cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: ODLOČNE 18. DAN

clock-img

20.01.2006, 13:15

clock-img

Anonimen

MojcaH, meni vodni dan sploh ni bil tako grozen... Huje je bilo potem po vodnem dnevu, na B dan, ko bi požrla vse živo, ker v bistvu 2 dni skoraj stradaš (s dan potem pa še voda )



Ja, meni isto.

clock-img

20.01.2006, 13:26

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Jaz pa dvomim, da bom vodnega preživela, ker mi je žesadni taka mora morasta.......user posted image

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

20.01.2006, 13:33

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Meni se že lušta repa in krompir ali fižol zraven, pa me zanima kako naj repo pripravim. Saj najbrž ne smem dati not kisle smetane ali mleka, pa tudi z moko ne morem zgostiti?! Pol bo to neka repja juhica nastalauser posted image . Ali lahko dam žlico moke, saj to bi bilo namesto kruha?

lp

_____________________________

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

clock-img

20.01.2006, 13:34

clock-img

Anonimen

muki1, jaz sem tud shujšala sam 3 kg.. enkrat je pokazal -4, sam je kmal skočil nazaj na -3..

clock-img

20.01.2006, 13:42

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Fej in fuj me bodi! Danes sem se pa jaz pregrešila. Za kosilo je bila musaka in nisem se ji mogla upreti. Sicer sem večino mesa ven zbrskala, pa vseeno. Od zdaj naprej pa res brez greha!

LP

Pi-kica

clock-img

20.01.2006, 13:53

clock-img

XANA

pencil-img

139

Punce, a se vi držite tiste 90 dnevne diete? ker če se jo, vam moram povedat, da je učinkovita. tudi če se tu pa tam pregrešiš. jaz sem se je lotila, da spravim dol poporodne odvečne kile in mi je uspelo 13 kg. nisem lih prišla na težo pred nosečnostjo (4-5 kg več), dol sem pa jih le spravila. pri meni je bilo tako: tehnica ni pokazala razlike, dokler nisem šla na kolo. vsakič ko sem prekolesarila 15 km, sem bila 2 kg lažja. pa vodnega dne nisem nikoli zdržala.... ma ne vem, če se držite te diete, niti da vam dolgovezim o njej. jaz se pa pripravljam, da jo spet začnem (zimski špeh dol spravit)....

clock-img

20.01.2006, 13:55

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Skutica - pa je Albina dosegla svoj namen, da se  vsaj ena pregreši. Mene hvalabogu ni mogla, ker nisem prevelik ljubitelj čokolad. user posted image

Biba 12, meni je tudi 1 kila nazaj gor skočila user posted image  in se tam drži. Najbolj žalostno pa je to, da nisem nič grešila. user posted image

clock-img

20.01.2006, 13:58

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Xana - to pa ni lepo, da nam dovoljuješ grešit. Saj se že itak včasih ne moremo upret skušnjavam. user posted image

clock-img

20.01.2006, 14:00

clock-img

XANA

pencil-img

139

eh, lelaval, je tudi odvisno, koliko moraš-lahko shujšaš. kam bo prišla devetdesetega dne tista, ki ima že zdaj 55 kg? v dahauuser posted image

clock-img

20.01.2006, 15:44

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Najprej: grešnice (Hanita, Skutica, Pi-kica1..), sram vas bodi!!!user posted image  Ena vas mora malo okregat in naj bom to danes jaz.
Xana, ne podpihuj grešnic!
MojcaH - v kitajski ne jej mesa!
Ostale - nehajte si (nam) že sedaj grenit življenje z mislijo na vodni dan. Men kr slabo rata ko pomislim na to, najhujše je pa to, da sledi sadnemu. Dost o tem!
Sofi, zakaj bi bila repja juhica? Kuhaj repo v malo vode, pa ne bo juhica. Lahko jo zgostiš z malo pretlačenega krompirja mogoče.

Vidite, kolk sem huda danes?user posted image user posted image  En red mora bit, tole se je kar malo razpustilo (grešenje v Kitajski, Kinder bueno, košček čokolade...). Potem pa še Xana pride in zapiha na naše (vaše) grešne duše.
Saj ne gre za hrano in male prekrške, gre za to, da si ne pustimo zlomiti volje, da ne podležemo najbližji skušnjavi, da nismo sužnje svojih okušalnih brbončic! Saj smo ja ODLOČNE!!!

Tako, dost sem povedala. Spomnite me na tale moj govor čez par dni, ko bom jaz popustila in grešila.user posted image user posted image  Lahko je bit zdejle pameten s polnim želodcem krompirja.user posted image

Pozdravček, Taška

< Sporočilo je popravil taška30 -- 20.1.2006 15:45:38 >

clock-img

20.01.2006, 15:57

clock-img

paris

pencil-img

1304

Matr, je Taška tko huda, da si komaj upam še jest kej napisat!user posted image Sploh pa ne kakšnega greha priznat! Ma, ne se hecam, grehov ni danes!
Danes je blo videt na vagi -4,5kg, upam, da ni bla sam fatamorgana!user posted image
Drgač pa klasika:Z- banana, K-krompir v solati, V-krompir.
Razmišljam za jutri, ko je sobota in imam čas za packat, kaj pravite, a bi lahko eno tako kokr zelenjavno lazanjo mogoče naredila? Testenine, paradižnik in zelenjava, sicer brez sira, kaj pravite?



_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

20.01.2006, 16:44

clock-img

bianka

pencil-img

203

jaz se že veselim jutrišnje večerje-TIRAMISUuser posted image
Drugače pa danes 2 banani,riž z zelenjavo,zvečer bom pa isto.

Pa še to,jaz si na sadni dan kar vedno privoščim orehe,približno eno pest.Upam da to ni prevelik grehuser posted image
mi je pa danes tehtnica pokazala 1 kg manj kot v torekuser posted image

lp

clock-img

20.01.2006, 16:49

clock-img

Anonimen

Ej, Taška, to rabim!!! Da me skregate, ker me je pol sram... user posted image  No, pa saj ne bom več grešila. Obljubim. No, skoraj obljubim... user posted image user posted image user posted image

Ampak vaga pa je vseeno pokazala pol kile manj, kot včeraj!!!

Al bina, ti pa da nisi več tak nesramna packa z gorenjko!!! Čaki, saj ti bomo vse vrnile, meni se je še danes lušta!

clock-img

20.01.2006, 17:05

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Meni se vaga tudi ne premakne. Do 8. dne sem shujšala -2 kg in od takrat kile mirujejo. To pomeni, da že 10 dni ni spremembe.  user posted image user posted image user posted image   To je dokaz, da se grehi poznajo - zjutraj pojem mini zajtrk s koščkom kruha in mlekom. Drugače ne grešim, tudi sladici sem se dvakrat na OH dan odpovedala zvečer. Čez dan pa kruha nikoli ne jem, ker ga tudi prej nisem. In ne se tolažit, da temu ni tako.

Danes sem imela zjutraj 1 jabolko, čez pol ure pa moj zajtrk, za kosilo na pari skuhan krompir in cvetača + solata. Za večero bo pa samo solata.

Jutri so testenine z gobovo omako + solata in zvečer polenta.



_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

20.01.2006, 18:54

clock-img

Anonimen

Ja, Skutica, danes je nimam več, sem pa zato jedla piškote Špekulas...ni bohve kaj, ampak nekaj vseeno je. U, pa mater, zraven sem spila dva deci koka kole user posted image

Se mi zdi, da bom lahko kar s Spliš res začela nov krog marca.

clock-img

20.01.2006, 19:17

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Še jaz se na kratko javim, ker smo do ponedeljka odklopljeni od interneta in surfam preko mobitela.

Danes sem prvič jedla krompir in zraven dušeno zelje. Doo sedaj še brez greha, edino količine so mogoče prevelike.

Sofi, včeraj si spraševala o vitaminih in dodatkih: meni je tudi padla imunost, kar se pri meni kaže kod razjede v ustih. Zato sem si kupila neke vitaminsko-mineralne tablete, upam, da bo bolje.

Lep vikend vsem skupaj!


_____________________________

lp

clock-img

20.01.2006, 19:48

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Se še jaz malo oglasim.Me že ful mesecev ni blo,ker smo bili brez neta.Vas že nekaj časa berem in občudujem kolk ste pridne.Jest sem se tudi spravla hujšat(ne sicer po 90D)ampak saj je vseen.Sem začela v ponedeljek in sem se zdele prav potolažila,ker berem,da gredo tudi vam kile različno dol.Enkrat več drugič manj. user posted image Bi se vam rada pridružila (zaradi motivacije),če smem?Je res dobro,ko te mal depra zagrabi,da prebereš kaj spodbudnega in je koj bolje.Aja,sem začela v ponedeljek,do danes -0.5kg,pobožne želje(beri moj cilj)do10kg.user posted image .Upam,da me vzamete medse,tiste,ki pa še niste večerjale pa dober tek.

clock-img

20.01.2006, 20:14

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Boni3, dobrodošla. Če bi rada imela dieto posameznega dne (beljakovinski, škrobni, oglikovi idrati in sadni) na isti dan, ko me, se nam pridruži v ponedeljek. Začeti moraš namreč na beljakovinski dan.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

20.01.2006, 20:30

clock-img

tanja75

pencil-img

162

Jaz sem malo zamenjala včeraj. Namesto OH sem imela sadno-zel. dan, sem vsaj na fešti lahko kaj pojedla. Peciva ne bi smela, sam mi user posted image ni dal mira. Samo eno mini šamrolco sem pojedla, čeprav je bil en velllllik pladenj peciva glih pred mano. Na vagi se nič ne pozna.user posted image

Na kavbojkah so rezultati že vidni, raBIM PAS, drugače jih bom zgubila.

clock-img

20.01.2006, 20:42

clock-img

Anonimen

Al bina, packa, keksi mene ne ganejo!!!

Itak imam takega moralnega mačka, da niti ne grem mimo omare s čokolado.

clock-img

20.01.2006, 22:15

clock-img

tiktak

pencil-img

268

Še jaz se na hitro javljam. Za kosilo sem jedla pomfri in solato, za večerjo sem bila tako sita, da sem samo solato (zeleno, s koruzo, fižolom, rdečo papriko-njami).

Jutri grem bordat (to je edina moja telovadba med dietouser posted image ), tako da ne vem kako bom uredila s kosilom user posted image . Na smučišču verjetno ne morem pričakovati testenin z zelenjavno omako ali pizze brez sira in šunkeuser posted image . Zvečer pa klasika: tortica v mestu.

Jaz sem vago kar skrila pod omaro. Drugače se mi je vsako jutro, ko sem stopila v kopalnico, ponujala v vsej svoji veličastnost:"Stopi name, stopi". Pa sem jo popokala, nesramnico! Zdaj se vsaj ne vagam vsak dan in se ne sprašujem, zakaj za vraga ni pokazala niti deke manj po sadnem dnevu.user posted image user posted image

Ajdi, pridne bodte!

clock-img

20.01.2006, 23:29

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Še jaz na hitro oddam poročilo današnjega dne.
Z: dve pomaranči, že klasika
K: krompir in repa s fižolom, juhica brez zakuhe
V: krompir in repa
Sem pa po večerji pojedla malo kruhka (rob od pizze) pa 4 olive. user posted image  user posted image  Res je bil samo kruhek. Pa ker ga danes nisem prej nič jedla, smatram, da to mi nek hud greh. Me pa vseeno mal vest peče....pa kaj čem, če je pa moj mož pred mano jedel tako fino pizzo. Dobr, da nisem celega kosa popokala. user posted image  


Jutri pa za K verjetno testenine (sem se vonja pizze že danes naužila user posted image user posted image ) z bučkami za večerjo pa se še nisem odločila kaj bi napadla. Mogoče tiramisu, ker je ravno ena omenila. Njam.

Glede vodnega dneva pa jaz razmišljam, da ga ne bi imela. Zato, ker še vedno malo dojim, pa tudi zato, ker se mi že na sadni dan ful vrti......bom še vidla, kaj bom naredila.



_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem