cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

16.01.2006, 22:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.01.2006, 23:31

clock-img

Bela

pencil-img

731

kjer se konča znanje se začne nasilje- v tem primeru verbalno
ženske sej vam je za user posted image sigurno imajo vaši partnerji v vas veliko oporo in ne se čudit če vam potem tudi "toliko" zaupajo. dobro ne bom vam več pihala na ego že tako je preveč u luftu

zate pa anonimnež( hvala Bogu da je mogoče takole pisati ) jast bi ti dala en nasvet
poišči si knjigo TAO moške spolne energije ,v njej je vaja z imenom JELEN. če boš vztrajen boš nagrajen.

vsem ostalim pa uživajte z majhnimi, ker velikega niste še vredneuser posted image

** Življenje je prekratko, da bi bilo malenkostno **

clock-img

17.01.2006, 06:50

clock-img

daddy

pencil-img

2574

Če shujšaš v trebuh, pa si obriješ sramne dlake, bo vsaj vizuelno videt nekoliko večji. Pri seksu pa pač pogosteje uporabljaj doggy style, pa bo

clock-img

17.01.2006, 12:11

clock-img

dory

pencil-img

8852

vsem ostalim pa uživajte z majhnimi, ker velikega niste še vredne

hja mas prou bela :)...bom mogla spremenit taktiko, ker tko pa ne more vec naprejuser posted image user posted image

clock-img

17.01.2006, 20:13

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

user posted image user posted image user posted image svašta, se bom še kaj novga naučila..vse mamo doma..sesalec, ..
ej, niste povedali najstarejše metode!
dva cigla..pa ta malega vmes in moooočnoooo skupaj pokneš!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

18.01.2006, 00:07

clock-img

valči

pencil-img

2344

Kako sem se vam nasmejala,pa tebi mamčiuser posted image
Janez obstaja operacija,s katero potgnejo nekaj centimetrov penisa ven,mislim da okrog pet.Nekje sem to pobrala,pokliči na plastično kirurgijo-pa kredit si vzami.

clock-img

18.01.2006, 00:10

clock-img

Anonimen

Svašta...

clock-img

18.01.2006, 23:55

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

29.01.2006, 20:48

clock-img

Anonimen

Dajte punce razumet, da je Janez v resni dilemi in da potrebuje našo pomoč.Ve se pa samo norca delate....
Torej dragi Janez,
Ko to prebereš odšetaj do kuhinje, poišči veliko leseno desko, če nimaš lesene bo tudi plastična zadostovala, potem v predalu poišči železno kladivo za tolčt zrezke,položi otrpača na desko, dobro naciljaj in se z vso močjo vsekaj po svojem otepaču!!!!Verjemi, če boš natančno sledil navodilom, boš imel vse kaj druge težave kot to, da je tvoj Janezek premajhen.

p.s.:če v predalu ne najdeš kladiva za meso, steci do prve sosede in ji natančno povej svojo težavo, morda ti bo posodla svoje kladivo.

clock-img

29.01.2006, 22:31

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Ja, Janez. Res obstaja masaža, bolj kot ga masiraš, daljši je. Pomaga tudi, če ti ga masira kdo drug (-a). Samo učinek je bolj kratkotrajen.user posted image user posted image user posted image

Za povečanje obsega pa ne bo dosti masaža, zato se poslužuj gornje omenjenih rekvizitov, kot so: dva cigla, kladivo.....

Spet en Janez (oz. ena RR), ki mu (ji) je dolgcajt. user posted image

No, saj je bilo fajn za nasmejat. user posted image user posted image user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

clock-img

31.01.2006, 08:13

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

31.01.2006, 14:18

clock-img

ronja5

pencil-img

677

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......ste me nasmejale do solz!

clock-img

02.02.2006, 09:32

clock-img

XXYY

pencil-img

858

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mamči tudi jaz sem se nasmejala do solz. Hudo dobra slika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Janezek kateri vic je že to? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2006, 15:27

clock-img

G in T

pencil-img

953

Morda je vse skupaj hec, morda ne. Pomoje si mora najprej poštimat v zgornji glavi, da se bo potem lahko posvetil spodnji.

clock-img

10.05.2006, 18:53

clock-img

mynyka

pencil-img

66

samo ti masiraj....prej bodo ti prsti zrasli kot pa tič!!!!probaj nategovati s gumo za odtokeuser posted image

***moj mali leo in njegov ati sta smisel mojega življenja***

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem