ješ čisto po pravilih? Hočem reči, da bi lahko kg obstali tudi, če bi jedla pravilno, ker bi napočil pač trenutek, ko se teža za nekaj časa ustali.?user posted image   Ma, sem zakomplicirala, upam da zastopiš.

clock-img

24.01.2006, 23:19

clock-img

Mel_A

pencil-img

108

Joj, punce!!! Nekatere si pa res zaslužite user posted image  user posted image  user posted image Tiste, ki ste skinle 5, pa 6, pa celo 7 kil!!! Ej, saj bo Kunigundo razneslo... Mislim, to da ni dobro tolk na hitro shujšat menda veste vse, ma se zredit tko na hitro je pa še dosti dosti huje. Boga Kunigundica (user posted image debela, te bo razneslo!), po moje je že pršla na ene 200 kil, kaj porečeš ti, t_t_y?
Sem prav vesela, ko vidim, da ste ene blazno uspešne, zato ker jaz nisem tolk, pa mi je to dodatna motivacija. No, brez grehov mi je uspelo ta teden dol dat še dodatno kilo, tko da sm zdej vsega skup na -3,5. Nism lih evforična zarad tega, ma boljš kot prej je pa že, ane? Pa hlače že lepš zaprem user posted image .
No, danes sem jedla zelenjavno rižoto pa kitajsko zelje s fižolom (za K in za V). Jutri bo pa pica z zelenjavo pa solata, za večerjo pa saherca od moje sestre!!! Že zdej se mi cedijo sline, ona pa šele testo prpravlja user posted image Ja, pa dark chocolate zravn. Včasih mi rata maznit več kot eno vrstico, pa sej menda piše eno do dve vrstici anede?
Hijenca, midve sva imele prbližno isto za zgubit, pa si me fajn potolkla - pa kljub tej Norveški (btw: wellcome back!). Sej ne mislit, da sm ti foušna, sm vesela, res. Še bolj bi bla, če bi tud jaz zgubila kak kilo več user posted image user posted image user posted image . Ma no ja sej bo, sej mamo še kar neki dni do konca. V najslabšem primeru ponovimo še eno dieto mal kasnej, ane?
Punce, držte se, pa še naprej pridno debljajmo tole našo Kunigundico! user posted image

Lahko noč vsem, Mel.


_____________________________

En sam pogled nanj in svet je naenkrat lepši...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem