cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Pes napadel mojega psa

clock-img

04.02.2006, 21:27

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Evo vidiš Tinka, Cipresa, BaguSka in ostale..sej nisem napadalna user posted image ampak ko bo treba, pa bom! user posted image Pa naj me hudič vzame. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

13.02.2006, 10:00

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Moja psička je tudi vedno odvezana, ampak ona res uboga, in tudi če se ji kateri pes približa se sama umakne, in se skriva za mano user posted image , ampak da bi pa grizla pa res ne. Se je pa 1x branila pred enim podivjanim psom je pa začela full lajat tako da je tist pes potem šel stran.

Glede tvojega psa, bi pa jaz hodila s psom tam na sprehod in če bi srečala lsatnika tega psa bi mu jih napela in zahtevala povračilo škode oz stroškov zaradi napada njegovega psa, in če to ne bi storil bi ga prijavila veterinarski inšpekciji!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem