cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: MI TELOVADIMO

clock-img

06.05.2006, 16:24

clock-img

Anonimen

Jaz sem pa že fituser posted image .

Trenutno gvihtam cca 7,5 kil vsaj 10x/dan po 15 minut vsako roko.

Mali Max Luka se noče voziti v vozeku pa ga moram nositi user posted image . Mišice pa imam vseeno na rokah user posted image

clock-img

22.05.2006, 22:10

clock-img

katja pv

pencil-img

473

Ja Urška kaj naj pa jaz rečem, ko dvigam 10 kg in to cel dan. Samo gor, dol, gor, dol,... user posted image user posted image

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

clock-img

19.06.2006, 11:22

clock-img

Anonimen

Kaj ste že vse manekenke, da se nič ne javiteuser posted image .

clock-img

07.09.2006, 20:45

clock-img

ursi

pencil-img

685

Čao punce!

A ste že vse manekenke? Ali ste se pa vse prešaltale na 90 dnevno ločevalno dieto? user posted image Ja, tam sem gledala, imajo kar gužvo.user posted image

No, sej sem jaz tudi štrajkala medtem. Sem se pa sredi avgusta spet spravla migat in sicer tečem. Res ne vsak dan, ampak 5x pa skoraj vsak teden. No, želim izgubiti 12 kg. Me je pa na začetku kar malo minilo. Po 2 tednih mojega sopihanja sem se zvagala in sem imela 1+ kg. user posted image Sedaj se pa res ne vagam več, ampak samo sopiham naprej. Nekam bo že moglo udart, da se bo kaj poznalo.user posted image

clock-img

07.09.2006, 20:52

clock-img

Anonimen

Evo jaz več ne smem telovaditi, ker imam že premalo kiluser posted image

clock-img

07.09.2006, 22:03

clock-img

ursi

pencil-img

685

Uuuuu, jaz se pa ne bojim, da bi se meni kdaj kaj takega zgodilo. user posted image Imam dost na zalogi, da lahko vedno še kak kg izgubim.user posted image

clock-img

01.12.2006, 12:51

clock-img

GATA

pencil-img

550

Res škoda da sem šele sedaj odkrila tole temo user posted image .

Bi mogoče tole obudili in spet migali (telovadili) skupaj, za vzpodbudo, da se znebimo odvečnih kg? Jaz bi bila takoj za to user posted image .

clock-img

07.12.2006, 20:57

clock-img

Anonimen

GATA so že vse suhice postaleuser posted image

clock-img

15.12.2006, 13:44

clock-img

GATA

pencil-img

550

Ja zgleda že tako user posted image

clock-img

31.03.2007, 16:25

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Gata če si še za se ti z veseljem pridružim ker dobre tri mesece po porodu zgledam naravnost obupnouser posted image

clock-img

06.04.2007, 23:05

clock-img

malecka

pencil-img

1665

ja jaz sem pa danes začela z telovadbo in upam da ne bom obupala, sem pa tako kot shorty tri mesece po porodu in moja postava user posted image  user posted image  user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem