cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: slaba vest zaradi dodatka

clock-img

23.01.2006, 09:26

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

IZVIRNO SPOROČILO: Aleksandrin

Prej je imela dovolj mleka, se pravi ga je zmožna proizvest, z dodajanjem bo porušila ravnovesje "povpraševanje ponudba" in dodajala bo do konca.



Tudi to ni res, mnoge mame uspešno vzpostavijo laktacijo naprej po malem počitku in polno dojijo. Jaz se s tem potem nisem več ubadala, ker je flaška postala del večernega obreda, ki ga je z največjim veseljem prevzel očka.

clock-img

23.01.2006, 10:40

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Pupa: lahko, da je pri tebi bilo tako, nič ne rečem. Pri meni je bilo pač tako in sem to tudi napisala, moja plat, a ne?

clock-img

23.01.2006, 22:28

clock-img

Kety

pencil-img

1134

Tudi jaz zvečer dodajam po dojenju in dojim že 5 mesecev. Dodajat sem začela pred kakim tednom, ker se mi je začel zbujat ponoči na 3 ure, prej pa je spal vsaj 6 ur skupaj. Pa nimam nobene slabe vesti. Ponoči, ko se zbudi (okrog 3) pa imam spet lepo polne joške, ki zaležejo do jutra (7ih)!

Tudi pri nas je to že ritual, da po dojenju dobi še flaško (kakih 50 - 100ml) aptamila z malo riževe kašice vmes, pa smo vsi zadovoljni!!

To, da če daš dodatek in da pol nehaš v kratkem dojit so stare vraže...če je čez dan zadost dojenja, ga ne more zmanjkat kar naenkrat...no, to je moje mnenje...zaenkrat nam laufa!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem