IZVIRNO SPOROČILO: nana 27
Barbs, čudi me, da boš imela tretjega otroka pa še ne veš, da nekatere otroke "zvija" že v porodnišnici in mekonij traja žal le nekaj dni (ne pa tri tedne).
Napisala sem, da blato - mekonij
prve dni ne smrdi ( preveri) in da
relativno malo bruhajo (preveri). Torej dopuščam možnost, da kakšen otroček malo več bruha kot ostali, še vedno pa trdim, da zaradi otrokovega bruhanja mamica ne more biti "čisto cela premočena" ... Za to je namreč v mojem odgovoru šlo.
Toliko o "vsej pameti, ki sem jo zajela z veliko žlico.
Pa še to : v svojem odgovoru Minki praviš, da nisi nikogar žalila?! Ah, daj no... le da mene, npr. tvoje žaljenje ne vrže s tira tako zelo kot tebe dejstvo, da je na svetu mnogo ljudi in da se ti ljudje med sabo pogovarjajo. In če te kdo ravno ne boža tako, kot raste dlaka, se počutiš ogrožena in se brez potrebe braniš. Nihče te ni nagovoril, ogovoril, osebno napadel;
če prebereš vse prispevke do tvojega posta še enkrat boš videla, da smo na glas razmišljali, nihče pa ni konkretno pljuval po nekom ; razen seveda nekaterih, ki so/ste poimensko izpostavljali tako babice in sestre v porodnišnici, kot tudi nekatere tu ( ti naprimer mene).
In ko se že obregaš ob mojega tretjega otroka : nikar se ne čudi, mogoče sem pa ravno zaradi tega malce bolj "strpna" in manj "razvajena" , čeprav to pripisujem moji nezakomplicirani naravi in jemanja sveta takega, kot je - z bolj ali manj veliko žlico, kako pač nanese.
In ker me sprašuješ, če ne berem forumov in mamic, ki pravijo to in ono.... ti povem po pravici - trudim se, da bi jih čim manj, ker je vse skupaj postalo že rahla burleska; zato se udeležujem bolj ali manj le čvekov o tem in onem, le včasih, ko me kakšna stavr pošteno zmoti ( kot naprimer ta, iz trte izvita tema) se oglasim in skušam povedati še svoje mnenje. Pa bi bilo bolje, da ga ne bi. Itak nima smisla.
Mirno lahko še kaj napišeš, da ne boš prizadeta (zaradi sicer za lase privlečenega dejstva), da hočem imeti zadnjo besedo.