cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: ODLOČNE, 14. dan

clock-img

16.01.2006, 15:15

clock-img

hanita

pencil-img

257

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Bobek 05 meni so komaj zdaj začele kile it dol.



evo isto meni,zato pa so nam na začetku bolj stale!
Vsak pride enkrat na vrsto!user posted image user posted image

clock-img

16.01.2006, 15:16

clock-img

hanita

pencil-img

257

IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

IZVIRNO SPOROČILO: hanita



Danes pa bi jaz jedla joto, kaj se vam zdi. Po moje bi lahko, sej je notri krompir,fižol in zelje, nič drugega. Not se je kuhalo rebrce , a jaz ga ne bom jedla, seveda.





Ja, raje skuhaj posebej joto zase, ker četudi ne boš rebrc jedla so nekaj že med kuhanjem "spustile" v joto.



user posted image user posted image user posted image user posted image SEM JO ŽE POJEDLA, KAJ PA ZDAJ???

clock-img

16.01.2006, 15:34

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

user posted image user posted image user posted image  hanita jaz tuduser posted image user posted image user posted image  se ne sekiram ker sem se jo po polovici krožnika tako najedla da nisem nič lačna.

Je pa tud pr men kriza kile kr letijo nazaj, pa se res držim. ŠE za sadni dan se nisem pregrešila. ZAkaj grejo gor?????

V celem tednu sem shujšala za pol kile pa še to sem dobila nazaj pa še kilo zravn. Sicer je šla dons teža nazaj na najnižjo do sedaj sem kaj mi pomaga k se bojim da bo spet user posted image user posted image . a se sploh splača stradat če vse nazaj dobiš pa čeprav nič ne ješ?????
Ma ja sej vem da pretiravam. Kriza pač.user posted image

Ostajam med odločnimi pa se beremo. Pa punce pridne boditeuser posted image

clock-img

16.01.2006, 15:48

clock-img

Teni_

pencil-img

6466




Tudi pri meni je vse tako kot mora bit. Če bi šli kg še naprej tako dol, bi celo dosegla svoj cilj. Dobro, šlo 100 ne bo,ampak vsaj začetek je. Danes sem jedla krompir in solato(zelena,paradižnik,zelje).


clock-img

16.01.2006, 17:28

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Pozdravček,
tudi jaz sem še vedno z vami. Se mi kar neverjetno zdi, da je že toliko dni minilo, ko pa se je prve štiri dni tko vleklo. Skratka še vedno brez prekrške, torej si res zaslužim veliko user posted image .
Danes pa sem pojedla 1 hruško in za kosilo krompirjevo solato, večerjala kot ponavadi verjetno ne bom, ker mi je to čisto dovolj.

Lp, se beremo jutri, ko je dan T

clock-img

16.01.2006, 17:42

clock-img

rikica

pencil-img

294

Ojla!Jaz danes za sprememo nisem jedla riža,ampak sem spekla krompir v pečici,gor pa sem dala čebulo.Njam kako je bilo dobro.Za večerjo bom pa kuhan krompir.Drugače pa nene nič grešim,tako da je sigurno šla dol kakšna kilca.Bomo jutri videli.Še sama sebe presenečam kako se upiram vsem skušnjavam.Tudi za mene user posted image .Lp

clock-img

16.01.2006, 17:52

clock-img

tiktak

pencil-img

268

Kaj se res ne sme jote, v kateri se je kuhalo meso, jest ? No, jaz sem jo tudi že enkrat, pa nisem pomislila, da bi bilo kaj narobeuser posted image . No, ja.

Danes pridna kot ponavadi. Na jedilniku pa zelenjavna rižota z res veeeliiiikoooo zelenjave (cvetača, korenček, rdeča paprika, paradižnik in bučke) in solata.

Meni so šle tudi kile malo gor, bomo vidli kaj bo vaga pokazala jutri. Drugače pa lahko oblečem že kar nekaj starih hlač.user posted image . Gre na tesno, ampak gre!

clock-img

16.01.2006, 19:51

clock-img

Anonimen

Jaz sem isto shujšala 3 kg, pa 1 kg dobila že nazaj.. mogoče ker sem danes tok pomfrija pojedla za kosilo, da sem še zdajle kot sod?!?!?

me je jutri kar strah na tehtnico stopit.. res.. ker mam občutek, da mi ta tedn ni šlo nič dol.. oz. tist 1 kg k je šou dol, je pršel tud nazaj..

clock-img

16.01.2006, 19:53

clock-img

Anonimen

aja, pa še to. ni mi jasno, kako sem 2 leti nazaj v 14 dneh shujšala7 kg, zdaj pa samo 2... res, da sem veliko manj jedla, sam vseeno. aja, pa 2 leti nazaj nisem nikol mela sadnega dneva- sem ga vedno izpustila.

clock-img

16.01.2006, 20:42

clock-img

ANDREJA*

pencil-img

139

user posted image user posted image user posted image Jaz pa vsem pošiljam zvezdice ...ne se dat!!  vztrajajmo....men tud kile stojijo pa sem tako žalostna ..............mogoče bi morale še malo telovadit.........pol se pa jutri zopet beremo.......zvečer sporočim, kaj mi bo vaga povedala!

clock-img

16.01.2006, 21:34

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Jaz pa ne vem, če sem danes za user posted image , ker sem imela tak zmeden dan, se mi zdi, da ne ravno po vseh pravilih. No, grehov večjih k sreči ni bilo.
Zjutraj jabolko, potem pri babici zelenjavno juho, noter pa malo gresa (gre to v OH?), pa kos kruha zraven (nikol ne jem kruha zraven kosila). Kosilo je bilo ob 12-ih in ko sem prišla ob 18-ih domov, sem bila tako sestradana, da sem si šla naredit eno tako mini rižotko. Pojedla CEL krožnikuser posted image , se pa tolažim, da je bilo več paradižnika in paprike kot pa riža. Kr neki, skratka. Saj v bistvu ni tako narobe, le občutek imam slab - sploh jutri za tehtanje. Mah, kar bo, bo.

Se je pa moj možek pridružil moji dieti, sicer že predvčerajšnjim na sadni dan, včeraj je prav jedel B dan, danes ima pa spet sadni danuser posted image  No, ja, me zanima koliko časa bo zdržal.

Sem tolk utrujena danes od celodnevnega tekanja, da grem kar spat.

Lahko noč, odločne, jutri pa vaganje.user posted image  Taška

clock-img

16.01.2006, 21:49

clock-img

Teni_

pencil-img

6466




Tam sem mislila,da toliko 100% ne bo šlo dol,da ne bo katera mislila,da 100 kg. Spet se tipkovnica norca iz mene dela.user posted image


clock-img

16.01.2006, 21:50

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Čer!

Jaz sem še vedno ODLOČNA, čeprav se nekaj dni nisem nič javila. Sem bila pridna. user posted image
Včeraj sem za K jedla pečenega zajčka, zelenjavo in solato, za večerjo pa pršut in zelenjavo pa kos kruha. Danes pa za K in V pasulj in kruh. Sem ful sita. Aja, pa v pasulju se je prej kuhala klobasa, samo jaz sem jo dala ven. Nisem vedla, da meso niti "stopit" ne sme noter. user posted image  Ma ja, kar je je.

Jutri še ne vem kaj bi. Na prejšnji OH dan sem si naredila zelenjavno pizzo, pa mi je bilo po njej cel dan tako obupno slabouser posted image , da se mi je zdaj zamerila. user posted image  Testenine s paradajzom se mi pa tudi ne luštajo. user posted image  Ma ne vem, bo že. Mogoče bom pa kar preste jedla. user posted image

Tudi meni kile stojijo. user posted image  user posted image  Sem se včeraj zjutraj vagala. Upam, da bo jutri zjutraj vseeno kaj napredka pri minusu. Čez vikend se mi je tudi ful vrtelo. Danes je bolje. Na srečo, ker sem bila čist user posted image user posted image user posted image .

Moj najljubši dan je pa Š. Ker je res ful izbire za jest. Potem sledi tesno za njim B dan, OH mi je fini zaradi večerje, sadni dan pa ...pa saj je za zdržat, samo če pade na vikend je pa malo krize.


Se beremo jutri na dan T. Nočko.





_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

16.01.2006, 22:07

clock-img

Anonimen

Čer punce. Evo, na hitro se še javim pred spanjem. Danes sva oba za kosilo jedla pomfri pečen v pečici, zraven ful zelenjave in peso. Moj je jedel zraven še pečene hrenovke.
Za večerjo pa enistavno nisem mogla jest krompirja, sem bla še ful sita od kosila. Zato sem si samo pogrela zelenjavo od kosila in sem samo tist pojedla. Sej je bla koruza vmes in grah. user posted image

No, moja najljubši dan je Š, sledi mu OH (večerja kajpak), potem pa sadni in nazadnje B. Opažam, da mi meso čedalje manj diši... Bom raje začela sirt jesti.

clock-img

16.01.2006, 22:09

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Danes sem bila pridna ob rižu. Za večerjo si je moj privoščil pico in ne morem verjet, da me sploh ni ganila.user posted image  Ponoči jo bom pa sanjala.user posted image

Jutri pa sladko. Končno bom prišla do kremšnit!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.01.2006, 23:14

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Andreja, jaz se vagam samo in striktno zjutraj, ker imam zvečer vedno več na vagi kot zjutraj user posted image tak da bodo moji (upam, da je porazni) rezultati zjutraj...

Sem opazila, da je vedno manj strani... Že pri 14. dnevu... user posted image Ja, kje pa ste ostale?? Kaj nas ni bilo na začetku čez 40? user posted image

clock-img

16.01.2006, 23:41

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Hanita, očotno sva tudi midve prišle na vrsto, da se znebiva odvečnih kilogramov. user posted image user posted image

Ker nisem ta teden popolnoma nič grešila, si zaslužim jutri kremšnite.

Pa vagam se jaz tudi najraje zjutraj (saj se zdaj vsak čas, čeprav vem, da ni vredu). Danes sem imela zjutraj celo kilo manj kot zvečer (upam, da do jutri zgine,  user posted image ko vam povem kile)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem