cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ljubim te

clock-img

20.01.2006, 14:32

clock-img

Mateja*

pencil-img

282

Midva sva skupi 5 let in poročena 8 mesecev, pa si seveda poveva, da se imava rada in se ljubiva. Res pa je da ne vsak dan, ker je res da besede izgubijo pomen, če si to kar naprej govoriš. Kva šele da bi si po parkrat na dan to govorila. Ob pravih trenutkih na pravem mestu in je lepo. Pomembno mi pa je, da si dava lupčka predno kam grev in ko se spet vidiva.
Ne pretiravat s tem besedam, na koncu rata to samo navada in pomen izgine.

clock-img

20.01.2006, 16:40

clock-img

Anonimen

skupaj sva skoraj 5 let. Ljubim te, si poveva mogoče na mesec 2x (kot je Muki napisala, pri nas to besedo redko uporabimo). Si pa govoriva npr. si kaj moj/a skoraj vsak dan ali pa druge oblike npr: ge man tebe tüdi rad/a ali se pa ljubkovalno kličeva: luba, lubi, mujcek moj, Miki...

clock-img

20.01.2006, 21:56

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Vsaj 3 x na dan. Zjutri ko se prebudiva, po kosilu, ko se skup crkljamo, pa obvezno zvečer, ko greva spat.
Če je pa kak poseben dan, prložnost pa tut večkrat. Vendar enakopravno, se pravi jaz njemu in obratno. Pa seveda v vsakem SMS-ju, z poljubom vred. In to mi veliko pomeni!user posted image

clock-img

21.01.2006, 09:35

clock-img

Anonimen

Po 16 in še malo letih še kar "lezeva in plezava" en po drugemuser posted image ... "Ljubim te" si poveva, ko to začutiva - ko sva tečna in sitna gotovo ne. Pa kakšen SMS, mail itd. tudi pošljeva vsake toliko. Mislim, da je pomembno, da čutimo in vemo, da smo ljubljeni.
Je pa velika razlika med rad/a te imam in ljubim te: ljubim te je samo za eno osebo, rad/a te imam pa za več, tebi dragih, oseb (starši, prijatelji...).

clock-img

21.01.2006, 18:33

clock-img

miška1

pencil-img

76

6 let skupj in si poveva njmaj stokrat na dan

clock-img

21.01.2006, 18:47

clock-img

anajaja

pencil-img

8

LJUBIM TE si jst ne upam rečt, ker mi je tok čudna beseda, da bi se zihr smejat začelauser posted image , pol bi pa mislu, da ne mislm resno....
RADA TE IMAM, pa rečem, ko to zares čutm. Sej ga imam skoz rada, ampak ne morm kr non stop to govort. Mislm, da si midva z dejanji večkrat poveva kok se imava radauser posted image

clock-img

21.01.2006, 19:44

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Ljubim te si povesta najmanj 100x na dan? U, mater.

No, midva pa ne. Ljubim te res v samo posebnih, čustvenih trenutkih, rada te imam pa mu rečem večkrat in obratno, a ne vsak dan.
Dejanja so mi bolj pomembna. 

Letos pa bo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem